Copiluti de mai-iunie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

o noapte furtunoasa. de la 11 pana la 2.30 numai maraieli legate de a patra masea care ne creste. pe la 3 am adormit si noi in sfarsit. scularea a fost la 8.30. da' tot zombi suntem...

... si puiuta 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciaoooooooo! in sfarsit acasa...si pe neeeeeet!!!
ioi ce tare mi-ati lipsit...sper ca sunteti bine toti...ma bag la niste recuperari ca sa vad ce-ati mai facut!
a fost super la mare...nu ma asteptam...o sa va povestesc si dau si poze curand.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI MARIA! Sa cresti mare, sa iti iubesti fratiorul si sa ai parte de tot ce-i bun, sa ai sanatate si noroc

Mama ce tarziu e..., sunt rupta-n paispe de shale, in sfarsit se contureaza si bucataria, Bibi si-a frecat bulanele prin lavabila, a varsat ligheanul cu apa, a supt cu mare pofta somoiocul cu care am sters pe jos, of, of si toate astea le-a facut din dragoste pentru mine sa m-ajute sa termin mai repede.

Recunosc ca n-am citit nica, vreau sa recuprez miine...

Santeti bine, nu?

Ce de semne de intrebare...in listuta noastra

Aaaa, sanatate sotului tau, Clara, mama ce nasoale sunt durerile de rinichi, le cunosc

Noapte buna!

p.s. fetele de la mare m-am ingrozit ce-i pe la voi, sunteti bine, casele, masinile, oratanile, prapad nu alta...
Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

"La Multi Ani, Maria, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si fericire. A fost un an destul de greut ptr. tine, papusa mica dar fratiorul si parintii tai te iubesc mult de tot.

In legatura cu listuta de pe prima pagina,recunosc ca nu sunt foarte activa si chiar daca va citesc mult mai des de postat nu prea ajung. Asa ca daca voi hotarati sa ne scoateti de pe listuta eu nu ma supar. De postat o voi face in continuare atunci cand timpul imi permite.

FlorentinaG, am trimis si eu o poza cu Patrick ptr. slideshow-ul bebeilor de 1 an. Sper ca ai primit-o. Sa-mi spui daca e Ok sau e prea mare sau ...

Loreen, capul sus - stiu prin ce treci din cauza serviciului dar trebuie sa te gandesti ca nu putem sta la infinit acasa dupa curuletul lor. O sa vezi ca 6 ore o sa treaca f. repede si o sa-ti prinda bine sa mai faci si altceva.
Si uite ca sa-ti priasca cafeluta de duminica dimineata promit ca o sa ai ce citi - sper sa nu te plictisesti.

Elisor, mai puteti mama? Cand ati inceput lucrarea aveati de gand numai sa izolati, nu? Apoi ati schimbat baile, acum bucataria - ce mai urmeaza ??? Pana la urma dupa ce-l gatati o sa duceti lipsa molozului si va luati alt apartament. Ce mai face bombonica blonda cu ochiisori de smarald?

Cloreta, sanatate multa sotului. Cica durerea de rinichi e echivalenta cu nastere. Asa ca nu ma mir ca sotul umbla saracul in 4 labe. Si al meu sotior a facut o criza, dupa vre-o 2 luni dupa ce am nascut si exact la fel s-a manifestat. Nu l-am vazut niciodata atat de transfigurat din cauza durerii si ptr. ca l-am dus eu la spital si n-am chemat salvarea (mai erau inca socrii la noi) aia nu l-au crezut ca e asa de rau. Aici cel mai bine chemi salvarea si nu te mai incurci si atunci te baga repede in seama.

Ca tot veni vorba de salvare- spitale prietena mea cea mai buna si nasica lui Patrick a nascut sambata trecuta la 26 de saptamani un baietel. Micutul Nicholas e un dulce de 980 frame si 33 cm si o duce f. bine. Norocul ei a fost ca au tranmsferat-o la cel mai bun spital din State - care m-a uimit de-a dreptul - hotel de 5 stele nu alta iar servicii ce numai in filme mai vezi. Ei iau dat dupa 2 zile drumul acasa dar Nicholas va ramane inca ptr. vre-o 2 luni. Este un adevarat luptator care deja respira singurel de 2 zile iar azi a fost prima zi cand l-au hranit cu lapticul lui mami. Au o sectie de copilasi nascuti prematur de iti pica ochii - nu cred ca exista ceva mai mult sa se poata face ptr. el din punct de vedere technic. Cu ajutorul lui Dumnezeu va fi bine. Cred ca lui Nicholas i-a placut mult prea mult la cheful lui Patrick si a decis sa aiba si el ziua de nastere in plina vara. Asa ca weekendul trecut, noroc ca inca mai era mama la noi am fost tot la spital.

Mama a plecat marti acasa si tare mult mai suferim. Incercam sa ne revenim si sa ne adaptam noii situatii. De exemplu mami ii facea in fiecare dimineata breakfast proaspat. De cand a plecat ea, din diferite motive Patrick a mancat cereale - cereale - cereale - noroc ca am diferite feluri ca altfel cred ca ma trezeam cu ele direct intre ochi. M-am simtit vinovata si azi i-am facut cus-cus cu lapte. Am pus prea mult cus cus si a iesit cam tare - asa ca ce mi-am zis hai sa-i adaug nitel iaurt. Patrick saracul a mancat ca-i era foame dar apoi i-a venit inapoi pana seara la culcare .
In ultimele doua saptamani a fost full time la day care si sunt fericita ca ii place mult de tot. Doarme mai bine, a inceput sa manance tot mai mult mancarica lor si e tare fericit. Nici boli nu a mai adus pe acasa Doamne iti multumesc. Totusi de saptamana viitoare pana in septembrie am gasit pe cinve sa stea cu el 2 zile pe saptamana acasa asa ca din nou va fi in daycare doar 3 zile. Am zis sa mai profite putin de vremea frumoasa de afara ca din toamna tot acolo merge.
Doamne iti multumesc ca e un copil deosebit de cuminte si daca ii respecti programul, nu prea ai treaba. Poate asta e si unul din motivele ptr. care nu mai am curajul sa mai fac bb2.
Azi a fost ziua Canadei si l-am dus sa vada parada. Seara la 10 sunt focuri de artificii pe care le vom pierde caci el se culca la ora 8 seara.
De cand cu gradi full time uneori de abia il mai pot tine treaz pana la 8 seara. Il oboseste mult programul cu trezire la 6:45 si mers la gradi.

Noua ne place f. mult muzica country si cu ocazia Sf. Petru i-am facut sotului o surpriza placuta si am luat bilete in iulie la 3 concerte (Keith Urban, Brooks & Dunn si Gretchen Wilson) Este un festival de vara care se tine in oras la noi la care concerteaza diferiti cantareti sau formatii de muzica country. Asa ca 3 seri in iulie Patrick va sta cu baby sitter-easa.
Ultimele 2 saptamani in august vom fi plecati in concediu. Uhuuuuuu de abia asteptam. Iar apoi inca o saptamana in decembrie.

Asa de mult imi place vara ca aproape in fiecare weekend ne plimbarim pe undeva. Imi bag picioarele in toata treaba din casa si incerc sa profit din plin de vremea frumoasa caci oricum trece mult prea repede. Noroc ca femeia vine al curatenie tot la 2 saptamani, Patrick manaca bine la gradi, noi la serviciu iar calcatul o data pe luna ca doar e vara si se poarta tricouri.

Azi am avut limbarnita si inca imi mai arde de scris, dar ma retrag ca sa nu termin eu capitolul asta

Pup bebei frumosi si mamici.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Am pus si noi poze de la petrecerea de 1 anisor; nemodificate, neordonate, nici macar cind le-am incarcat pe calculator nu am pus cardurile in ordine cronologica. Cind o sa fiu mai odihnita, o sa le rearanjez.
Petrecerea a fost super ("a hit"), asa a spus toata lumea. Eva a fost vesela si rizatoare 4,5 ore cit a tinut dezmatul. A mincat si tort si s-a distrat de minune. Acum sa vedem cum doarme noaptea asta.

Sper sa scriu mai multe miine, dupa ce punem casa inapoi, in ordine; in seara asta am aranjat numai bucataria si mincarea ramasa.

Pupici.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

Uite ca m-am speriat cind am vazut semnul ala de intrebare la mine si am intrat sa mai scriu si eu . Trebuie sa recunosc ca de citit am citit mai mereu, dar problema e ca sint cam lenesa la scris...Pe alocuri am avut si motive "bune" pt nescris (probleme de sanatate) dar acum multumesc lui Dumnezeu speram ca totul e ok...

In primul rind vreau sa urez LA MULTI ANI tuturor copilasilor de mai iunie, v-am admirat in poze si sinteti cu totii niste scumpi! Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si foarte foarte fericiti!

Noi sintem ok, Adina creste vazind cu ochii . DE mers inca nu merge singura (doar tinuta de minute) in schimb vrea sa se catere peste tot, si se deplaseaza cu maaare viteza in 4 labe (are genunchii plini de vinatai de la sportul asta). Si ce e mai interesant e ca prefera sa mearga tinuta de minute de cate fratiorul ei, si rid amindoi de se prapadesc cind se impiedica si cad .

De vorbit zice "up", "cucu" , azi a inceput sa zica "go", "pa", dar "mama", desi zice des, nu mi se adreseaza mie neparat, mai degraba e un fel de "vreau...ceva". Se da jos din pat (care e destul de inalt), a invatat sa pupe, si vine si ne da hugs (pune capsorul jos pe noi) cind are ea chef. Dinti avem doar 4 + 2 coltisori + gingii umflate la alti 2...Si papa tzitzi in continuare cu mult spor (Florentina, am citit povestea intarcarii lui Maya si mi s-a rupt inima...bine ca ati terminat cu chinul...Si eu ar fi trebuit sa intarc pe motive medicale si pur si simplu n-am putut, e atit de atasata de boobies ale ei...)

No, cam astea sint noutatile noastre, o sa incerc sa scriu mai regulat. Aa, saptamina viitoare s-ar putea sa venim in Ro , si trebuie sa ne si mutam inainte (sau poate dupa...) si astept sa vad cind imi face programare la doctor pentru o operatie de tiroida...asa ca avem o vara plina

Multa sanatate la copilasi si mamici (si tatici) si o zi cit mai racoroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, inca nu scot pe nimeni de pe lista, ba chiar am mai adaugat persoane pierdute pe drum de la un capitol la altul Scopul e sa le fac pe fete sa ne mai scrie, sa stim de ele, sa animam putin lista. Bucuria mea e sa fie cit mai multa lume aici, nu sa fim putine, ca nu ma costa nimic sa duc lista de la un capitol la altul. Dar chiar mi-ar place sa mai stiu de fete ce fac, si cum cresc copilasii. Nu e nevoie sa va tineti jurnalul pe forum, dar un mesaj de 2 randuri despre voi si progresele puilor sint oricind binevenite.
Uite, cu Tamar am reusit miscarea Hai ca-ti scot semnele cu pricina . Anca(newmami), nici vorba sa te scot de pe lista. Chiar as vrea sa vad si eu pozele tale de pe webshots cu Patrick.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Oana C, super petrecere ati avut voi acolo. Toate arata grozav, sarbatorita, tortul, decoratiile, jucarile. Bravo, o sa aveti amintiri frumoase de la 1st birthday.

OlgaM, nu a fost chiar mult timp pierdut sa caut cind au scris fetele ultima oara, sa nu-ti inchipui ca am recitit toate capitolele acunm Am folosit doar functia din windows de cautare dupa text continut, ca am salvate toate capitolele noastre de la "Bebelusi...". Mai am ceva de facut la ele si o sa le pun la dispozitie cui le va dori.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Gabitza, eu tin legatura in continuare cu Pengunica, Ben e bine, desi cu o luna ,ai mic, ne bate la fund pe noi cu progresele, nu stiu Andra de ce nu mai scrie pe aici, mie mi-a promis ca va intra sa ne arate pozele de la "majoratul" lui Benica....
Fetele,ce superb e afara, desi bate vantul e placut de plimbare, nici prea cald nici prea rece si nu mai ploua....Super!
Ne-a iesit primul canin! Lui saracu prin gingie, noua prin suflet, ca ne-a disperat! Atat de nervos....

Andra si Dragoselu - 31.05.2005

NUNTA MAMI SI TATI

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

31 MAI 2006-am un an!

MOTZUL LUI DRAGOSELU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna si de la noi

Laura daca gasesti o metoda cu mancatul sa mi-o spui si mie, sunt in acelasi rahat de nervi cu Andreas, nimic nu-i place, nimic nu vrea decat bomboane si tampenii dulci, nici macar o prajitura de casa, daca azi accepta ca totusi nu e chiar rea mancarea a doua zi imi jura ca e alta ca nu mai e buna

Cornelia petrecere frumoasa, am vazut pozele, cele alb negru sunt frumoase rau, s-a facut liniste cand le priveam, s-a oprit timpul in loc, bine si cele active mi-au placut, Stefan geluit si harnicut, Maria e o dulceata creola, sa-ti traiasca copilasii si sa va bucurati de ei...

Ada dupa o luna de penicilina i-ai repetat exudatul si a iesit negativ? E un chin sa o fac sa deschida ciocofonul si sa accepte lingurita (adevarul e ca si mie mi se face gura punga de la gustul ala dulce-amarui), tu cum ai procedat?

No, ca nu mai vrea netul sa incarce...

OlgaM multam de oferta, o accept , Maya nu are nevoie de mentor, asa cum am sperat si eu ca Bibi va "fura" ceva de la Filip nu s-a intamplat, tot cand a vrut ea si-a dat drumul, cand imi amintesc ce stres am avut cu ea alimentat evident de celebrii nostri doctori, bine ca a fost un cosmar care a trecut

Cam atat deocamdata, n-am terminat de citit cap coada si-asa sunt de vreo 2 ore cu mesajul in fata

Tot nu mi-a raspuns nimeni de unde sa iau HELIU pentru baloane si KAUFLANDUL ce profil are (se va deschide si la noi unul in curand, ma bucur ca e in zona cu toate concernele astea mari si la 2 pasi de mine)

Laura merg in carref...azi sau nu mai conteaza?

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput