Copiluti de mai-iunie 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 7
simona_filipas spune:
Of ce bine ca s-a mai racorit putin. Parca mai merge.
Dragos e mai bine azi, in sensul ca nu mai are febra( urcase aseara pina la 38)si nici diaree in schimb de cand s-a trezit maraie incontinuu. A sarit si un somn pe motive stiute numai de el asa ca acum a picat lat. Si uite asa pot si eu sa intru sa va scriu macar cateva randuri.
Elisor despre heliu nu stiu ce sa-ti spun dar despre Kaufland stiu ca sunt in tema. Marea majoritate a cumparaturilor le facem din Kufland deoarece, la unele produse, au niste preturi foarte acceptabile.Este un supermarket unde gasesti de toate. De la fructe proaspete pina la articole de gradina, haine si cam tot ce vrei. Insa ai mare grija pentru ca sunt produse la care calitatea lasa de dorit. Noi am patit-o de trei ori
.De doua ori la jucarii si a treia oara la piscina. Jucariile, ca si piscina erau rupte. Norocul este ca-ti schimba orice.Dar de...traim in Romania.
Simona si Dragos Octavian
simona_filipas spune:
Saryta bine ai venit. Speram sa te simti cat mai bine.
Simona si Dragos Octavian
NewMami spune:
gabitzam, 
ca ne mai ti pe listuta. Stiu ca teoretic n-ar trebui sa-ti ia mult sa scrii 2-3 randuri dar ca intotdeauna de la teorie la practica ... cale lunga.
Pentru toate mamicutele care vor sa ne vada pozele noastre am nevoie de adresa voastra de e-mail ca sa va pot trimite invitatie. Trimite-mi adresa voastra la: itancabarna@yahoo.com. Si noua ne plac pozele tuturor bebeilor si chiar daca nu tin pasul cu cititul cu vizionatul pozelor sunt la zi
.
Ma grabesc tare de tot ca ne pregatim de plecare si sunt 180 km pana la locul cu pricina si Patrick pica de pe picioare de somn .. dar o sa revin .... mai ales ca inca n-am vazut pozele de la ziua micutei Eva.
NewMami &
Patrick Ryan
loreen spune:
Florentina inca nu am avut placuta surpriza sa vad daca Deliei ii plac sau nu biscuitii aia pentru ca in catunu in care locuiesc eu nu exista asa ceva...si nici raspuns nu am primit la mail...probabil va trebui sa astept sa se termine careforul prin toamna si atunci iti voi spune...aici nici biscuiti Hero nu se mai gasesc...
...cu alocatia ca sa evit o mie si-o suta de intrebari le-am zis alora de la ghiseu ca acum am venit in tzara si nu am avut cum sa depun dosarul( ...de lene).La ce siktir le curgea pe fatza nu cred ca le-ar fi interesat oricum motivul,dar de dat din urma se da ca asa-i legea privind alocatia de stat...
Clara ei da o laud mai tot timpul chiar daca-i zgubilitica pana la maxim...ieri de exemplu mi-a spart doua chestii ornamentale care-mi placeau mult,mai ales ca erau de la mama...si ca sa fiu in consens cu ceea ce spunea Nelia,i-am oferit in contrapartida doua labe de-ale mele peste ale ei...azi din intamplare la Sarablu gasesc ceva asemanator si le iau...asa tare a fost impresionata Delia de labele mele ca tot acolo-i cu manutele...
In schimb cand ii zic ca nu-i voie si acolo este locul obiectelor, vine si mi le aduce ...de fapt a cam incpeut sa-mi aduca cand ii cer ceva ...
Cuscra rasu plansu dar am incercat sa pun galeria la loc...ce vorbesti frate ca s-a facut un gauroi acolo cat scorbura de veverite...bag sama ca diblu era prea mic pentru spiralul cu care a dat gaura ca altfel nu-mi explic...dar aflu maine
cand vine ala sa repare...
Simona ati mai facut febra?!
Saryta bine ati venit la noi...te asteptam sa devii membru activ la noi la sezatoare...
Newmami tare imi pare bine ca ai mai scris...imi pare rau ca buni a trebui sa plece...nu mai vine?!
Cu al doilea este loterie curata ...nici la primul nu stii de ce ai parte,si,desi la mine a fost exact cum spun barfele,primul cuminte al doilea dezastru tot m-as incumeta sa mai fac unul...
Elisor nu-i tarziu ...ma interesa daca au scos pe piata astia...ca sa contactez on-line pe distribuitorul zonal...ca in baza comerciantilor de la noi slabe sanse...
Si la noi se deschide Kaufland si inca unu nou Real...
