Piticodromul de sept-oct 2005 (128)
Raspunsuri - Pagina 30
ancris spune:
Ce bine de voi ca stati cu piticii acasa si mai iesiti la plimbare. Eu cand ajung acasa la 7 mai raman un pic in parc cu el,dupa care baita,mancare si culcare.Nici nu apuc sa ma bucur de tot ce face. Mai exista vre-o mamica puturoasa ca mine,care a inceput serviciul in Februarie si care nici pana la ora aceasta nu a depus dosarul ca sa impuste cele 3 mil de la stat?? De fapt nu e vorba de puturosenie ci de faptul ca am programul de asa natura ca nu pot sa dau o fuga pana la primarie.Nici cei 1.8 care se accorda pentru nastere nu i-am luat nici pana azi...si asa de bine mi-ar prinde...
Ana Maria si Radu-Cristian
kid2003 spune:
Ioana, vezi ca e prajitura Musuroi de Cartita de la dr Oetker, tot fara cuptor, si are cacao!
Cristina cge, si eu am laudat in trecut siropelul Calma Baby, pe noi ne-a ajutat f f mult in perioada colicilor. De fapt si acum sunt convinsa ca de la siropelul asta s-a invatat Alex sa doarma toata noaptea, chiar a calmat-o. Eu nu i-am mai dat de la 4 luni (dar a baut un flacon intreg intre 2 si 4 luni) ca atunci s-a linistit de-a binelea peste noapte...Peste zi, alta mancare de peste.
Si eu bifez o reusita a lu' fii-mea (m-a facut sa ma simt de parca si-a dat doctoratul): ieri s-a ridicat prima data singura in picioare tinandu-se de canapea. Si ca sa fie tabloul perfect, a si facut pasi in laterala tinandu-se de aceeasi canapea.
Asta dupa ce m-a suparat in parc ca s-a infipt la propriu in Matei al lui Ruxi (Locca)...saracul, a prins o frica de ea dupa ce Alex l-a ciupit de obraz, de nu a mai vrut sa o vada. Cum se apropia de el cum incepea sa planga si sa se cuibareasca la pieptul lui mami...fata apucata ce am, asa se da ea la baieti!
roxi23 spune:
Fetelor nu imi mai incap in piele de fericire! Darius merge de-a busilea! Manca-l-ar mama de flacau!\Si papa lapticul cu biberonul singur!
NANADANA multumesc pentru aprecieri! mAMA CE PROGRESE A FACUT ANTOINE!
MADDY
SA TREACA MAI REPEDE DUREREA!
SI PENTRU ALEX(KID) pentru progresele facute!
Hildegard si eu as vrea sa merg in Croatia...am vazut niste poze si niste filmulete de acolo si taaaare mi-a placut! Si cam cat costa sa inchiriezi o vila?
Dat fiind ca eu nu am decat 24 ani...si eu consider ca la 38 o sa fiu bosoroaga...dar gandesc asa doar pentru mine, facand comparatie cu varsta pe care o am acum...Nu cred ca ar trebui sa va suparati fetelor...asa scriem noi astea mici...
IOANA eu m-am incumetat sa calculez cat cheltuiesc cu infantul lunar si m-a luat cu lesin...vreo 2 zile am avut o stare...sper sa fac fata peste 15 ani...cand o sa vrea muuuuult mai multe!
GABI mi-a placut povestioara. Asa voi face si eu azi
ANCRIS CEI 1,8 MIL NU II MAI POTI LUA...EWU STIAM CA TREBUIE SA II RIDICI PANA FACE COPILUL 6 LUNI!
admirat frrumusete de fetita JESSICA
eU MANCARE LA BORCANAS NU I-AM DAT SI SPER SA NU FIE NEVOIE SA II DAU...SPER SA II POT DA TOT CE TREBUIE PROASPAT...MACAR POANA SE VA FACE MAI MARICEL....NU ARUNCATI CU ROSII!
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."