Copiluti de mai-iunie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

am vazut pozele de la petrecerea evei.foarte fumoase.felicitari parintilor!minunat copil!

loreen,si perdeluta din camera emei este tot pana la calorifer...:) am constatat de-a lungul anului ca intre ale noastre motate s-a stabilit un tele puternic....asa ca pazesc acum perdeaua aia de numa' :))

andutzy, bine ca a iesit. eu n-am mai vazut om sa se chinuie atata cum se intampla la unii copii cand ies dintii.ema musca din canapea,se arunca pe jos si se zvarcoleste de durere apoi tace brusc. mi se strange sufletul cand o vad. urla de parca ar bate-o cineva. noaptea trecuta am dormit cu ea pt ca se tot tanguia si tipa in somn.4 stau sa iasa:2 canini,2 incisivi.de o luna se chinuie.nu mai rezistam!

tocmai am demontat patutul si a venit un tatic sa-l ia. cred ca voi dormi cu ea cateva nopti ca sa nu cada din pat..nu ma certati.mihai inca da ochii peste cap, dar l-am dat,gata.e fetita mare si nu mai dormea in el oricum de la 10luni.

gabitza, merge andrei sigurel!?abia acum am citit!bravo,andrei!GO,GO,GO!!!!

avem tricicleta.deocamdata o plimbam prin casa pt ca nu pare prea entuziasmata decat de claxon :D

&

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Neatza mai pe la pranz

fetele din Constanta, vroiam sa va zic experienta cu renumita cofetarie Silvian unde am comandat tortul lu' bb de 1 an. Am luat un tort in forma de masina, a fost excelent la gust, dar au scris altceva pe el decat le-am zis eu, desi una si-a notat, au uitat complet de avansul dat(in conditiile in care era scris pe un bon) si a costat fix dublu decat mi-au spus cand l-am comandat.

Newmami, as vrea sa vad si eu poze cu Patrick.

Azi am fost foarte mandra de Robert, a invatat sa zica lapte, desi suna mai mult a "ate" ceea ce ma face sa nu fiu sigura daca nu cumva se refera la cafeaua mea "latte" ca tot beau intr-una aproape .

Va pupam
monica&robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI Maria...

...sa cresti frumos fetita draga,sa fii o surioara dragastoasa pentru Stefanu',sa-ti iubesti bunica,sa-ti respecti si sa-ti bucuri parintii zi de zi cu candoarea si naturaletea ta...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

La Multi Ani Maria!
Sa cresti mare, frumoasa si sa aduci mereu tot atata bucurie in viata parintilor tai ca si pana acum! Sper sa a o petrecere frumoasa, cu cadouri multe si tot ce iti doresti!

Ce bine ca s-a mai racorit cat de cat! Am reusit sa fac si eu cate ceva prin casa ca in ultimul timp n-am pus mana pe nimic, ieri nici mancare nu i-am facut Mayei, i-am dat un borcanel cu peste orez si legume din care a luat numai cateva lingurite... bleah.. eu nici n-am avut curajul sa gust! In rest a mancat caise, piersici, grisine, iaurt si pufuleti... cam asta e in meniul ei zilnic, nu reusesc sa o conving cu mancare adevarata.

Ma uitam la pozele de cand eram gravidutza cu Maya si mi-am dat seama ca acum am burta si mai mica decat o aveam in perioada asta cu ea. Acum nu mi se vede sarcina deloc, zici ca sunt doar un pic balonata. Si nu stiu cum naiba ca acum o saptamana arata cantarul 50kg si acum iar am coborat la 48 jumate!

Monu, imi pare rau sa aud ca nu te simti bine. Eu din fericire ma simt foarte bine, nici n-am simptome de sarcina! Daca nu l-as fi vazut pe bb de doua ori la eco as fi avut dubii in privinta lui!
Bine ca ai scapat de soacra! Nu-mi vine sa cred ca pot exista asa oameni! Iar tu nici pe mama ta nu te poti baza prea mult, dar lasa ca o sa treaca si asta!

Loreen, ai facut rost de biscuiti? Ii plac Deliei? Maya mi-i arunca pe jos cu cea mai mare nonsalanta, din toata cutia nu stiu daca a mancat doi... restul s-au dus pe apa sambetei! Si ce ma oftic ca nici macar eu nu i-am mancat ca erau tare buni!
Felicitari pentru depunerea dosarului! Mi-ai luat-o inainte! Am fost si eu sa-l depun si mi-au spus ca ne trebuie buletinele cu acelasi domiciliu... iar eu nici in ziua de azi nu am ajuns la Politie sa-l iau pe Dan in spatiu! Spune-mi si mie, ai bagat vre-o minciunica sa-ti dea banii din urma sau asa se dau?

OanaC, am vazut pozele Evei, mi-a placut petrecerea si mai ales raftul de jucarii! Din ce era facut tortuletul roz pe care si l-a intins pe fata?

Cornelia, abia astept sa vad si pozele voastre... numai ca am pierdut link-ul, trebuie sa caut in urma sa-l gasesc!

Andutzy, Dragoselul tau pare atat de mare pe langa Maya... aproape ca nu mai are loc in carut!

Chiar acum ma duc sa-mi verific e-mailul sa vad ce poze am mai primit de la voi si o sa fac si o listuta ulterior! Poate ma ajutati voi sa gasesc si o melodie de fond care sa se potriveasca!

Va pup... revin!

A! Uitam sa va povestesc o faza! De imineata eram pe jumatate adormita si cu Maya calare pe mine! Ce credeti ca a facut? Mi-a ridicat bluza si a pus si ea un pic limba pe tzitzi! Smekereste asa, ca nu a incercat sa traga! Nici n-am stiut cum sa reactionez! Pana acum, de cate ori i-am aratat-o s-a rusinat si si-a ferit privirea... uite ca azi a prins tupeu!

Tina 15+ si Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

racoareeeeeeeeeeeeeee va vine sa credeti ca azinoapte m-am invelit? Mie inca nu...
Loreen, super tare Delia. Bine ca nu i-a cazut in cap galeria. Asta imi aduce aminte de o traznaie pe care am facut-o cand eram eu mica mica, aveam vreo 2 ani. Stateam la curte si maica-mea obisnuia sa ma lase dimineata singura in casa, dormind, timp de 10 minute cat o ducea pe sor-mea la scoala. Problema era ca eu cand ma trezeam plangeam de gzuduiam geamurile. Asa ca intr-o zi m-am pus pe plans si am inceput sa trag de perdele si am tras pana a cazut galeria. Si era d-aia mare cum erau pe vremea lu pazvante. Cand a venit maica-mea acasa nu putea deschide usa din cauza galeriei, ca aveam perdele la usa de la intrare. Si acum cand ma gandesc ma ia cu rece pe sira spinarii. Daca imi cadea in cap nu cred ca mai avea cine va povesti acum...
Adina, pe mine nu ma mai socheaza liliecii de vreo 6 ani de cand m-am mutat unde stau acum. E plin vara. Toata noaptea fal-fal-fal si chitz-chitz-chitz ca scot si suntele alea sinistre si ascutite. Unde-or sta bagati ziua nu stiu. Bine ca am plasa la toate geamurile. Pe alt forum citeam de o tipa care a gasit intr-o noapte sufrageria plina de lilieci Cica era in perioada in care puii invatau sa zboare si au gresit drumul. Cred ca as albi instantaneu
Tdi, bine te-ai intors dar parca ai venit repede rau. Unde la mare ati fost?
Elisor, baloanele cu heliu care au fost la petrecerea lui Eric au fost aduse de un prieten al lui Andrei care are agentie de organizare de nunti. Si are butelie de heliu. Si pe mine ma batea gandul sa cumpar o butelie micuta cat poate sa coste? ma intrebam eu nevinovat... Ei bine, incarcatul buteliei este cateva sute de mii, pana intr-un milion, insa butelia in sine costa 6 milioane Daca vrei pentru o petrecere ceva, incearca pe la firmele astea de evenimente.
Kaufland-ul este mult mai mare decat un super market si mult mai mic decat un hiper market. Daca vrei parerea mea care am kaufland la doi pasi: ramai la carrefour.

Am pus in practica ultima solutie: debridatul. Daca nu inceteaza cacarea moale nici cu asta nu stiu intoro s-o apuc.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Am sters mesajul cu pozele de azi, pentru ca am facut ordine putinel in contul meu de photos yahoo. Asadar, pozele de azi le vedeti aici, aici si aici.
Tot din cauza asta am reorganizat si pozele de la semnatura, ca prea se forma ditamai carnatul de link-uri...

Andra si Dragoselu - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

Am o stare de oboseala ciudata desi am dormit mult pentru ca Teodora a adormit aseara la 21.30! Am fost o tura prin parcul Carol pentru ca avea tati nevoie de niste poze cu nu stiu ce de pe aoclo - s-a urcat pe mausoleu - asa ca am profitat si noi. Ne-am intalnit cu verisoara Ilinca din nou si am dat ture, ture. Am plecat dupa vreo ora jumate pentru ca incepuse sa ploua cam tare si mandrele faceau gura in carucioare si trageau de husele de ploaie. Eu am lasat-o pe a mea fara husa la un moment dat si era in fusta si ciorapei trei sferturi ca un soim al partiei. Nu avea nici un stres mandra, cred c ii place sa o ploa.

Loreen, am vrut sa iti spun ceva. Sunt eu cam ramolita dar am senzatia ca acum cateva zile ai laudat-o prima data pe Delia pentru ceva, in afara de mers. Adica erai foarte mandra de coboratul ei pe scari.
Lapte a zis si Teodora doua seri la rand dar nu pentru ca are cere ci pentru ca a repetat dupa mine, am zis eu insistent cand i-am dat bibe si cred ca de aceea. EA a zis foarte clar LAPTE dar nu se repeta povestea deocamdata.

In schimb are niste faze de lesin de ras. In patut se ridica in picioare si incepe o predica, ridica mainile si gesticuleaza, le lipeste de parca se roaga, "vorbeste" incontinuu si se muta de la o latura a alta a patutului. Poate o prind si o filmez, e tare caraghioasa. Sambata a facut o super demonstratie si o clipa mi-a trecut prin cap ca a facut insolatie

Vreau sa va intreb de kk. Teodora face numai moale, nu diaree dar nu e tare si miroase putin a acru, face doar o data pe zi doar dar nu stiu daca e normala consistenta.

Elisor, heliu nu ai cum sa obtii, numai cei autorizati pot avea/folosi asa ceva. Respectiv firme care fac aranjamente cu baloane de exemplu, organizatori de expozitii etc.

KAufland e un supermarket cu de toate dupa cate stiu eu. Daca dai un search sigur gasesti site de afara sau chiar de aici. Incearca cu .com sau .ro

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Ia uite ca stie Androix mai bine cu heliul.
Adina, frumoasa tricicleta! Pedaleaza la ea? Ca nu vad platforma pentru picioare.

La capitolul relizari noi cam stam pe loc. De mers nu merge si nu cred ca isi va da drunul curand dupa cat observ eu, doar de manutze vrea - de una sau de amandoua, depinde de gradul de oboseala. Vocabular - nimic nou constant - mama, tata, cere apa, kk nu mai cere, lapte a zis de doua ori, limbarita maaaaaaare dar ea stie ce spune. Ma omoara cu telefonul, ar trancani la el tot timpul, cum pun mana pe unul e jale. Si la varul meu intr-o seara s-a dus la cel fix, l-a luat din furca si da-i din gura. Ma bucur un schimb ca se joaca, verisoara ei nu e interesata de nimic de exemplu, nu se plictiseste, isi face de lucru cu ceva tot timpul.
E ceva mai lipicioasa, nu mult dar fata de cum era tot e ceva. Am fost la tati la serviciu vineri si cand s-a vazut cu multa lume langa ea baga capul in umarul lui rusinata:)
Ah, bravo si pa uitasem, pa zice de fiecare data cand ii zicem ca mergem afara si da din amandoua mainile.

Cu papa, cam subtire in ultima vreme, cate putin din fiecare, am senzatia ca nu mananca deloc cand vad cat ciuguleste. Fructe ca de obicei, DELOC si ma ia nebunia, nici suc macar, nimic, nimic. Mar si fiert si ala sia amestecat cu biscuiti.

Caldura de saptamana trecuta ne-a doborat, se trezea nopatea plangand, uda ca dupa baie, o schimbam, leganam sa adoarma si ii faceam vant cu evataiul. Chin mare! A facut si ea bubite pe spate si ii dau cu pantenol, sper sa ii treaca.

Voi iesiti afara astazi? Bate vantul de te zboara dar eu cred ca tot ies cu fata afara daca nu ploua.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Buna fetelor eu sunt Mariana si am nascut aul trecut pe 27.06. o fetita, Sara.Tocmai ce sunt insarcinata iar si umblind de colo colo v-am gasit si pe voi sper ca ma ve-ti accepta si pe mine in clubul vostru chiar daca e mai tirziu.Eu stateam mai mult pe forumul cu mamici si de-abia astazi am intrat pe forumul vostru.O sa incerc cit de repede pot sa pun si eu niste poze si apoi mai vb.
Sarita are 8 dintisori, inca nu doreste sa faca pasi singura(e mai bine in 4 labe) si spune cam aceleasi cuvinte si sunete ca si bb vostri.
Mai vb.Pa.

Mamicuta de printese-Andra si Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Saryta, bine ai venit printre noi! Sa inteleg ca esti insarcinata cu al 3-lea bb? Nu de alta, dar cred ca ai fi unicat printre noi, pe aici avem doar mamici cu max.2 copii, stadiu spre care printre altele si eu tind...Asteptam amanunte depsre tine si puii tai(fetitza ta, daca cumva am inteles eu gresit si ai doar o fetita!).

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Mergi la inceput