Piticodromul de sept-oct 2005 (128)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Maddy. Succes cu dintisorii, si la noi e cam rau, plinge noaptea prin somn de durere.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna fetelor!
Am revenit si eu.Stiti ce am constatat?Nu pot domne'sa stau prea mult fara voi, trebuie macar sa citesc ce mai scrieti daca nu am timp sa va scriu si eu.Imi place grupal asta al nostru!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Acu sa va zicem noutati:
Alexia zice ta-ta si ii place foarte mult, repeta minute in sir.
Dintisori nu avem, in picioare nu ne ridicam dar ne taram foarte bine pe burtica, ne rostogolim si a inceput sa ne iasa si mersul in patru labe numai ca mergem inapoi si nu inaine.Avem ceva cu sensul de mers, il reglam noi.
Nu stim ce sa facem in concediul asta. Ne bate gandul sa mergem la Lacul Rosu.A mai fost cineva pe acolo?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Am scris si ieri de siropul minune Calma Baby, care o linisteste ca prin minune pe terorista noastra.

Poate o ajuta si pe Miruna si pe Bianca.

Maddy, asa m-am gandit si eu sa trecem pe Nan. Si lui Victor i-am dat lapte Nan si cereale Milupa.

Ioana, mai bine ii dai florile soacrei si pastrati banii ptr masina ta.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

La multi ani bebelusilor sarbatoriti astazi!!! fetelor multam mult de incurajari...si de faptul ca ne mai credeti si curajoase..pe viitoarele mamici.Pai e OK acum ca nu ne-am iesit din mana.Si acum vreau un pic sa o intreb pe viitoarea mamica de 2007...Gina M...ce inseamna bosorogi la ea??? Eu am 37 de ani..nu 26..si 8 ani m-am chinuit sa fac copii..iar cand a venit Raducu nu-mi incapeam in piele de fericire..parca mai conta varsta??? Asa ca..uite..a doua oara in acest forum se gaseste cineva sa ma faca BABA,.... Rusiniiiica ... Abea astept sa vad ce-mi spune dct diseara..In ceea ce priveste locul de petrecere al concediilor..va invidiez ca puteti sa va aventurati la distante asa mari de casa cu copii.Noi o sa mergem la mare la noi si la munte cateva zile,cu toate ca si noi am fost obisnuiti ca an de an sa fim in alta tara..V-am pupat pe toate

Ana-Maria si Radu-Cristian 27.10.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Marlena, felicitari pentru dimensiuni!
E normal pe calurile astea copii sa n-aiba pofta de mancare.

Cristell, Stefania a facut progrese, nu gluma

Cristina, sper sa-ti finalizezi "chestiile"

Roxi, si Stefan tipa, urla...pe unde apuca

Deeapui,
felicitari pentru progrese. Si stefan sta pe varfuri, si paseste to asa cateodata. El inca n'are premergator.

Ioana, cum naiba roade Miruna mobila ca io nu pricep? Chiar asa?
Maddy, sa-ti treaca raceala. Al meu inca nu se crizeaza.

Alexuta, flicitari pentru ta-ta N-am fost la Lacul Rosu niciodata.

O sa incerc si io sa i-au Prajiturile alea de la Dr.----. Oare cum or fi? Aia lui Irina arata tareee bineeee!

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Cge, io am citit mai demult de siropul asta Calma Baby...si n-am cumparat ca aveam Bonissan. Unde se gaseste si cat costa?
O sa cumpar, sa sti. La noi a functionat bonissanul si as vrea sa incerc si asta. E din plante asa stiu.
--------------------------------------------------------------------
Pentru mine ¨bosorogi" inseamna, la ce a scris Gina )...la o varsta mai inaintata. Cred ca n-a fost cu rea intentie din partea Ginei. Asa ca Ana Maria nu te supara.
-----------------------------------------------------------------
In ceea ce priveste concediul anul asta stam acasica...mai mergem pe la ai mei...si iaca asa o trece. La anul nu mai merge acasa.....mergem in Croatia, la mare pentru sanatatea noastra a tutrora din familie. Mergem si cu ai mei si inchiriem o vila...ca nu e asa de scump ca la hotel.

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Vero, vezi te-ai gandit la mine si am finalizat treburile.

Siropul e de la Erbavita, se gaseste in toate farmaciile Sante, helpnet etc si e in jur de 300.000.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Ancris(Ana Maria) inca o data felicitari pentru sarcina si cred ca ai glumit folosing cuvintul "bosoroaga", nu-i asa? Hai sa iti dau si exemplul propriu, 38 de ani la nasterea lui Alberto anul trecut si e primul (si zic eu si ultimul) copilas al meu. Dar precizez ca eu una ma simt cam ca la 25 de ani asa ca spiritul conteaza cel mai mult, nu? In rest, fiecare isi planifica viata/copiii cum doreste si cum da Domnu', as zice eu.
Simtindu-ma ca la 25 maxim 26 () sincer, nici nu m-am sesizat cum ca si eu as fi batrina la citirea mesajului GineiM!

Inca o data "chapeau" pentru toate fetele care asteapta sau se pregatesc sa mai aiba un bebe! Va tin cu drag pumnii sa iasa cum doriti!

Salutari si ginduri bune de la noi,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Dana_lucia
Irina, foarte aratoasa prajitura ta, e pe baza de iaurt?
Ancris, consoleaza-te ca sunt altele mai ´bosoroage´ decat tine, de ex. eu. Ce vrei, fiecare scrie....asa cum...scrie!!!
Asa s-o zice in America la ´dupa o anumita varsta´
Aici e ingrozitor de cald, 32 de grade, nici nu-l scot pe bb afara.
Voi ce mai gatiti? Eu n-am nici un chef si nici o idee...

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput