Copiluti de mai-iunie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara! Si noi dependenti, dar e atat de frumos, nu as renunta la acest "viciu", si asa in ultimii ani prietenii ni s-au imputinat considerabil, deci de schimbat la orice ora o vorba sau un sfat, o parere, mai rau gasesti fara sa deranjezi in lumea ce ne inconjoara...
Clara, intr-adevar poate nu e botos tare, dar e una din mimicile lui cele mai incruntate intr-o poza de pana acum...
Azi am facut rezervare la Busteni, la o pensiune, pentru o saptamana in august. Am mari emotii si cu plecarea la mare si cu cea la Busteni, vor fi primele iesiri ale lui Dragoselu si sper sa le trecem cu bine, mai alesi sanatosi! Fetele, copiii vostri au avut vreo reactie la Priorix? NU stiu daca sa i-l fac inainte sau dupa cele 2 concedii...
Va lasam, noapte buna!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Tina, lamureste-ma si pe mine: de ce e musai sa aveti acelasi domiciliu in buletin ca sa iti accepte dosarul de alocatie?! Intreb si eu ca tot omu', ca de 6 ani de cand ne-am casatorit avem domicilii diferite pe buletine .. si n-a fost absolut nici o problema. Se pare ca legiuitorii nostri n-au ce face, sau functionarii publici sunt mai catolici decat papa ?! Multa sanatate Mayei
Cine intreba de Kaufland.. Eli? N-am vizitat niciodata respectivul lant de magazine, dar am auzit ca ar fi gen Metro: sunt multe produse care se vand numai la bax. E adevarat?
Adina, Androix, pai eu am destui copaci in fata blocului... vreau si eu lilieci! Mie nu-mi fac scarba, ba chiar imi sunt simpatici... la fel si soriceii Nu dati cu pietre! Singurele chestii de care mi-e o scarba de mor sunt insectele
Beatrice, drum bun ! Unde plecati? Acasa? Calatorie relaxanta si fara incidente sa aveti!
Olga M, mey, ref la olita, eu am citit chiar ieri in Caprari ca pana spre un an jumate - doi ani copiii n-au controlul sfincterelor, si degeaba ii pui pe olita. In fine, aici sunt de acord cu ce a povestit Micky acu' cateva saptamani.
Daniela, felicitari Isei! Mai mult ca sigur ca la ea nu se aplica ce am zis mai sus
Ioana, hai sa-ti dau o reteta de renuntare partiala la DC: taie-ti netul de acasa Dupa o seara de duminica in care am petrecut 3 ore in fata PC-ului, m-am decis ca totusi este cazul sa mai iau o pauza! Asa ca in 5 zile o sa fiu un pic mai libera , pentru ca de pe 7 iulie mi se termina contractul cu providerul. Ha ha ha! Azi am plecat de la serviciu cu 30 de pagini listate de pe DC, de citit in tramvai.
Oana, la capitolul masochism, si Carina sta bine: se da cu capul de perete. Nu tare, ci apreciaza foarte bine distanta pana la zid in asa fel incat sa nu se loveasca prea rau. Daca ii zic "NU!", se mai da o data . "Nu, mami, nu e voie!" - iar bang! Si apoi se uita curioasa la mine, sa vada ce mutra fac Sau: apuca o grebla (lopetica, ciocanel), si incepe sa-si dea cu ea in cap, in loc sa loveasca in podea / perete, etc.
Eli, vroiam sa iti zic exact ce ti-a spus si Androix: este in Carrefour pompa de umflat baloane.

Am si eu o intrebare la voi: care dintre copilasi are / poarta slapi? I-a luat soacra-mea Carinei o pereche de oribilitati dintr-astea din plasticul cel mai ieftin si azi i i-a dat sa ii incalte prin casa
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

chrisdun, si a mea se da cu capul de perete asa usurel, sa vada cum e.

loreen, greu cu programul... curaj!

gusta, prin ce emotii trebuie ca treci acum... iti tinem pumnii sa iasa totul bine. e poate ocazia pentru stimabilul sot sa fie un pic mai atent cu tine.

puturosica mea se ridica singura in picioare fara nici un sprijin. dar nu mai vrea sa faca un pas daca nu o tinem de manutza!!!!!

... si puiuta 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hello! Nu stiu ce mai caut pe la ora asta treaza. Ba stiu, m-a invatat barbatul sa pun filmulete de Dropshots. Dar-ar dracii, ca era usor, dar nu ma ducea mintea.

Asa ca uitati aici www.dropshots.com/ioanailincam" target="_blank">3 filmulete, nu e mare lucru de capul lor, dar se cheam ca am filmulete pe net. Tot incerc sa o prind cand danseaza, dar nu reusesc.

ALtfel, bine sanatosi. AM culcat maimuta mai tarziu ca am trecut sa halim o saorma de la Dristor (Bobooricu, daca nici gandul la saorma asta nu te aduce inapoi, apoi nu stiu ce ar putea sa o faca), apoi ne-am mai plimbat si uite asa a trecut timpul. Iar acum mananca ca o vaca ce sunt inghetata, ca de, m-a laudat o colega de la serviciu ca sunt slaba (ea fiind un tar). Si sa nu uit ca ne vom culca din nou in zgomote de asfaltari ca baietii am impresia ca special se pastreaza pentru a racai pe jos si respectiv a pune asfalt in fata blocului la mine dupa ora 22.

Loreen - dar voua nu vi se aplica CCM la nivel national? Sau aveti la nivel de armata unul separat?

Margott - nu te-ai intors?

Elisor - ce bb2, nici vorba de asa ceva, era barbatul tanar si nelinistit si am cedat

MONU - felicitari pentru ultimii dintzosi! Dar ce ritm aveti!

Gusta- bine macar ca de data asta e cu anestezie. Inteleg ca biopsia nu a fost concludenta? Tocami citisem la ultimul capitol dat de Gabitza ca erai foarte incantata si increzatoare in dr care iti va pune steriletul. Si uite acum cate tragi!

Teddy- dar repede v-ati intors. Asteptam detalii.

Florentina - pana la urma ce-a avut Maya?

Chris - nu, in Kaufland se da la bucata. Inca la un momnet dat se vindea ulei foarte ieftin si era afis ca nu se dau decat maxim 5 sau 6 (nu mai retin exact) baxuri de persoana.
Sa stii ca ma gandisem si eu sa tai o vreme abonamentul la net, dar cred ca ar fi tare rau. Si nu am nici tramvai sau autobuz in care sa citesc. Iar daca se intampla sa nu fiu la zi cu povestile am observat ca am o stare de nervozitate vecina cu nebunia, asa ca mai bine intru putin decat deloc. Totul e sa nu stau cu orele cum fac acuma, dar pentru asta nu e reteta.
Si Ana se da cu capul de perete, dar nu de nervi, ci de... placere. Mai precis inainte de somn se ridica in picioare si incepe sa se dea cu nasul de perete, dar incetisor, asa; uneori se da cu capul de perete daca simte ca il are in spate. O fi bolnava cu nervii?

Am chmat si dr si vine miercuri. Pana atunci, multa sanatate! Noapte buna!

PS Acum m-am uitat in corespondenta si am gasit un plic cu un cartonas de reduceri la Z, care a fost valabil numai azi. Era redus orice la jumatate de pret (stiam ca fac asta o data vara si o data iarna, deci cred ca am pierdut colectia de vara). Imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca asa patesc mereu: cand nu ma uit cu zilele in cutia postala primesc cate ceva care era important si care intre timp expira. Of, barem la 8 sa ma fi uitat in scrisori ca tot mai era o sansa (culmea e ca ma frapase plicul, ma intrebasem ce e,dar eu stau ca vaca pe DC in loc sa-mi fac de treaba prin casa si sa-mi pice ochii pe el), dar acum... Bineinteles, barbatul e cel mai fericit ca am scapat ocazia. Chiar ca ma duc sa ma culc ca prea sunt suparata

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor! Inca o data, mii de multumiri. Mariuta mea nu a prea participat la petrecere, a stat retrasa, nu a primit cadourile si nu asuflat lumanarile. Eu am inima stransa tare. Asa de mult mi-ar placea sa fie si ea un copil vesel!

Gusta, pupici si sanatate!

Florentina, sanatate Mayei!

Monu, eu nu cred ca esti paranoia. Acum, despre vaccinri chiar nu stiu nimic, dar daca nu ai facut rubeola, chair nu e indicat sa o duci pe Alexia in grupuri de copii (mai ales mai marisori: de gradinita, scoala). Nu vreau sa te sperii mai mult, dar fara a exagera, e bine sa fii prudenta.

Loreen, nu prea am vesti bune. Nu ma gasit nimic de care sa te poti lega. Imi pare rau ca nu m-am trezit pana acum, dar pur si simplu nu m-am prins ca voi aveti alt statut. Ioana, nu cred ca li se aplica CCM-ul national.

Cloreta, sanatate sotului!

Lilieci: si noi avem! Adica, verile trecute, am vazut. O data mi-a trecut unul asa aproape de cap. Brrrr.

Olita: Stefan spune cand face caca (caca sau fac caca - pe cuvant de pionier ). Dar nu sta pe oala, nici picat cu ceara. Oala e bune de purtat ca palarie. Nu ma stresez, abia la anul o sa incepem operatiunea olita.

Chris, Stefan are/poarta aproximativ papucei. Lui ii place sa incalte orice si merge destul de bine cu ei. Sunt papucii Mariei de la doi ani - tot un plastic ordinar . Ea nici acum nu merge bine cu papuci.

De fapt intrasem sa va spun ca tocmai am citit intr-o revista ca in jurul varstei de 18 luni, se recunosc in oglinda. I-am facut testele de acolo si a functionat! Adica: i-am pus o clama in par si cand s-a vazut la oglinda a ras si a dus mana direct in par la ea (testul 1 ) si i-am pus putin crema pe nas si cand s-a vazut in oglinda s-a incruntat si a pus imediat manuta pe nasuc! Si bonus , mi-a aratat burtica. L-am intrebat de burtica, si-a ridicat tricoul si mi-a aratat-o, tot cu ochii in oglinda! Cu buricul nu a mai functionat, ca il cauta in pampers .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Iaca si eu dependenta dar nu ma tratez nici picata cu ceara.

Ioana hai ca m-ai inveselit pe seara asta. Cum mai sa fie Ana bolnava cu nervii

ChrisDun la Kaufland poti cumpara daca vrei cu baxul insa poti lua si la buc.

Elisor m-ai spart cu pozele lui Bibicu mic. E o dulceata. Reusite poze si mai reusit copilul.Bube zgrunturoase- asa sunt si la Dragos. Numai ca deja vad ca sunt spre uscare. La pampers merge mai greu. Insa dam cu pudra de talc toata ziua si cat mai mult la gol.Ce nu-mi place e aspectul pielii care parca e tot mai aspra. Sa-i treaca astea si-l bag pe lapte de corp.Despre buze albe habar n-am. Mie de exemplu cand mananc sarat mi se umfla mainile si picioarele.

Saryta mama ce printese frumoase ai tu acolo. Iara pe Sara, nu te supara dar toata ziua cred ca as "musca-o" de bulane.
Sarcina usoara.

Andutzy la tiz. Mie nu mi s-a parut bosumflat. In schimb am remarcat sandalutele. Nu de alta dar si Dragos al meu are la fel si am impresia ca, calca stramb cu ele. Si are vreo 3 perechi cu care am senzatia asta.De fapt cu toate sandalele am senzatia asta. Oi fi eu dusa cu pluta.

Gusta iti tinem pumnii. Sanatate multa. pentru tine si Marutul mic . Te asteptam cu vesti.

Simona si Dragos Octavian
Albumele cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Dragele mele dupa cum spunea imi este tare dor de voi, nu am reusit sa mai intru zilele astea din lipsa de net, am schimbat ceva la retea, dar imi zice barbatul ca cica asi fi aparut online si eu nici macar calc deschis nu am avut, ciudat, dar sper sa reusesc sa intru zilnic caci zgatiuta mea ma epuizeaza, e tavnoasa, se da cu curu de pamant daca nu ii convine ceva iar daca e suparata de-a dreptu se da cu capul de ce ii vine, iar cate-o data vrea sa muste de nervi, toate astea le face urland, daca nu sunt atenta la ea si imi arunc un ochi in tv, vine si ma pocneste si pleaca, e super autoritara si acaparatoare, incearca sa ma muste, asta cica in gluma, e zapacita rau in parc alerg dupa ea de nebuna, ma pune sa ii dau mingea, careia ii spune gall (unfel de gol) se joaca putin cu ea si pe urma fuge, a luat cateva busituri, nu nasoale, in rest neluptam cu mancarea si mai rau ca inainte pt. ca vrea sa manance numai cu mana ei si nu am reusit sa il vad pe Dragoselul dar cred ca va batem la mizerie de departe, cat despre pus castronelele in cap din nefericire suntem campioane, nu termina tot ca trebui sa isi hraneasca si parul, in perioadea de am absentat am avut niste suferinte de sau saturat ORL-listi de noi a facut otita de 2 ori si am luat antibiotice, ei atunci a fost tare nasol dar acum ca a trecut parca vad altfel lucrurile, in schimb azi s-a trezit suparata pe viata, noroc cu tata, ca am apucat si eu sa gatesc, in rest : facem caca la olita cand se trezeste o iau la noi in pat si in cinci minute se da jos si se duce la olita, nu intotdeauna face caca dar se aseaza pe olita, in schimb daca o trece in timpul zilei nu cere olita se retrage intr-un colt si da sa faca acolo noroc ca se vede pe ea, altfel se da jos si se urca in pat, pe coltar pe scaunelul ei, avem 8 dintisori si un coltisor de premolar (sau molar nu stiu daca nu fac cumva confuzie)si ne iese altu asa ca e intepata rau, vorbeste destul de mult zice apa, papa, mama, tata, kaka, pa, gugu (dar e valabil si la vrabiute nu numai la gugii), cal, au, nu imi mai amitesc, se chinuie sa zica :tataie, suzeta, titi, ghete, sandale, mar, lapte, cana, capac, gol (in sensul ca sa golit ...ceva) , miau, kaka (cand ii cade ceva pe jos), a si e atat de jmechiera de nu am vazut - gaseste o bucatica de mar (numai ia stie de unde le gaseste ca m-am saturat facind cura) si ii spun du-o la gunoi nu o baga in gurita, o ia inspre bucatarie si avea bucatica in mana stanga, da cu mana dreapta in cos si se intoarce sa plece, ii spun "hei ce faci?" si repede isi baga in gurita bucatica de mar, poftim educatie..., dupa ce o spal si schimb dimineata, isi ia incaltarile si se duce drept la carut si imi striga pa pa pa, si multe altele pe care mai mult ca sigur le stiti si voi si le traiti si voi, hai ca iar m-am lungit ca o caracatita.
Si am uita sa va spun ca avem anemie si luam deja de o luna 5 ml de Fe si mai avem o luna si ne ducem sa vedem cum stam, in rest toate bune inclusiv calciu, desi transpira la greu mai ales la cap.
Incercam un nou sirop - Revital apettit din plante se da copiilor peste 3 ani.

Monu - felicitari pt. bb 2, m-am bucurat tare sa aflu, sarcina usoara, si graturi cat mai mici, nu trec cu lapte?
Gusta - pupici si iti tin pumni sa fie bine si sa te refaci cat mai repede, multa sanatate si putere.
Corni - am vaziut filmuletul cu cataratoarea mica si dulce si zgatelu se enerveaza cand nu ii iese ceva
Fran - mai cu intarziere dar va doresc ce va doriti voi mai mult sa vi se implineasca si sa fiti foarte fericiti in continuare si sa va iubiti si sa va bucurati de puiuta, felicitari si multi, multi ani inainte,.
Nelia - nu esti mama paranoica esti doar mama, eu plecam la examen si o lasam cu mama si dormind, adormita de mine si tot o sunam de 3 ori pana ajungeam acasa si nu dura mai mult de 2 ore, asa cum e de nebunica dar imi e greu fara ea, seara cand mai iese tati cu ea afara si eu zic pas ii sun de cateva ori sa vad, a mai ciugulit ceva sta cuminte in carut, i-a dat apa? s.m.d., cat despre Tudora dansatoarea e dulce rau, si i-a crescut parutul de cand nu am mai vazut-o, e stangace ?, La multi ani Agatei, sa fie sanatoasa si s-o tina tot asa ca are sa se descurce bine in viata.
Ioana - dulce rau Ana, cataratoarea, si a mea deschide dulapurile dar trage si ce e in dulap jos, asa ca pas.
Adina - pup clantoasa mica.
Simona - felicitari pt. extindere, dulce rau Dragoselul tunsulic.
Loreen - pup mamica curajoasa si Deliuta iubareata, treaba cu ganglioni sa sti ca o pateam si eu cum spunea si Elisoru daca nu ma insel, tot inainte de ciclu si o mai pateam in per. in care nu facea s.x pe o per mai lunga, dar parca nu asa de rau pls. consulta un dr.
Chris - sigur trebuia sa-ti spun ceva dar memoria ma lasat iar, trebui sa mai bag o tura de memoplus.
Gabita - citindu-ti postarea cu "jucariile" de la avon, fac o constatare, nu m-am mai machiat de mai bine de jumatate de an, felicitari ca iti mai faci timp si pt. tine,.
Mai fete am am vazut poze si filmulete dar nu imi mai amintesc cu cine dar cert e ca avem copii mari, mai, sa netraiasca sa fie sanatosi.

Pupici la mamici si puiutici bolnaviori sa se faca bine si repede.
Pls nu va suparati ca am scris atat de mult nu e obligatoriu sa cititi, . Mai am de spus despre bumbu .

