Copiluti de mai-iunie 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 8
Cloreta spune:
Ne-am adunat si noi de pe afara, am facut baita, papa si nani.
Am fost in parcul Carol cu Ilinca si ne-am intalnit si niste rude de grad mai indepartat. Tipa, mamica de baietel de un an si trei luni e verisoara de gr III cu mine, deci puii sunt de gradul patru.
Am facut si poze si am pus in album, am pozat pe tun:))
Monu, cred ca ii fac iar de scarlat longhin am vrtu sa va spun de vineri saptamana dar daca nu am intrat asa de mult pe forum am si uitat. Adica vinerea cealalta trecuta am fost eu pt un examen dermato ca am o chestie la ochi - pe piele - de vreo 6 luni si nu trece ioc. Si atunci am intrebat si de copro pt bebe si mi-a zis portarul ca nu se mai face la ei si ca dr si-a deschis laborator/cabinet pe Candiano Popescu. Nici eu nu am putut sa fac control pt ca era program numai pana la 12.30 si atunci am ajuns eu. Pe urma am zis ca ma opresc la poli cu plata de la Cutitul de Argint daca tot sunt acolo dar aveau pauza de la 13 la 14
. Si evident, de atunci nu mi-am mai facut timp sa ajung. Oricum dr de la scarlat are program la poli cu plata si am sa ma duc acolo ca mi-a zis portarul de la spital ca e super algomerat la ei.
Hai ca am scris un pomelnic.
Ah, si am facut analize la sange martea trecuta ca am fost pt tati si asa daca tot m-am trezit de dimineata am dat si io ceva la eprubeta acolo. Doar doua ca nu am vrut sa dau trei sa nu ma ia ameteala
. Tati a donat si niste pipilici dar eu eram cu musafiri si nu se punea:)
Loreen, biscuitii de la Nestle nu ii prea papa nici Teodora sa stii dar daca vrei iti iau si iti trimit. Si de la Hero eventual, eu din aia nu i-am luat pana acum. Si in final nu stiu de ce ma cramponez de niste biscuiti cand le dam sa pape tot felul de chestii. Ti-au spus fetele, sunt un fel de piscoturi dar mai taricele. Parerea mea e ca sunt scumpi si ca in banii aia ii iau o granada de bicuiti care ii plac. De ex. sunt unii de le rostar cu mere si scortisoara farte buni si costa fo 11 mii lei punga. Tu zi, ca eu iti trimit urgent daca vrei ceva
Saryta, bine ai venit! Moama, trei puiuti, esti tare!
Teodora a facut alergie si nu stiu de la ce. Acum citind pe aici ma gandesc ca poate o fi facut de la crema de protectie solara. Se poate asa ceva?. Desi mi-e greu sa cred totusi. Are niste buboaie, una pe burtica, cateva pe picioare, una pe frunte, pe maini. Ce sa ii dau?
Pozele mele
ioanailincam spune:
Tocmai am pierdut un mesaj destul de lung, am niste nervi de nu va puteti imagina! Dec i:
LA MULTI ANI,MARIA! Multa fericire si bucurii sa iti rezerve viata, sa fii mereu alaturi de fratiorul tau si de parinti!
Noi am trait o zi racoroasa, friguroasa de-a dreptul daca ma gandesc bine, noroc ca am imbracat maimuta mai sub seara, can am iesit afara. Ne laudam si cu un progres: a fost nasa Anei in vizita si a vorbit la mobil de vreo 3 ori. Cand i-a dat mobilul hop si Mogaldea cu el la ureche si zicea "A". Stiu ca ai vostri fac mai demult asta, poate si ea ar fi facut mai din timp, dar abia azi i-a picat un mobil in mana (noi evitam sa i-l dam).
Monu - nici noua nu ne-a mers netul, a sunat barbatul, l-au pus sa verifice o mie de parametri si concluzia a fost ca trebuie reinstalat Windowsul. Noroc ca nu avea CD-ul si uite acum ca merge de n-are treaba
. De ce oare nu recunosc niciodata ca e vine lor?
Florentina - in seara asta trimit si eu poza.
Elisor - nici pe mine nu ma incanta Kauflandul foarte tare: au anumite produse pe care le gasesti numai la ei si sunt foarte prompti la casa (daca stai la coada mai mult de 10 minute si sunt case inchise iti dau 1 leu), dar in rest nimic incitant. Poti sa incerci insa, poate...
Saryta - bine ai venit! Intrasem si eu la subiectul cu mame cu 3 copilasi (doar de curiozitate, ca va auzisem pe voi
), va fi foarte interesant sa aflam cum e cu 2 spre 3.
Babygirl - acum am vazut si eu pozele/filmuletele Emei, mi-au placut la nebunie (sa stapaneasca sanatoasa tricicleta, ca frumoasa mai este). Noi tetine folosim tot cele pe care le avem din dotare: Bebeconfort si Disney si in continuare nu inteleg cum mamicile care nu au alaptat avut rabdare sa spele atatea biberoane. Imi displace profund aceasta activitate, chiar daca o fac doar de 2 ori pe zi, dar daca ar fi fost de 10 ori, cred ca imi luam campii.
Apropo de fetele care nu mai scriu desi odinioara au fost foarte active. Dati-mi si mie reteta, ca am nevoie sa stiu cum sa petrec mai putin timp pe DC - in curand ma reapuc de invatat
- dar mintea mea refuza sa faca acest sacrificiu. Stiu ca multe nu aveti timp, timp nu am nici eu, dar prefer sa las balta diverse (care se aduna la infinit si nu le mai vine randul
) si sa stau pe aici. Asa ca veniti si povestiti cum ati trecut peste prima saptamana de sevraj, ca exact asta simt eu de fiecare data cand imi propun sa nu intru in cate o seara.
Gata, ma duc sa fac selectie de poze, nu e nici una care sa ma multumeasca, dar nu vreau sa se intarzie din cauza mea. Va pup si o saptamana buna sa vina!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
simona_filipas spune:
Monu si tu ai facut gulas? Ca si pe mine m-a chinuit talentul azi...tot la gulas. De fapt cred ca al meu sotz numai asa ceva ar manca daca s-ar putea.
Laura biscuitii de la Nestle i-am vazut si la Real, parca Taramul lui Mogaldeata se numeste raionul unde i-am vazut. Acuma sper sa nu te pun pe drumuri in sensul sa mergi pina acolo si nu nu aibe insa poti suna la ei direct si iti pot spune daca au primit.
Simona si Dragos Octavian
ioanailincam spune:
Hai ca de nervi ca am pierdut primul mesaj am uitat sa spun ca si Ana e plina de bubosenii pe maini si pe burtica. Cel putin cele de pe maine sunt horror, unele mari, altele mici si aspre la pipait. Ma tem de dermatita atopica (ca daca erau de la caldura, cum banuiam, ar fi trebuit sa fie mai bine dupa 2 zile de pauza) si astept cu infrigurare sa vina dr saptmana asta sa vedem ce ne recomanda. Pana atunci nu o dau cu nimic de teama sa nu fac mai rau. Asa ca, Cloreta, mai bine intreaba la dr. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ChrisDun spune:
LA MULTI ANI, Maria! sa ai o viata frumoasa plina de impliniri si multa sanatate! Cornelia, sa-ti traiasca copilasii si sa te bucuri de ei pana la adanci batraneti!
N-am avut net deloc toata ziua de ieri, si azi n-am avut timp
sa intru pe PC.
Saryta, bine ai ventit! Sarcina usoara si bb sanatos!
Tina, vreau si eu sa iti trimit poza, da' scormonesc maine dupa ea. Sper ca nu e prea tarziu...
Imi place tare mult numele capitolului. Sa aveti o saptamana usoara!
loreen spune:
Clara poti incerca cu Peritol sau alte antihistaminice Ketof sau Claritin...asta am vrut sa-i spun si Florentinei insa m-am luat cu altele si am uitat...
Cu biscuitii mai mult este o ambitie de-a mea acuma sa vaz si eu ce n-a vazut Parisul...pe aia cu scortisoara ii stiu numai ca tuta mea de fata daca are biscuiti mici in mana ii baga cu totul in gura si se inneaca...
Am vizionat pozele si vad ca ati revenit la iubirea vietii... culoarea galbena...care oricum o prinde de minune...
Florentina nu-mi pot da seama de la ce ar fi mancarimea aia...tinand cont ca a avut paraziti ma bate gandul sa inclin spre ei...
Monu voi sunteti cu urletele noi cu bratele...cum ne vede in picioare vine si se pune in fatza noastra si ridica mainile sa o luam in brate...da sa stam in picioare ca daca ne asezam ne ia mama naibii ...din cauza de urlete...
Oana C am vazut pozele in sfarsit...mi-a cazut fazta la mozoleala roz...mi-a placut tare si tortul,nu mai zic de rafturile cu jucarii...si ti-am plans de mila cat ai avut de strans dupa musafiri...dar a meritat din plin efortul ...
Ioana mai putin de-atata?!Pai in ritmul asta lista lui Gabitza de la inceput se va rezuma doar la doua sau trei persoane...acuma ca si eu am inceput munca cine stie cand mai apuc sa trec...doar cand doarme Delia asta daca nu am altceva de facut pentru ca la servici nu am net...asa ca tinete tare pe pozitie...ca mai bine pirzi o ora decat sa induri sevrajul
...
Saryta daca nu sunt indiscreta cum te-ai hotarat pentru al treilea?!Eu am asa o dorinta ascunsa de a mai face un pui mic,unu si gata,dar cum nimeni din jur nu pare disponibil de a o impartasii,o tin acolo pitita...
Gata ajunge pentru azi...daca nu trebuia sa iau medicamentele as fi dormit de la 9...va doresc o saptamana buna,progrese putine da bune,copii cuminti si mancaciosi,eruptii dentare usoare...
Noapte buna...si ne mai auzim pe maine...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
P.S. Gusta uelcombec in gasca noastra
...si asteptam maine vesti de orice fel legate de santatea ta...
Olguta din Canada analiza cum a iesit?!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cornelia spune:
Va multumesc din suflet pentru urarile de ziua Mariei. Sunteti extraordinare.
Doresc sanatate mamicilor, taticilor si puiutilor!
Copiii mei au picat rupti. Pt. prima data, Stefan a adormit in patut. L-a obosit tare ziua Mariei. E un dulce. Dimineata, eu i-am zis la multi ani Mariei si am pupat-o si i-am zis si lui sa-i spuna la multi ani. Si-a scos suzeta din gurita si a pupat-o. La petrecere Stefan s-a comportat nesperat de bine (a mancat cel mai mult
), cu sarbatorita, in schimb, am avut ceva probleme.
V-am citit de la inceputul cap., dar sunt asa de obosita ca nu mai stiu ce sa raspund... De mult vroiam sa-i spun lui Monu, care se plangea de greturi mmai ales la schimbatul scutecelor (sper s afi retinut bine si sa nu fie vorba de Flori), sa schimbe marca de servetele
. La mine asta a ameliorat un picut situatia. Ajunsesem sa imi vina sa vars, numai cand vedeam serv. Pampers. Si acum mai am o senzatie aiurea...
Pupam burticile curajoase! Bine ai venit Saryta!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Danelutza spune:
La multi ani ! Maria, fericire, noroc, sanatate si multe bucurii
Uauuu, ma inscriu si eu pe lista copilutzilor, ce-mi place, ca sintem mari
.
Mama, dar ce atzi mai scris, lipseste oama o zi si voi, datzi inainte cu scrisul.
Simona baga-l mami la limbi straine, nu se stie niciodata
... pentru Dragos bolnaviorul
Monu si ai mei se cearta, (adicatelea parintzii) dar eu sint departe, sint mai norocoasa. ![]()
Loreen vroia sa vada afara fata, e normal, ce atitea perdele ![]()
Pisik si a mea a urlat asta noapte de vreo citeva ori, e drept ca urletul era de citeva secunde, azi a fost cam miriita, asha ca i-am facut un control aproape fortzat si am constatat ca mai apar unul sau doi iepurashi jos.
Tdi bine-ai revenit, ia treci la povestit cum a fost in minivacantza.
Tamar sanatate multa
Saryta bine-ai venit, sa-tzi traiasca fetitza si sarcina ushoara.
Gabitza si eu sint din aceeashi zona a Sarytei, adicatelea fosta Iasi 
NewMami, Tamar bine atzi revenit, ce-mi placeeee ca sintem iar multe, uite asha un semn de intrebare si apare lumea 
Asha sa ma laud si eu... mai asteptam doi dintzoci
Din serialul "ce a mai facut ploada mea" 

a tras de firul din priza, a vrut sa scoata calculatorul ca n-o baga masa in seama, asha ca a ieshit doar pe jumatate din priza, la a doua tentativa, s-a curentat 

, urletele si pupaturile de rigoare si i-a trecut.
La capitolul kk, o intreb unde se face cccc, la care ea ma duce in baie, bate zdravan cu minutza pe capacul de la wc si-mi spune cccicccci. In seara asta, tot zicea ccciccccci, eu am crezut ca face mishto din mine, m-am uitat in pampers, nimic, dupa vreo 2 minute, a aparut si chestiunea in cauza. O duc in baie, iar o intreb unde se face kk si iar imi arata colacul wc.
trebuie sa-mi dau mai mare interes la capitolul kk, saraca ea ma anuntza dar daca eu n-o bag in seama, normal ca face pe ea.
Gata, am scris si pentru ieri. ![]()

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
patriciaRO spune:
Saryta, Bine ai venit... Musai sa ne zici cum e gravi din nou cu bb3... Trebuie sa fie super fain.. Ai avut curaj mai!
New mami, da linkul aici si intram noi si le vedem... Numai sa-l faci public, albumul!
la noi azi a fost foarte cald si in consecinta fusaram la piscina. Numai eu cu Pifosul ca tati a dat parchetul cu ulei. Ca trebuie facut asta in fiecare an!
in rest dimineata cumparaturi, apoi sambata la mare si de maine incolo incepem sa aranjam una alta ca sambata dimineata plecam... Abia asteptam!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">