Olguta din America asa stiam si eu ca nu dor,desi mai bine te-ar seca la inima poate asa am descoperi din timp boala asta nenorocita...acuma ma simt mai bine dupa antibiotic...macar m-a lasat durerea,galmele inca se simt si roseata persista...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Florentina G spune:
Am facut listuta cu pozele pe care le-am primit pana acum.
Newmami, poza ta nu am primit-o. Mai pun o data adresa sa verifici daca ti-ai notat-o corect: florentina_ghita la yahoo.com
Monu - Alexia
Mygirl - Alexandra
Andra_bb - Tudor Catalin
Gabitza - Andrei
Loreen - Delia
Simona_filipas - Dragos Octavian
Simiena - Elian
Babygirl - Ema
Beatrice - Alex
Andreea.a - Eric
Danelutza - Isabella
Mstroie - David
Pisik_forever - Olivia
Corail - Sophia
Cornelia - Stefan
Cloreta - Teodora
Olga T - Tony
Elisor, daca erai aici te ajutam noi cu heliul. O sa ma interesez daca la firma de unde si-a achizitionat prietenul nostru butelia se gasesc si butelii mai mici, in State stiu sigur ca erau. Stiu ca in Brasov sunt destule agentii de nunti si petreceri - poate iesi mai ieftin daca iei de la ei baloanele gata umflate!
Nu stiu din ce cauza pe Maya o mananca rau de tot pielea, mai ales pe manute. M-am uitat bine si nu are bubite, alergie sau altceva, e o mancarime pur si simplu. Poate fi de la sapun sau de la crema de protectie solara cu care am dat-o zilele trecute. Are o stare de nervi din cauza asta... si-a facut numai vargi pe manute, e rosie si umflata ca abia reusesc sa o opresc din scarpinat. Acum i-am facut un dus si i-am dat un body cu maneca lunga, macar sa nu-si mai faca rani.
I-am dat niste peritol, stiti voi cu ce as putea sa-i dau sa-i calmeze iritatia?
Tina
15+ si
Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an
loreen spune:
Ma chinui sa vad si eu pozele Oanei si nu mi se deschide pagina...
Oricum azi m-am umplut de nervi cat pentru toata saptamana...trebuia sa vina fratele meu cu mama pentru cateva zile si ma anunta acuma ca nu mai vine din cauza vremii,asta dupa ce m-a chinuit talentul in bucatarie de azi de dimineatza...trebuia sa ma astept la sa ceva ca asta nu are doua la un loc...macar mi-a iesit un papricas ca la mama lui ...
Simona am postat in acelasi timp ...ma bucur sa aud ca sunteti ok...cine stie ce-o fi a ei...
Monica eu nu iau nimic de la Silvian de ani de zile ca nu-mi place deloc gustul prajiturilor lor...este prea artificial...prefer Colonadele unde am balit toata sarcina la vitrine...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Saryta, bine ai venit in
! 
Esti prima din Iasi si prima graviduta de bb3 printre noi. Sper sa te integrezi si sa te simti bine cu noi. Mai povesteste-ne de sara cand ai timp, si cum e sa fi graviduta si cu 2 copiii. Am vazut ca ai doua fetite, poate vine si nazdravanul acum ![]()
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni
andutzy spune:
Flori, acum ti-am pus si noi poza cu Dragoselu. Sa-mi zici si mie te rog daca ai primit-o. Cat despre peritol, e bun ca o linistetste din starea de iritare si nervozitate. Poate sa fie si ceva in aer care sa-i irite pielea, sau de la vreun detergent al hainutelor, de la soare, etc. Sanatate multa!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
monicica spune:
Newmami am incercat sa iti trimit de 2 ori email la adresa de mai sus si am primit "delivery failed" de fiecare data. In fine, adresa mea e monicica_De@yahoo.de.
Loreen multa sanatate sper sa iti treaca repede.
Monica
monu spune:
Ola fetelor,
azi am avut net doar pe juma. adica imi mergea doar msn. nu stiu ce a avut dar vad ca si-a revenit. a fost o zi asa si asa. urlete de rigoare, mofturi la masa si o plimbare prin parc in plina vantoasa. si vad ca are program de febra sporadica. o apuca cate un 38 dar ii trece la fel de repede. tare ciudat! greturile vad ca au program de seara de la ora 20.00![]()
Laura daca tu ai facut papricas eu am facut azi gulas![]()
Saryta bine ai venit.
Cloreta kk-din cate am citit si din propria experienta kk pastos nu suna bine. daca mai e si parfumat, cere un copro. Apropo - noi mergea la copro la spitalul de dermato. cica nu se mai face acolo. s-au mutat undeva pe candiano popescu.
saptamana viitoare suntem invitati la un mot de baiat unde vor mai fi 2 cavaleri. sunt tare curioasa cum se va descurca alexia printe 3 baieti.
7+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)