Mamici de sept-oct 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Buna fetelor!Eu sunt noua aici printre voi,de fapt sunt de noiembrie,dar nu se stie ,e posibil sa nasc mai repede.As vrea sa va povestesc istoria mea si sa va cer sfaturi,poate mai sunteti printre voi care ati trecut prin asa ceva.SA incep cu inceputul,si anume,acum 2 ani am fost ff fericita ca am ramas insarcinata,mi-am dorit din suflet un copil,totul a mers asa de bine,nu tu greturi sau alte simptome neplacute,pina in sapt.24 cind brusc s-a declansat travaliu si am pierdut sarcina.Atunci nu a stiut nimeni sa explice cauza,am facut o gramada de analize ,teste, controale,dar totul pare a fii in regula.Deci am pierdut si nu stiam de ce.Acum sunt insarcinata din nou,am 21 saptamini,iar la penultimul control mi-a descoperit col scurt si intredeschis la exterior.Stau in pat aproape tot timpul,nu fac nici un fel de efort,si i-au tratament de mentinere.Dr spune sa stau cit mai linistita ,dar nu pot sa imi inving frica de nu a pierde din nou,as muri.PIna acum totul e ok,doar ca mi se mai intareste burtica din cind in cind ,iau antispastice si se linistete.Citesc aici pe net tot felul de cazuri,la unele s-a facut cerclaj,dar dr meu spune ca nu e nevoie de el pt ca se poate si fara.Sper sa aiba dreptate,si sa stea bb cit mai mult in burtica sa se nasca sanatos.Sper ca nu plictisesc pe nimeni cu povestea mea,si AS FII F BUCUROASA daca as mai auzi pareri de la voi.
Adina 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Inni papitoi pentu lipit pe perete in camera lui bebe eu am gasit la piata Obor (si in magazin si in complexul de langa--a constat 30 de mii de lei/ buc) si la Piata Vitan la etaj, cu tot felul de personaje din desene animate. Mai gasesti si in pavilonul H, langa parcul Herastrau, papitoi de lipit si papitoi de plus special pentru bebe, sau maimutoi cu bile inauntru.
Pufymic multumesc pentru "caruciorul roz".
M-ati facut sa ma duc pana la piata sa iau materie prima pentru clatite!

Lya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Inni, ce haioasa esti! Si ai niste idei...poate BB va spune "mami" calculatorului , glumesc desigur. Singurul site care am reusit sa-l salvez la favorites este asta http://www.cameredecopii.raco.ro/ dar e mai mult cu pictureli, dar si aplicatii...Si defapt tu ce vrei sa decorezi cu papitoi? dulapul sau peretii? Pt dulap eu ma gandesc la autocolant sau tapet pt copii lipit pe usile dulapului si chiar pe usa camerei, perdele cu papitoi am vazut, mocheta la fel...
Ramomar, multu pt sot
Monique, pt tine si BB, nu esti singura niciodata aici pe .

Fetelor, sotul meu este la peste abia astept sa-l prajesc cu mujdei, yummmyyy . Am reusit si eu sa mai dorm 2-3ore pana a inceput vecinul de langa (abia mutat ieri in blocul nostru) sa dea gauri cu o bormasina .
Vroiam sa va intreb si pe voi, acum ca aproape am ajuns in trim 3 (unele dintre voi sunteti deja si stiti mai bine) iar o sa fim somnoroase ca in primul trim? asa am citit, chiar aici pe site parca. Eu una sunt f somnoroasa si acum pe racoare incerc sa recuperez ce am pierdut in noptile cu insomnie din cauza caldurii...

Sandra 26+ poze

varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Da Lexi...stiu ca eu am deschis odiseea de mamici de sept-oct. Dar nu stiu cate isi mai aduc aminte ca initial..pt. ca nu prea statusem pe acest forum sa vad care sunt miscarile, am deschis capitolul "mamici de august-septembrie" ..ca eram la limita sf august..inceput sept.....si m-a adus pe calea cea buna moderatoarea...nu stiam ca sunt perechi-perechi stabilite...

Dar la iulie-august...pe bune daca mai stiu cum am ajuns...m-am si uitat acum la cap.I pe vreo 3 pagini./...nu apar nicaieri cu anuntul..

In fine...e ciudat...si amuzant (pt. mine) in acelasi timp.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna dimineata...Am aterizat si eu ca am adormit pe la 3 pt ca pana atunci am mancat lamai cu zahar doar doar as putea si eu sa respir fara sa ma intepe gatul...OFFFFF

Pt toate fetele care cauta decoratiuni cu prsonaje disney pe pereti-:
Adresa: Bvd. Pieptanari Nr.33, Bucuresti, Sector 5

Telefon/fax: 021-33.66.182 site-www.eurokids.ro
Tocmai am intrat pe site si nu au afisat decoratiunile, dar va asigur ca sunt- le-am vazut la targul de copii sunt superbe

ALESSIA80 28 FIX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Inni,pai la mamici de iulie-august erau deschise capitole de mult cand ai intrat tu sa faci anuntul. Probabil ar trebui sa cauti pe la cap. 10-11, ca sa te gasesti. Parerea mea!

29+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Vad ca v-ati trezit cu noaptea in cap unele dintre voi. Pe mine mai devreme de 10 nu ma trezesti nic cu tancul, ma trezesc la baie noaptea dar ma duc cu ochii semideschisi O sa plec o saptamana din Bucuresti asa ca o sa va duc dorul nu stiu cum o sa treaca o zi din viata mea fara sa va citesc... ca tare imi sunteti dragi Plecam la Predeal ca avem apartament acolo iar noi stam ca fraierii in Bucuresti cu aerul conditionat deschis non-stop.
Sa va uitati la mine in album sunt poze noi la poze studio facute de fotograf, astept aprecieri nu pt mine pt fotograf

Ma duc sa fac bagazele si am plecat
Va pup pe toate

27 +

pozele noastre

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Fetelor hai sa va distrati putin! Ascultati cu sonor
http://www.evz.ro/article.php?artid=263838

Alessia80 28fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Va salut pe toate.....vechi si noi...

Am terminat sesiunea cu bine,adica fara restante, am fost la ecograf pe 28 si suntem f bine,eu ma simt bine si nu sunt in Bucuresti.Suntem pe plaiuri vrancene , zona de deal spre munte si e racoare si bine.

Am incercat sa recuperez ce ati scris dar inca nu am reusit si acum, cum nu mai am net la dipozitie oricand ca acasa, o sa fie si mai greu.

Am vazut ca nu mi-ati simtit lipsa...n-ati intrebat de mine....Daca gresesc IMI CER SCUZEEEEEE anticipat.
Eu va pup oricum si sa va fie bine in continuare.O sa mai scriu cand mai ajung pe la un comp cu net.

Nicol 27+ si Vladut (3***)

POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Microbu...asa e..am sanse sa-i spuna "mami" calculatorului...ca mie nu prea-mi vine sa vorbesc cu burta ...doar ce ma aude vorbind cu sotul meu..sau la telefon...dar cum pana la 5-6 dupa-amiaza stau singura...nu prea ne "convorbim" (eu cu bebe)

Sper sa-mi apara logoreea ca acum...nu prea am..

Multumesc Lyana si Alessia80 pt. informatii...am notat tot..

Adinazot...eu te sfatuiesc sa stai linistita si cumintica in pat. Patul e sfant in aceste situatii (sangerari, contractii, col deschis). Statul in pat reduce si contractiile care sunt una din cauzele principale de scurtare a colului si deschidere a acestuia. De asemenea, daca e deschis la exterior e mai putin periculos decat ar fi daca s-ar fi produs la interior. Probabil ca de aceea si medicul tau deocamdata nu "vrea" cerclaj...cat despre cealalta sarcina a ta pe care ai pierdut-o, nu stiu ce sa-ti zic, daca ai facut analize si nu s-a descoperit...n-ai decat sa o iei ca atare (desi intotdeauna exista o cauza)..si sa mergi cu incredere inainte. Si cu mult optimism.

Eu iti doresc sarcina usoara si sa tii cont de repaus. E extraordinar de important. SI bea multa apa 3-4l/zi. Consumul redus de apa favorizeaza si el aparitia contractiilor.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput