Copiluti de mai-iunie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetelor,
nu am chef de nimik si ma simt si naspa - greturi, dureri de cap, tahicardie, senzatie de rece in cap/frunte. alexia e ca vremea de afara, schimbatoare. cand e cuminte cand incepe sa urle. plus ca de o saptamana are obiceiul sa se trezeasca noaptea la 3 fix (mai ceva ca un ceas desteptator) si bea vreo 250 ml apa si apoi nani dar la noi in pat, si uite asa se duce somnul. acuma mai nou soarbe supa si vrea sa muste parchetul. ne-a obosit peste masura.

Adina, noi avem tetine nuk si chicco. depinde de biberon. i-am luat si pahar cu pai de la farlin dar nu prea o intereseaza. suzetele sunt nuk - happy days. deja am schimbat una ca a muscat-o pana a rupt-o si mi-a fost frica sa nu pateasca ceva.

Ioana a plecat socrosenia. mai bien nu venea ca a lasat in urma furtuna.

Chris

Cloreta multa sanatate sotului.

mai frate astia ai mei iar se cearta! ma duc sa ii salvez de ei insisi

7+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Seara buna! Sunt un porc batran si senil! Am plecat spre parc inainte de tura a doua de ploaie si in tampenia-mi ancestrala... am incuiat in masina cheile de la casa, masina, telefoanele si banii. Va dati seama ca atunci cand am realizat ce se intamplase ne venea sa ne dam cu capul de toti peretii. Am convocat vecinii si la capatul a aproape 2 ore au reusit sa deschida dracovenia de masina ca in filmele americane: cu o sarma bagata pe sub geam (si fara pagube, ca alternativele erau spartul geamului sau a broastei). Eu a trebuit sa stau cu Maimuta-n drum (bine ca nu am inchis-o si pe ea, mi se face rau numai cand ma gandesc)ca inclusiv carutul era incuiat si m-a alergat cat a putut, la un moment dat a luat si o burta de pamant la un pas de o baltoaca. In fine, cand s-a terminat afacerea deja nu mai avea rost sa plecam ca incepuse sa picure.
Nu stiu voua cum vi se pare, dar mie vremea asta imi place de mor, bine, daca ar fi asa toata vara as fi deprimata, dar dupa caldurire astea ororoase a picat la tanc. Inutil sa zic ca am mai bagat un somn de vreo ora jumate cu Mogaldea, care era rupta dupa ce alergase cat o tineau picioarele.
Iar acum mergem la baita ca tocmai a facut ceva vartos la pampers. La culcare nu am idee cand va ajunge dat fiind ca abia ne-am trezit. Mancare tot nu avem, dar macar nu ma mai stresez Pupici

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara fetelor! Noua ne e tare greu cu ploaia asta, tare tare greu ca Dragoselu se plictiseste de moarte in casa si ne freaca de ne omoara....Acum de exemplu il calareste pe ta-su mare, pana acum ne-a frecat pe mine si pe tati.
Am stabilit si noi perioadele de concedii, o saptamana de mare si una de munte, trebuie sa ne facem de acum insa rezervarile pentru munte.
Am scapat si de parastasul de azi si am scapat usor, doar cu cateva intzepaturi cu soacra-mea...nu prea multe..
Va pupam poate revenim mai pe seara!

Andra si Dragoselu - 31.05.2005

NUNTA MAMI SI TATI

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

31 MAI 2006-am un an!

MOTZUL LUI DRAGOSELU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ioana, imi place vremea de afara pentru ca e racoare. sa o mai tina asa vreo saptamana poate se racoreste si la mine in casa ca te sufoci nu alta. si stam cu toate geamurile deschise si tot fara aer simti ca esti.

7+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mai da le ploua aici ca la balamuc...si este atata de innorat ca nu vad sa mai iasa soarele vreo trei zile...nu-i rau daca s-ar mai si racori putin...
Si cum furtuna era in toi,Delia in consens cu vremea de-afara a smuls corniza din perete...www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20060701&ctime=194642" target="_blank">tzunami...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Eu una nu mai pricep nimic. Asta e a treia zi consecutiv in care Dragos face febra. Nu e mare. 37.7 dar suficient sa ma dea pe mine peste cap. Nu pricep de la ce. Plus ca azi mi-a facut si diaree.La pranz a scazut dar acum vad ca iar arde.Tot stau si ma gandesc daca nu-i cumva de la vaccin.
Fug ca-mi urla manzul

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

loreeeeeeeeeeeeeeen!!!exact la asta ma gandeam azi privind copilul ce a inceput sa se agate de perdea. mult nu mai avem nici noi.

ieri seara bantuiau liliecii pe la geam. fal-fal-fal noroc ca era deschis doar geamul cu plasa. nu stiu de ce va scriu asta,probabil ca inca sunt socata.

&

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, sper ca nu s-a lovit Delia cu corniza aia!
Mama ce am vazut la TV de urmarile ploii de la Constanta, nu mi-a venit sa cred !!!

Fetele, poate ati observat (sau nu) ca in lista de pe prima pagina au aparut neshte chestii noi. Niste semne de intrebare in dreptul fetelor de care nu mai stim nimic de ceva vreme, sau de foarte multa vreme, sau chiar deloc. Daca fetele ne citesc dar nu mai scriu, eu le rog frumos sa ne mai dea si noua un semn de viata, sa stim ce mai fac ele si copilutzii.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitza nu s-a lovit ,doar s-a speriat...da sa mor daca io pricep cum bip-ul meu a facut chestia asta...

Adina si unde m-ai pui ca perdeaua la mine este pana la pervaz fatza de a vostra care-i pana jos...ai grija...ca stii ca se imita una pe alta prin telepatie...

Simona sa nu fie si de la caldura,sau vaccin combinat cu vreo eruptie dentara...evita supozitoarele daca are diaree...da-i antitermice sub forma de sirop...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Buna fetelor!

Am culcat-o si eu pe Maya si am putin timp. Mie nu-mi place deloc vremea asta, in sensul ca ma obisnuisem sa o scot afara de 3 ori pe zi, iar azi ne-am plictisit de moarte in casa. Am scos-o numai putin, am mers in parcul unde mergem de obicei si leaganele erau pline de apa, ca sa nu mai vorbesc de baltile care impanzisera tot parculetul. Noroc ca dupa-amiaza a ramas cu socrul meu si m-am dus si eu la un film de una singura la Mall. Si erau doi langa mine care se sarutau mai frate de zici ca acum se sfarsea lumea si nu se mai vedeau niciodata. Asa am realizat ca este tare nasol sa mergi singura la film si sa se sarute doi langa tine. Parca te simti si mai singura. M-am dus apoi la Mango si am cheltuit o groaza de bani pe hainute, ca erau reduceri mari. Bine macar ca s-a mai racorit, ca si Maya s-a umplut de niste bubite mici si rosii pe toata ceafa, urechi, sub barbie si pe partea de sus a spatelui. O deranjeaza cumplit.

Si acum sa vad ce imi mai amintesc.

Laura-si eu stiam ca in caz de cancer (Doamne fereste), ganglionii nu dor. Si am mai cunoscut pe cineva care a avut exact chestia asta cu glandele sudoripare de care zici.

Andreea-ma bucur ca te-ai mai linistit cu Eric.

Elisor-te iau in valiza mea ca tare imi esti draga. Si o iau si pe Bibi ca prea este scumpa si poate o invata si pe Maya cum este cu mersul in patru labe.

Gabitza-dar ai pierdut ceva vreme sa vezi cand au postat fetele ultima oara.

Simona-si eu m-am imbolnavit cand am vazut pozele cu Sergiu. Chiar ai nervii tari.

Lili-si Maya are pasiunea betigaselor de urechi.

Florentina-pozele trebuie sa fie potret, sau nu conteaza?

Sincer, atat imi amintesc. Va pup si noapte buna!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput