Mamici de sept-oct 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Am intrat sa va salut, nu stiu ce m-as face fara voi singura in casa, doar cu pitica mea care se plictiseste si ea ca nu o pot scoate afara.

Monique si Nokia toata admiratia

Sephora tare frumoasa caciulita - si eu m-am apucat de tricotat niste pantalonasi pt. bebe mic si am terminat un pluovoras pt.fetita.Asa trece timpul mai repede.

Inni si eu am lipit Rahelei figurine din desene pe pereti.Sunt tare haioase , le-am gasit in librarii si in magazinele mai mici pt. copii.Schimba mult aspectul camerei.Acum nu mai cumpar nimic pt. camera ca s-ar putea sa ne mutam chiar la toamna, suntem in discutii pt. o casa desi s-ar putea sa coincida mutatul cu nasterea lui bebe.Dar sotul isi doreste tare mult sa stea la casa si asta e ma sacrific,desi nu imi convine ideea

Adinazot cred daca stai in pat si iei tratamentul totul va fi bine chiar daca perioada este foarte stresanta.Si eu am pierdut o sarcina iar acum foarte greu am dus-o, am ajuns pana la 27 de saptamani si sper sa fie bine in continuare cu ajutorul lui Dumnezeu.

O ZI BUNA!

Roxana + Diana (8.05.2002)+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Nicolstoy felicitari pt. sesiunea incheiata si pt. bebe sanatos. "Vacanta" placuta acolo unde esti si sa te intorci cu bine.

Roxanae...bebe creste mult mai armonios intr-o casa cu curte la dispozitie...asa ca eu iti doresc mult succes.

Lexi....cred ca ai dreptate...

Mai sunt o gramada de fete care nu au mai postat demult...nu ma apuc sa le enumar ca ..sunt prea multe....sa speram ca sunt bine...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

adinazot
Eu am avut colul deschis de la inceput si pt. siguranta mi s-a facut cerclaj. Si eu ma lupt cu contractiile, chiar am avut citeva sapt. si din cele dureroase, am stat in spital din cauza lor de 2 ori. Acum este mai bine, stau numai in pat de la 5 sapt., maninc in pat, merg doar la baie. Insa dr. mi-a schimbat tratamentul si acuma iau asa: Utrogestan 4/zi, Gravibinon 1/4 zile, Nifedipin 4/zi si No-spa 3-4/zi. Este tratamentul care da rezultate, multumesc lui Dzeu.
Am o prietena care a avut colul scurtat si deschis pe interior (mai nasol) si in 5 sapt de stat la pat si cu tratament s-a inchis perfect. Trebuie sa stai linistita si sa mergi des la control si o sa fie bine. Tu ce tratament faci?

microbu,
Eu mai degraba nu am dormit in primele 3 luni. Acuma dorm pe mine... cred ca si de la medicamentele care le iau...desi ma boxeaza bebe si noaptea, il simt doar cind ma trezesc...

Fetelor, voi visati urit? Ca eu in ultimul timp numai prostii visez... cum pun capul jos visez cite ceva urit...
Tensiunea de 9.5 este o problema? ca de ceva vreme o am mai mica ca de obicei - aveam 11.6.

Pupici
Mirabela 27+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mcond2001/album?.dir=/20dbre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Tasia eu n-am gasit pozele!Drum bun sa aveti si vreme buna si sa va intoarceti cu bine!

Nicol felicitari pentru incheierea sesiunii!Te asteptam din nou printre noi...cand poti!

Alessia am intrat si eu pe eurokids, dar vad ca n-au preturi afisate....trebuie sa-i suni sa-ti zica cat costa produsele?

Microbu !Pentru pestele cu mujdei...!Dar nu prea as manca ca mi-e frica de arsuri....offf!

Ignatica tu mai ai arsuri?Vad ca pe mine ma tin in continuare...si tare mai cred ca o sa ma lase numai dupa ce vine bb...

Roxanae va tin pumnii sa reusiti sa va mutati la casa!Nici nu se compara cu nebunia de la bloc....

Pupici!

Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

HEllo...

Am intrat sa va spun ca sunt prin zona...in we nu am mai avut scurgeri care sa ma ingrijoreze, sa fi fost o alarma falsa???
Cri, multumesc de raspunsuri!!!

Acum insa sunt innebunita (la propriu) de o durere crunta de masele...Dupa ce ca n-a catadicsit sa iasa din maxilar, maseaua de minte acum este intr-o pozitie oblica si da sa iasa tocmai in radacina ultimei masele...Am deschis un topic special pt. asta...
am fugit sa-mi fac o radiografie pt. ca medicul stomatolog sa evalueze corect situatia...Inainte de radiografie l-am sunat pe ginecolog, care mi-a recomandat paracetamol pentru durere (din pacate nu prea ma ajuta...) si mi-a spus ca protejata pot face radiografie...asha ca am procedat in consecinta...medicul radiolog m-a infasurat intr-un sort cu plumb si mi-a administrat o doza minima...a fost super dragutza...mi-a pus local si un anestezic...ce pacat ca dupa ce s-a desclestat falca mi-a revenit durerea...

Cam atat cu laudele...a...sa nu uit...vineri m-a "muscat" un paianjen...(direct pe fund...ca ala e cel mai gustos...)...si dupa ce o zi am tras-o cu durerea local...inflamatzie...fierbintzeala, infectie de la venin...sambata mi s-a umflat si ganglionul inghinal...din zona respectiva...si o zi m-am miscat in reluare...cu dureri pe picior...

Gata...dupa aia ziceti ca-s lipsita de modestie si laudaroasa...sa aveti o saptamana cat mai buna...si sa nu patziti ce-am patzit eu (ca tot eram viteaza.....da' las' ca supravietzuiesc eu cumva...nu se moare din asta...)

VA pup...tineti-mi pumnii cu somatologul...ca sigur e de tratament cu zeama de cleste...(numa' sa fie doar una, nu ambele masele...)

Ramona (sapt. 26, pentru a doua oara mamica!!!)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ramona bafta multa la dentist...si nu conteaza cate scoate, important e sa fii tu bine!Oricum anestezia ti le "prinde" pe ambele daca sunt jos.
Vad ca J.Lo s-a mutat la tine acum....nasol....Fenistil gel ai incercat pentru muscatura ?
Sa ne zici cum a fost dupa ce vii de la dentist!

Maysa e ok banuiesc...!

Mirabelac eu nu visez urat ca n-am...timp!Are Alesio cosmare noaptea mai nou, asa ca dorm putin...in rest il calmez pe el...
Sunt normale visele astea nasoale in timpul sarcinii....

Pupici!

Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna fetelor....am reusit si eu sa citesc ce ati scris de dimineata.
anangel_lexi muktumesc pentru reteta
Tasia foarte frumoase pozele...ai o burtica tare draguta insa nu cred ca ceea ce am vazut eu sunt cele la care te-ai referit tu...alea facute de fotograf.
alessia80 multa sanatate si sper sa te refaci cat mai repede....cred ca e groaznic sa te doara gatul pe caldurile astea
Nicol felicitari ca ai terminat cu bine si pentru vestile bune de la eco.
Sephora tare dragute lucrurile care le-ai cumparat facut pentru bebe si patututl chiar este superbb
Mirabelac spuneai de vise urate... eu azi noapte am visat un baietel atat de dragut, era cu tenu alb, brunet insa de la misjloc in jos era acoperit cu o paturica alba..si cand am dat sa il dezvelesc sa il iau in brate piciorusele lui erau ca de papusi....erau foarte subtiri..ingrozitor...ma agitat tare mult visul si acum parca stau cu frica sa nu fie ceva in neregula si asta sa fie un semn....

In rest sunt bine..doar agitata din cauza visului ca vroaim sa adorm la loc si tot imi aparea imaginea aia in fata...e groaznic fetelor sa ai cosmaruri de genul asta.
Stiti ca vorbeati de studente insarcinate...sotul meu a avut in firma o contabila cam de 40 ani..si care a nascut la 7 luni..habar nu a avut ca este insarcinata, nimeni nu si-a dat seama, s'a dus la spital in urgenta medicii crezand ca are apenticita...si cand s-au uitat mai bine femeia era gata sa nasca...deci va dati seama ce soc a fost cand sa aflat....apai saraca femeie cand sa trezit cu un copil...
Mie mi se pare cam stupid sa nu iti dai seama...mai ales ca bebe misca, al meu nu mai are stare...este mai ceva ca un boxior.
Acum insa cine stie adevarul...poate ea si-a dat seama da a tacut din gura...nimeni nu poate sti adevarul.

Pupici si merg sa vad ce pot manca.

_
26+ Sebastian

Micul nostru boxior...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

MirabelaC eu numai tensiune mica am avut, 9 cu 5 era frcvent, crestea dar maxim 10-11 nu mai mult.Am avut si 8 cu 5, intradevar ma simteam cam ciudat dar doctorita a spus ca nu e nici o problema, asa sunt unele dintre noi, au tensiune mai mica. Periculos devine atunci cand tensiunea este prea mare, exista riscul de suferinta fetala. Cunosc un caz care a facut tensiune mare 18-19 si a trebuit sa il scoata pe bebe mai devreme. Asadar tensiunea mica nu este o problema.

Lya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Scuzati-ma dar mie mi se pare de-a dreptul nesimtire sa nu stii ca esti insarcinata atatea luni. Nu cred ca exista asa ceva...numai daca traiesti de cand te nasti in jungla ..singura..si-l intalnesti pe Tarzan..te smotocesti cu el un pic si... dispare...de ramai iar singura. Poate doar asa...sa nu ai nici un pic de educatie in sensul asta. Altfel nu cred. E imposibil. Adica nu te ingrijoreaza deloc ca nu mai ai ciclu ? sau daca ai..in orice caz nu mai seamana cu ce a fost inainte...si cand misca bebe...ce te gandesti ? Ca-ti joaca matzele in tine....nuuuu....e strigator la cer.

Eu nu cred.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Roxana si microbu multumesc pentru incurajari si ca sintei toate fetele linga noi mamicile singure

Alessiaeste cam de ris daca au facut si melodie dupa "bilciul astora"

Mai fetelor sa vedeti ce am patit azi. In afara faptului ca am constatat ca nu prea mai pot sa merg mult pe jos si sa car mai nimicAm intrat in mega image sa-mi cumpar diverse nimicuri si am vazut niste strudele din alea inghetate cu mere. Eu care nu am poftit la nimic decit o data am vrut sa fac sarmale ( care de altfel nu maninc decit una de craciun) mi s-a facut asa de strudele cu mere de la mc donaldsAsa ca am sunat-o pe mama si dupa amiaza i-am zis sa se infiinteze la mine cu placinta cu mere.Intre timp m-am dus afara si am luat 2 pachete cu mini strudele unele cu mere si unele cu fructe de padure ca nu ma puteam hotarii.Asa ca iete-ma ca am poftiteu sau bebelina.

monica 31 sapt

Mergi la inceput