Mamici de sept-oct 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Fetelor eu o sa lipsesc pana duminica. si un weekend frumos va doresc! Aveti grija de voi si de bebici si sa ne auzim cu bine!

Eloise 24+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Itzy imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treci prin nebunia de ieri,dar e bine ca esti ok,totusi cum au spus fetele ar fii mai bine sa te duci la o eco,macar nu stai pe urma sa te gandesti ca daca o fii bine sau nu.Petrecere frumoasa maine si cred ca o sa fii in centru atentiei in locul miresei,abia astept sa vad poze,cred ca vei fii o super scumpa.
Si eu sunt foarte atenta sa nu cad plus la caini cand ies cu Igor se bucura toti si sar pe mine,dar bodyguardul meu nu prea ai mai lase sa se apropie,e tare grijuliu cu mami si bebe.
Eli multumesc ptr complimente.Asa e,toata lume spune de el ca e super catel,e iubirea lui mami,e atat de iubaret,tandru,afectuos si acum si super grijuliu.
Ralu hai te rog eu fii optimista,bebe nu ti-a dat nici un motiv de ingrijorare,asa ca ca nu-l stresa aiurea.Ai sa vezi ca o sa fie bine totul pana la sf si ai sa nasti o fetita sanatoasa si frumoasa ca mami.Capul sus si burta inainte.
Inni Bravo fata,esti super tare,suntem pe aceeasi lungime de unde.M-a prapadesc dupa postarile tale.
La multi ani! cu intarziere normal,tuturor fetelor si sotilor care s-au sarbatorit.
Felicitari mamcilor care au aflat de bebei sanatosi si grasi.Mama Cuconancea ce ai sa faci pana la sf cred ca ajunge la 4Kg bebe tau.Al meu la 24 saptamani avea 732 gr si mi-a zis doctorita ce dolofan si se si vedea pe el la falcute.
Hai sa va spun si eu dimensiuni. Am plecat de la 65 kg la 1,68 si am ajuns la 27 sapt la 72 deci 7 Kgin plus,la talie aveam 75,iar acum la ceea ce s-a numit talie am 102,la bust 92 acum 102.Bucuria cea mare e insa ca am pus numai pe burta si san,in rest sunt la fel port inca fustele de ani trecuti,iar tricourile sunt scurte dar eu n-am nici o apasare ca merg cu burta pe afara.Mi-am luat o rochita si o fusta de la Prenatal si oricum o sa le pot purta si dupa.
Am si eu o intrebare,sper ca la asta o sa-mi raspundeti ca am mai pus una cu ceva in urma si nik.Nu m-a intrebati despre ce era ca nu-mi aduc aminte,tre sa m-a duc in urma sa vad.
Am inteles ca nu e bine sa stai pe spate ca nu se oxigeneaza bebe calumea.Eu cand stau in pat stau aproape numai pe spate adica cu doua perne si aproape in fund,dar tolanita,doar asa pot impleti.Asta e pozitia incorecta sau pe spate la orzontala ca si cum ai dormi?Nu am inteles asa ca cine poate sa-mi dea acesta informatie,ai multumesc de pe acum.
Am incercat sa nu uit pe nimeni cred care m-a bagat in seama,daca da imi cer scuze (ca si asa sunteti putine si nu vreau sa va pierd si pe voi).
Bebe Matteo mare miscaret pupa-l mama!
Eu impletesc de zor,am mai terminat un plover si o caciulita.M-a cam doare si pe mine burta jos din cand in cand,dar stiu ca asa trebuie si nu-mi fac probleme.
Incerc sa nu mai sar vreo zi fara sa va citesc ca pe urma iar stau calare pe aici la citit.
Na ca am reusit sa-mi zic ofurile sper ca de data asta sa nu se mai stearga ca nu mai scriu.

IO27+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Eloise drum bun si distractie placuta,am inteles ca pleci la mare nu?
Itzy inteleapta treaba!

IO27+Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Sephora eu stiu ca nu e bine sa dormi pe spate deci intinsa la orizontala nu asa cum stai tu cu perne si asezata in fund aproape. Este ok cum stai. Croseteaza si impleteste in continuare linistita. Ce mi-ar placea si mie sa stiu ...numai ca oricum nu as avea timp si nici stare...de asta vin si la serviciu ca acasa...

Pup si sanatate multa

Itzy-Bitzy
28+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Sephora eu sunt nevoita sa stau mult in pat si bineinteles ca stau si pe spate mai ales daca ma uit la TV sau citesc o carte. Tot la fel, cu o perna ridicata si aproape in fund. Nu cred ca e nici o problema sa stam astfel. Am citit ca nu e bine sa dormim numai pe spate.
Pufy si eu m-am bucurat mult ca au trecut arsurile cu lapte ieri, pentru ca erau groaznice.

Ignatica

31+

Mergi la inceput

Itzy Mercic.Mie imi place de mor sa impletesc,crosetez si sa croitoricesc.Fac de multi ani asta ptr ca afacere mamei e sa faca rochii de mireasa,asa ca lucrez de mult in domeniu,dar acum de cand cu restaurantul nu prea am mai avut timp (lucram cate 12-13 ore/zi),dar acum daca m-a duc doar pe sarite imi permit (am timp) si in loc sa-mi fac paranoi imi umplu timpul cu asta.
Pupici.

Io27+Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

pufymic si spor la facut tortuletu si la invatatul lui Alesio pe olita
Vauva pentru putin si tu esti o draguta!
Sephora draga si eu stau cam tot ca tine cand ma uit la televizor sau citesc cate ceva, deci cred ca e ok. Problema e atunci cand dormim pe spate, asta trebuie evitat. Eu asa cred, sper ca daca ne citesc fetele care stiu mai bine sa ne lamureasca si pe noi.
eloiseweekend placut iti doresc si eu si doresc la toata lumea!!! S-ar putea ca nici eu sa nu mai intru, caci o sa fim plecati.
pupici!

27+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna ziua fetelor!

in sfarsit am reusit si eu sa citesc cele 6 pag cu care ramasesem in urma. ieri am stins calc mai dvrm si azi l-am deschis abia pe la 3 jumate si am avut ce citi!

acuma sa raspund si eu pe rand:

eloise, felicitari pt vestile bune de la eco, distractie maxima si maia les relaxare maxima in we, si iti multumesc pt postarea in leg cu cezariana/nastere naturala!

ignatica, eu pentru arsuri folosesc cu mare succes laptele! nu-mi trece parca cu nimic asa cum imi trece de la el! am luat si maalox si dicarbocalm, dar laptele e sfant pt mine! ma bucur ca merge si al tine!

putzuruca, in leg cu masca de gravi, sa stii ca as zice ca mi-au aparut ceva pistrui, dar timid...
in leg cu cezariana/nastere naturala, mi se pare ca ai fost prea categorica! parerea mea! e ok, sustii nasterea naturala, dar cred totusi ca trb s-o sustii prin argumente pro nastere naturala (si slava domnului sunt destule) nu prin argumente contra cezarienei! mai ales ca toate argumentele pe care le insirai tu acolo contra cezarienei erau posibile...in functie de organism...nicidecum asa categorice cum le prezentai tu! hai sa fim un pic mai rezonabile, ca nu-i cazul sa generalizam!
eloise, mi-a exprimat mult mai bine punctul de vedere! eu nu prea le am cu vorbele!
pe mine personal recunosc ca nu m-ai speriat pt ca m-am informat f bine si despre o nastere si despre cealalta si dupa o evaluare atenta, am ajuns la concluzia ca aleg cezariana, asta bineinteles inainte sa aflu ca am chiar indicatie clara medicala pt ea! e alegerea mea personala, si nu incerc sa conving pe nimeni cas asa-i mai bine!

cucuoancea, felicitari pt bebelina si pt vestile bune de la eco!

inni, multumesc pt grija! asta recunosc ca nu m-a mai speriat! daca e sa am o teama reala si f mare legata de cezariana e aceea ca n-o sa ma mai trezesc din anestezie...daca va fi generala! da' asta e o fobie mai mult, nimic intemeiat!

itzy-bitzy, bine ca s-a terminat cu bine! ai mare grija de tine! eu de felul meu sunt o impiedicata si jumatate! dar de cand cu bb n-am cazut! inca!

mexxa, ma bucur ca te-ai mai linistit in leg cu bb-le tau!

roxanae, try, sephora, va multumesc pt grija si pt incurajari!

sephora, nu e problema cu pozitia ta! problema e daca stai mult timp pe spate, intinsa, nu in sezut si un pic pe spate! eu numai asa stau in pat!

in leg cu kg, ce sa zic? o sa aruncati cu roshii! eu am un amarat de kg cu care tot jonglez, ba e, ba nu e! dar nu e cazul nici pe departe sa ma invidiati! in situatia mea e perfect normal! prietenii stiu de ce!

raluca 30+
cu alexia-maria
yahoo
webshots
...vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

ramomarmai fetelor nu stiu cine a scos chestia asta cu dormitul pe spate ca nu e bine. Cind am fost la control acum 2 zile l-am intrebat pe dr meu ( tutunaru si eu zic ca e un dr destul de citit si umblat ) si mi-a zis ca de unde am scos aberatia astaca pot sa dorm linistita pe spate.

Cam ce gramaj ar tb sa aiba bebe la 30 de saptamini? Bebelina mea are 1.600kg o fi bine???si o forta de imi inebuneste ficateii

Iar eu am 61 kg plecata de la 54prea mult nu se vede , in afara de fatul ca am burtica in rest am pus doar un pic pe coapse.Sper sa nu depasesc 65-67 pina la final . nici macar la fata sau la minii nu vad vreo diferenta.

Itzy Mai stai potolita ca o cauti cu luminarea am impresia. Vezi ce faci la nunta miine ca ii spun lu tati sa te lege de scaun

Monica 30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Pufymic, intra-devar pe micuta o va chema Maruca Ioana...
Mexxa, Ignatica, Onutz, Sephora, v-am spus ca mie mi se pare ca 1700gr la 28 de sapt e prea mult si avand in vedere ca eco mi-a facut-o alta tipa (nu dr meu)care parea cam agiamie (poate fac pacate, dar asa mi s-a parut) si uitandu-ma pe eco mai vechi, din prima sarcina cand bebe la 28 de sapt avea 1100 gr iar la nastere a avut 4300 gr....tind sa cred, asadar, ca e o eroare pe undeva! Urmatoarea eco va fi abia pe 26 iulie, atunci insa la dragul meu doctor, in care am toata increderea! Asa ca nu va nelinistiti, eu cred ca e un calcul gresit! SPER......Ca mi-a ajuns o mititica de 4300 gr nascuta natural!
Numai bine,
Marina 28+ si Ana (3 ani)
P.S. Maine plec la Mareeeeeeeeeeeeeeee pentru 10 zile!!!!

Mergi la inceput