Copiluti de mai-iunie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Anca ma ofer eu sa stau cu Patrick, e atat de cuminte...si inca ceva cum ii dai cereale? Si eu ii dau lui Andreas de vreo 4-5 ori pe saptamana cereale cu lapte, la alea te referi? Asa cu lingurita sau in biberon?
Cu intarziere LA MULTI ANI sotului tau, mi-a iesit din minte ziua numelui

OanaC m-ai dat gata cu petrecerea Evei, asa de frumos papa chiar si cu un tort in fata, tare scumpa, imi place raftul de jucarii, torturile aspectuoase cred ca si gustoase la cata balaceala a tras Eva prin cel roz

Laura ai varianta return to CIC

Fetele, desi stiu ca am gresit fata de statul roman totusi ma oftic, am primit instiintare ca mi-au suspendat inmatricularea masinii, problema e nu ca n-am facut verificarea tehnica ci ca e greu s-o fac (doar o spaga grasa ar putea sa o rezolve, sper), si eu am circulat fara nici o jena zilele astea, ce chiar azi si inca mai aveam de gand, dar m-a linistit amenda foarte generoasa 3000 lei

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Intru putin sa dau un raspuns, ca se pare ca am creat o confuzie.

Elisor, eu am avut streptococ beta-hemolitic, nu Sergiu, si asta acum cativa ani. Dupa o luna si ceva mi-am repetat exudatul si nu-l mai aveam. La inceput mi s-a parut o gluma, nu intelegeam de ce se agita dr. sa-mi dea tratament pentru un banal streptococ, cand eu fusesem internata pt meningita (virala, din fericire). Dupa aia mi-a spus ca daca nu e tratat, in timp poate da o gramada de probleme nasoale.

Va pupam

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Vedeti aici un Dragosel botos, suparat pe vantul de aseara...

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Elisor, bibi ii da sa pape papusii? E bestiala bufli, uite cum i-a pus direct la gura lingura
Loreen, pupam Delia lipicioaa. Poate totusi se imbuneaa seful tau in privinta programului, chiar asa caine nu o fi.
Andutzy, unde e botos Dragoselu'? e putin mai serios doar:)

Multumesc pentru urari si incurajari pentru tati, azi a venit devreme acasa din cauza de dureri, nu ca in seara aia dar oricum. L-am trecut pe ceaiuri babesti si niste pastile care cica sunt eficiente la dizolvarea calculilor.
Am luat si rezultatele de la analize, suntem cu Ca la limita de jos, de mine eram sigura ca e asa, de cand nu mai alaptez mananc aiurea, nu mai beau lapte zilnic si nici branzeturi nu mai consum asa mult si in general nu prea mai am grija de mine cu alimentatia.
Lipsa si Fe iar tati are saracii si cu ficatul, sa vad cum reusim sa ne vedm cu dr. ca abia maine vine din concediu si va fi super balamuc la usa ei.

Si daca tot am fost dupa rezultate am luat si recipient pt kk de Teodora sa duc maine la analiza. Azi a dormit putin, a fost agitata pana acum, a mancat doar lapte dimineata si pe la unu niste supa cu galuste in care am bagat si orezul fiert pt zeama de strans la burtica. Sa vedem daca vrea morcov si crutoane cand s-o trezi ca a adormit cu greu la 17.30. Mi-e groaza sa o scot si afara in halul asta de maraita si agitata.

Sunt restanta la vazut poze puse zilele astea in albume- aniversari sau poze diverse. Parca nu mai pot sa fac nimic toata ziua, cand vreau sa ma apuc de ceva sigur e fata maraita si agitata si doarme putin.
Al meu pleaca iar din tara 10 zile si o iau de la capat cu spalat, calcat, impachetat. Acum mai am si grija sa nu faca vreo criza pe acolo, doamne fereste!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ne mai alegem cu un dinte jos. deja a spart gingia. iar un dinte de sus a avut onoarea sa il ciobeasca putin rozand la patul din lemn.

7+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

haideti fetele, lasati glumele cu dependenta de DC ca meritam si noi un moment de relaxare!

... si puiuta 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor din pacate unde am scuipat nu ma pot intoarce sa ling asa ca va trebuie sa suport consecintele idioteniei mele,adica voi sta si 8 ore daca trebuie...as vrea sa zic aviz amatorilor dar inafara de mine si Monu care oricum nu va incepe munca asa curand,si bravo ei,nu mai sunt APV-isti...

Pisik la mine nu-i dependenta...e relaxare si o gasca de gagici cu care-mi beau cafeaua,imi petrec diminetile, dupa-amiezile sau serile,mai trag o barfa mica,iar ca femeie tre' sa fi prea nebuna sa renunti la asa ceva...

Am iesit un pic in seara asta sa aerisesc Delia urlatoare...ce vorbesti frate...te lua vantul pe sus cu totul...dac anu mi-o raci fata acuma mare minune...
Hai ca fug sa o preiau din baie...daca nu pic de somn langa ea,revin sa va spun noapte buna...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Ola fetelor,
am fost si noi afara si ne-am plimbat prin parc. vantul a fost mai prietenos acuma. alexia s-a simtit excelent. insa e zuzu rau. daca nu faci ce vrea ea si nu esti atent te musca si nu iti mai da drumul. m-am ales cu o superba vanataie la deget. am crezut ca raman fara el si avand in vedere ca are bube si in cap dupa ureche am incercat sa o tund cu masina. Draci! a inceput sa urle si sa jeleasca si sa isi pipaie parul, incat am renuntat. pana la urma o dau cu solutie si in cap.
Dependenta!!?!DC!?!! - o fi dar mie imi place ca daca nu ati fi voi as incepe sa vorbesc singura pe pereti ca alexia inca nu poate conversa cu mine chiar pe toate subiectele care imi traznesc prin cap
Loreen imi pare tare rau de cum s-au nimerit lucrurile cu programul
va pup si somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna fetele.

De la mine ce sa va zic cate bube rele in fundul babei mele.Imi vor mai face o investigatie ca sa fie sigur de toate.Pe 18 iunie am sa merg o zi la spital si o sa imi faca o incizie in burta ca sa poata introduce o camera sa imi vada tot inauntru.O sa imi faca anestezie generala si cand o sa ma trezesc o sa ma tina un pic sub observatie si dupa ma vor trimite acasa si firele de la taietura o sa mi le scoata medicul meu.Nu vreau sa va zic ce e in sufletul meu ca Mara o sa stea toata ziua cu o prietena de familie ca olandezu trebuie sa fie cu mine .
Asa ca vestile de la mine nu sunt cum ma asteptam.

Flori am sa fac colajul nu e nici o problema.

Sper sa fiu un pic mai activa dar nu promit.

Va pup dulce si multumesc ca va ganditi la mine.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Gusta curaj ca o sa fie bine. important e sa te faci bine si sa te bucuri de marut.

Mergi la inceput