Mamici de sept-oct 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 5
anangel_lexi spune:
Buna fetelor!
Tanima, imi pare rau ca si tu ai probleme cu socrii, dar din cate am inteles voi nu stati cu ei, ceea ce e mare lucru! Nici eu nu vreau sa aiba socru-meu de-a face cu nepotul/nepoata dar nu prea am cum sa-l evit...
Stiu ca cel mai bine ar fi sa-l ignor dar cand stai in aceeasi casa e foarte greu, mai ales ca de fiecare data cand ne vede ne zice acelasi lucru: "cand va mutati?" Iar la mama nu putem merge deocamdata pt. ca blocul unde sta e in consolidare si trebuie si ea sa se mute de-acolo Asa ca chiar cred ca socru-meu o face special taman acum! Dar nu ma las, pana la urma tot gasesc o solutie sa ne luam apartamentul nostru, desi Cristi nu vrea sa plece din casa (de ce sa-i dea satisfactie lui socru-meu?), dar il conving eu...Macar sa gasesc mai intai solutia prin care sa pot achizitiona locuinta...
Eh, eu tot cu ale mele, nu ma pot gandi la altceva, ce sa fac? Imi pare rau ca va zapacesc si pe voi
Itzy-bitzy imi pare rau de cazatura ta. Ai grija! Si mie mi-e teama mereu sa nu cad, mai ales ca circul cu metroul zilnic, dar intotdeauna cand urc sau cobor scarile am grija sa ma tin de balustrada sau, daca sunt cu sotul, il apuc strans de brat.
29+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
alessia80 spune:
ARAMONA- Stai linistita ca exact ca tine a patit si o prietena de-a mea si acum are o fetita superba. N-a fost decat o alarma falsa in cazul ei. Totusi, pt linistea ta ar fi bine sa-ti consulti doctorul. E muuuuultttt mai bine cand te linisteste el!
Mult succes si zile usoare
roxanae spune:
Fetelor ati scris intr-un stil de duminica ma tot chinui sa recuperez dar raman restanta tot timpul cateva pagini.Acum am scris un mesaj mare si tot la fel de frumos l-am sters de mi-am dat singura palme de cat de desteapta sunt.
Allesia bine ai venit in grup.
Ralucutza capul sus si multa sanatate, lasa grijile ca il stresezi pe bebe.
Lexi si eu am avut probleme cu soacra in primii doi ani,era plina de sfaturi "bune" iar eu nu suport sa stea tot timpul cineva pe capul meu.Acum s-a dat pe brazda si chiar lucram impreuna.Iar pe atunci eram insarcinata cu prima fetita deci te inteleg perfect.
Itzy-bitzy ma bucur ca esti bine dar cred ca totusi ar trebui sa faci un echo pt. linistea ta.
Pufy te rog daca ai timp trimite-mi si mie o reteta de dulceata de piersici.Am facut si eu de capsuni si visine insa de piersici habar nu am.Te rog - merci.
Inni si Ignatica felicitari pt. picatura.La mine curge de o luna de am tricoul si ziua,spal in nestire, nu ma suport patata, iar cu sutienul nu ma simt bine si nu il port-prin casa bineinteles.Cand ies afara am obsesie sa nu ma patez, am patit-o odata dar acum port tampoane absorbante. Deci totusi pt. mine nu este o fericire sa-ti curga lapte asa ca la mine, dupa da, dar acum....
Katia [b]drum bun la mami si sa te simti bine!
[/Scrisesem mai mult insa trebuie sa ma opresc ca am amortit pe scaun si nu este prea bine pt. mine.
si o zi buna!
Roxana + Diana (8.05.2002)+
pufymic spune:
Alessia bun venit in gashca!Esti in listuta....dar tu esti acea Alessia?cu DPN 29 sept?
Itzy saracuta de tine!Bine ca nu ti-ai rupt nimic in cadere si ma bucur ca e ok bb!Totusi eu as face un eco sa fiu linistita....
Aramona pe Maysa cu temperatura...sper sa nu fie nimic grav!
Cat despre noi...Alesio m-a surprins si pe mine ca merge si face el singur la olita!Nu l-am fortat niciodata sa stea pe olita fiindca pana acum n-a vrut sa stea pe ea nici o secunda macar.
Acum ne-a surprins total cand am vazut ca merge si se pune singurel si face pisu...azi a facut si kk....numai ca trebuie sa-l las in funduletul gol ca altfel face pisu "filtrat" prin chilotei...ca nu si-i da jos si nici nu vine la mine sa i-i dau eu jos.
Oricum sper sa-l tina obiceiul si sa scapam de scutece...
Lexi am trimis si eu un PM Mirelei...sper sa se rezolve!
Nasoala faza cu socrul tau....eu sincera sa fiu nu stiu cum as reactiona.....cred ca m-as muta in chirie si as vinde casa....sau ma rog...jumatatea mea(dc e posibil asa ceva).
Iti doresc sa ai nervi de otel!
Onutz ma bucur ca e bine bb...chiar daca e pudic/a!
Mexxa nu ai zis cate kg ai pus pana acum(ai zis doar ca ai 59)!
Ignatica ma bucur ca la tine functioneaza metoda cu laptele rece contra arsurilor...eu le suport ca nu am leac la ele!
Roxanae ti-am trimis PM!
Pupici!
Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
ramomar spune:
Vauva eu tortul cu capsuni il fac cu frisca. Iata cum: tau capsunile felii (lasi cateva mai frumoase pentru ornat) intr-un bol, peste care pun 200-300ml apa in care am dizolvat inainte 3-4 linguri zahar si vanilie. Le las asa aproximativ o ora, iar cu siropul acela insiropez bine blatul (eu fac cu pandispan sau piscot, cum se zice pe la noi, pe care il tau in 2 sau chiar in 3, depinde din cate oua l-am facut). Peste blatul insiropat asez un rand de capsuni (din cele taiate felii), apoi frisca, apoi alt blat (tot insiropat), iar capsuni si apoi il imbrac pe tot in frisca peste care pun capsunile intregi oprite (de marime medie).
Sper ca o sa intelegi si pofta buna iti doresc. Eu mai am ceva creme pt tortul de capsuni acasa, dar acum sunt la servicu si nu stiu sa ti le zic din cap.
Onutz multumim de postarea in legatura cu miscarile bebicilor. Eu cred ca voi cele care sunteti la al doilea bebe sunteti cele mai in masura sa ne spuneti cum e si cu miscarile acestea, constienta fiind ca fiecare sarcina e unica! Si a mea bebica imi da emotii pentru ca are zile cand e foarte activa, ma loveste de mama focului, ca apoi sa am cate o zi in care abia daca o simt. De trezit noaptea din cauza loviturilor ei nici nu se pune problema, deci eu sper ca va fi asa cuminte si dupa ce va iesi din "barlog"
aramona sper ca totul sa fie ok cu pierderea de lichid si multa sanatate iti doresc. Dupa ce vorbesti cu medicul spune-ne si noua ce si cum.
lexiimi pare tare rau ca ai un "socru de cosmar". Nu lasa pe nimeni si nimic sa te supere acum, caci toate trec si o sa vezi tu ca va fi bine.
itzy-bitzy si noua ne-a placut tare mult faza: "tata-fiica", ca sa-i zic asa. O sa avem o amintire tare frumoasa. Asa de bucuroasa am fost dupa aceea, ca am povestit la toata familia si la toti prietenii.
pupici
27
mai avem un pic...
adameasca spune:
Pufy, felicitari pentru Alessio! Vad ca s-a imprietenit repede cu olitza! Noua cand ne-a spus Luk prima oara ca face pipi, in loc sa ne grabim sa-i aducem oala, si io si tac-su stateam si ne uitam ca prostii la el.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca
pufymic spune:
Ileana si pe noi ne-a surprins cu olita.......numai ca el era in chilotei si s-a asezat singur pe ea...apoi ne-a aratat-o...si am dus-o impreuna la wc si l-am ridicat sa traga apa...si l-am laudat si il laudam non-stop...si taaaaare mandru e!
Ramomar, Vauva mi-ati facut pofta cu tortul de capsuni!Fac si eu...cand se trezeste goanga!
Pupici!
Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
itzy-bitzy spune:
Tasia, Roxanae, Anangel-lexi, Pufymic. Da, asa am zis ca ma duc la o echo ca sa stam noi linistiti ca altfel pana pe 27 iulie stau cu gandul acolo...
Pufymic e tare haios cel mic ce sa mai...
Aramona intr-adevar ai grija cu pierderile astea de lichid, daca o fi lichid amniotc ca uite tot am auzit in ultima vreme de d-astea
Vauva mama cand face tort cu capsuni insiropeaza blatul cu siropul de la capsuni si pe fiecare felie de blat pune pudding/sarlota de vanilie, capsuni.Insa pudding-ul sa nu fie asa de tare cum se face de obicei dar nici prea moale...nush cum sa zic
Pupici
Itzy-Bitzy
28+ cu Ana-Maria
POZE
Sephora spune:
Va pup pe toate
Mama ce ofticata sunt, am scris un mes de un Km si apoi mi l-a sters.De ce oare se intampla chestiile astea?Ua.....
Hai ca m-a apuc iar de compus.
Io27+Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
Vauva spune:
Ramomar merci mult esti o scumpa. Tocmai navigam pe forumul de la retete culinare si am gasit o praji care arata foarte bine, o sa va pun si link-ul, nu mi se pare greu de facut asa ca acum stau in dubii, s-ar putea sa incerc sa o fac ca mie imi place tare mult combinatia de crema vanilie-capsuni:
http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/prajitura_cu_fructe-717/
Vauva 31+ cu Bianca
http://community.webshots.com/user/Vauva101