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu am citit nimic, dar voi citi, nu mai stiu ce faceti, dar voi sti, nu am trimis poza, dar voi trimite. Am intrat doar sa va salut, nu am avut timp nici sa respir, nu ma intrebati de ce, ca in casa e tot ca inainte, copiii sint tot asa de energici, barbatul e... tot plecat. Pur si simplu, nu mai am timp si ma enerveaza lucrul asta la culme. Am rasfoit in fuga...
Gusta, sint si eu alaturi de tine... Sanatate!
Tamar, bine ai revenit.
Newmami, la fel.
Saryta, oau! M-ai dat gata! Curajoaso! Bine ai venit printre noi! Poate mai prindem si altele curaj (adicatelea eu, ca sotu' la mine e supercurajos la faza asta, m-ar lasa si miine... gravida, dupa aia il las eu!)
Cornelia, la multi ani pentru Maria!
Stefania, ne pare bine ca ai aparut si tu!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Va pup si promit ca miine va citesc toata ziua. Si in timp ce va scriam, mi-am dat seama de ce nu am avut timp!!! Pai, a fost Agata acasa, ca a fost ziua Canadei si e acasa de joi seara! E logic! Si duminica am fost la cules de capsuni! Am pus poze, pentru cine vrea sa vada, cred ca pe Nelia... vedeti voi! Pa!

Nu stiu cum am facut, ca ce am scris mai sus trebuia sa apara la primul mesaj... dar tot e bine, ca uite asa am scris doua mesaje, sa nu spuneti ca nu scriu!

Cit despre dependenta DC... daca ar fi sa adun eu zecile de rinduri scrise si le-as trece in contului invatatului la franceza, de exemplu... as fi platita sa dau cursuri, nu as plati eu sa le iau! Dar e atit de relaxant, de bine, de prietenos si de cald aici ca nu ma pot abtine. Gata, ma duc sa-mi culc maimutele si sa balotez restul de spuma de capsuni inainte de venirea sotului... si ca sa am motivatie sa-i fac alta!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Sunt treaza de la 5 si bietu copil chiar nu are nici o vina ca doarme si acuma...pur si simplu nu pot dormi ca sa nu mai zic ca am o durere de stomac crunta...mare minune sa nu-mi reactivez ulcerul cu atatia nervi facuti mai ales ieri,iar azi e marti ceea ce inseamna ca-i zi de nervi prin definitie...
Acuma imi vina sa plang gandindu-ma ca s-ar putea sa stau pana la 4 la birou...ieri am venit la 3 si sincer nu am fost in stare sa ma dezlipesc de pat mai mult de jumatate de ora de rau ce-mi era,probabil de oboseala,ratand si somnul de pranz cu Delia...

Stefania apai a mea copchila este cea mai tuta...stiindu-l pe Stefan vorbaret am zis ca na el este baiat,alt sex alt caracter...dar citind si de Bumbu cat este de vorbareatza pai nu mai am replica...Delia nu stiu daca are vreo doua sau 3 cuvinte inteligente pe care sa le scoata din gura...ce ma bucurasem eu ca spune mama devreme,iar acuma constat ca-i cu vocabularul lb.romane,editia incepatori,la pamant...sa-mi fie rusine ca am stat acasa de pomana...

Cornelia,Ioana am rasturnat netul cu susul in jos si nu am gasit nimic in favoarea mea...cu atat mai mult ca eu nu am contract de munca cu nimeni...suna ciudat insa noi chiar nu stiu in ce baza legala lucram...daca mai tineti minte spuneam ca nici indemnizatia nu-i 8 mil.ca la voi...in schimb ni se aplica legea 19 cu asigurarile(partial si aia) sau oug 96,varianta simplificata...adica noi nu suntem la fel de femei ca si restul...imi vine sa dau naibii totul si sa-mi dau demisia,ca aia sigur mi se accepta,ca o forma de protest ...

Acuma nu stiu daca are sau nu legatura,dar vad ca Delia in semn de protest cu lipsa mea de-acasa vrea numai in brate de cand vin si pana ma culc...daca stau jos ma trage de mana sau de haine sa ma ridic dupa care se aseaza in fatza mea si ridica mainile sa o iau...si nu accepta alta pozitie decat ea in brate si eu in picioare...

Ma duc sa-mi repar capul de-o durere ce-l strabate,stomacului sa-i dau niste calmante si mie o cafea sa ma pun cat de cat in pozitie bipeda...
Zi buna va doresc la toate...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput