Mamici de sept-oct 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 21
Monique_new spune:
inniSint de acord cu tine cu dulapul. Eu as vrea sa iau unul pe colt, am vazut ca nu ocupa loc si sint si incapatoare. Cit despre ideea cu papitoi e draguta. Daca gasesti ceva sa-mi spui si mie
.
O sa ma gindesc si eu ce as putea pune, ceva sa nu ramina lipici sau stiu eu ce abtibilduri ca ala il strica si nu mai ies.
Azi vad ca nu sinteti asa vrednicute la scris, sau este prea devreme?
Monica
31 sapt
inni spune:
Daa Monique...sunt foarte eficiente dulapurile de colt...
Ce rau imi pare ca nu am cascat ochii cand au vb fetele despre papitoi lipiti...

..ca acum stiam...
In Praktiker nu au, in Cora nu am vz....
Poze
Poze tort si pizza
Inni
31+ cu
....
mini_me spune:
Buna dimineata fetelor!
Eloise daca fetelor sunt de acord si ne potrivim cu timpul liber cu cea mai mare placere ne vedem la o intalnire. Hainute de baietei sunt putine si pe-aici. In schimb, cele de fetite iti vine sa le cumperi sa imbraci si papusile, nu numai fetitele!
Pufy unde a vazut Alesio maimutele de s-a speriat asa rau,mititelu?
Lyana felicitari pentru fetita!
Inni tu ne tradezi: cum ai ajuns pe lista la fetele de iulie- august? Sau joci la dublu? 

Eu azi am fost la doctor si am fost harnicuta: am luat scrisoarea pentru avion ca maine zbor
, ecografia a iesit bine (bebelina e in grafic), iar analizele au iesit si ele bine. Doar calciul e putin sub limita, din cauza asta aveam si carcei, asa ca mi-a dat sa iau niste calciu.
26+ 
poze
adameasca spune:
Inni, cauta prin librarii figurine d-alea din desenele animate. In ce zona stai? Da' nu librarii d-astea mari, ci din alea mici, de cartier. Gasesti sigur. Sau prin magazinele ptr copii.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca
mini_me spune:
inni fetele parca ziceau ca papitoi aveau la cora? (personaje din desene animate dintr-un material ca un cauciuc, spuma poliuretanica?-sper sa nu fi zis vreo prostie).
Eu am gasit aici un covoras puzzle cu scene din desene animate si se poate folosi fie ca saltea de joaca fie se poate lipi pe perete. Are dimensiuni de 1 x 1m si costa 15$. Nu l-am luat inca, astept sa ma mut sa vad cum organizez camera intai.
26+ 
poze
pufymic spune:
Inni lapte bea piticotul meu in fiecare seara, apoi spalam dintii , ne rugam si ne culcam....deci avem un fel de "ritual" deja....
Mini_me nu-mi dau seama de unde si pana unde l-a speriat tocmai maimuta! In carticelele cu animale are vreo 2 maimute si tot frumos i-am povestit de ele ca si de restul animalelor...nu-mi dau seama ce s-a intamplat cu el...
Si altcineva nu l-a speriat cu nimic(ca le zic din start sa nu ii prind ca se apuca ei-adica fratii, matusile..- sa-i faca "educatie" la copilul meu) ca nu indraznesc!
E adevarat ca face prostiute la greu toata ziua, dar nu-l cert, nu-i spun nici macar "esti rau!", ci vorbesc frumos cu el si-i explic ca e lucru rau ce a facut si ca nu e bine asa....bla-bla....
Oricum sunt tare necajita ca viseaza urat....nu mai stiu ce sa-i fac sa-i treaca
!Suntem innebuniti dupa el si eu si Ovi si nu suportam sa-l vedem ca plange, sau ca e bolnavior(cand e )......offf....o sa vezi si tu cand o sa ai un bb cum te schimba....devine prioritatea numarul 1 din viata ta!Restul trece pe planul 2....
Hai ca deja am deviat...
Pupici!
Ioana
(29+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
ramomar spune:
asa, acum sa zic si eu mai multe, ca am reusit sa citesc aproape tot, sper sa nu uit pe nimeni, daca da, o sa ma ierati voi 
cri
burtica sa mai stea inca un pic bebe acolo! si imi pare tare rau ca ai "imbratisat o zi" wc-ul. Sper ca esti mai bine...
microbu ce dulce esti. Uite si eu
pe tine, ca nu te-am bagat in seama de mult
si La Multi Ani plini de sanatate, fericre si tot ce e mai bun pe lumea asta pentru sotul tau!
monique_new te asteptam noi cu bratele deschise sa ne spui orice ai pe sufletel. Stiu ca nu putem tine perfect locul unui sot, dar o sa ne straduim
. Oricum va admir mult pe cele care aveti puterea sa cresteti bebicii singure. Tot respectul meu si pentru Nokia, care nu are doar un bebe, ci 3. Sa-ti traisca si sa-ti aduca numai bucurii!
sephora tare frumoasa caciulita tricotata de tine, dar si patutul e super! sa le foloseasca sanatos voinicelul vostru!
ionicaesti o dulce! eu zic sa ne mai spui si noua cate o faza din asta haioasa de-a ta, ca tare bine ne prinde!
danidani bine ai revenit! chiar ca e bine pe la mama fetelor. Si eu trag cate o fuga la mama aproape in fiecare weekend
ca tare bine e...![]()
Katia ce faci? te rasfata mama cu bunatati? ![]()
pufymic
si pe tine si pe Alesio sa nu mai aiba cosmaruri.
inni bufnicutzo ce faci draga, tu chiar nu ai somn noaptea?
Eu nu as putea sta la comp si noaptea nici legata...
pupici la toate fetele
27+ 
mai avem un pic...
mini_me spune:
Pufy eu cred ca peste vreun an vin si ma plang ca s-a speriat fata mea de camile. Cine stie ce legatura o fi facut Alesio cu maimutelele si acum e speriat.Se uita la televizor la Animal Planet? O fi vazut ceva in vreun film? Eu sper sa uite cat mai repede si sa aiba un somn linistit.
26+ 
poze
inni spune:
Pai..fetelor...chiar ma gandeam la bebe a mea...ca se stie ca vorbind cu pruncusorul inca din pantec..cand se va naste iti va recunoaste vocea.
Ei bine, cred ca bebica mea o sa recunoasca sunetul tastaturii 

. Asta o sa-i fie cel mai familiar.
Merci mini_me si adameasca (stau prn zona Nerva Traian)..uite ca in librarii nu mi-a trecut prin cap sa intru.
Cat despre Cora...poate or fi ..nu am intrebat pt. ca alea de acolo nu stiu nici pe ce planeta traiesc. Daca nu m-am invartit pt. detergenti, ca mi-am zis sa fiu mai desteapta si sa intreb, decat sa ma plimb pe la raion..ca nu putea sa fie decat in 2 parti..ori la deterg. pt. ad. ori la standul pt. bebelushi...si m-au plimbat de colo colo..pana mi-a spus o mamica unde gasesc...angajatele habar n-aveau.
Nu pot sa inteleg cum de nu stiu ce si cum sta treaba pe acolo, ca eu daca m-as duce saptamanal si as sti de unde sa le iau..dar cum e cam departe de mine magazinul ..nu prea dau pe acolo. Ele..lucreaza in Cora...stupid.
Mini_me..bate-ma , omoara-ma..dar nu stiu cum am aterizat pe lista la iulie-august
. Asta e deja amnezie de gravida.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
31+ cu
....
anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
Ieri n-am apucat sa intru pe forum pt. ca de dimineata am fost la cumparaturi iar dupa-amiaza in Herastrau.
Ralucutza, multumesc mult pentru mesaje. Lui Cristi nu i-a placut dulapul, oricum cred ca vom face gaura in punga si vom lua ceva mai calitativ si care sa ne tina mai mult timp. Cat despre control, mai bine ca nu m-am programat inca, pentru ca pana la urma am decis ca vineri sa plecam la munte si sa ne intoarcem luni si mergem la control miercurea viitoare (sincera sa fiu nu prea-mi convine ca trebuie sa aman controlul, dar eram in minoritate, ca nu plecam singuri)
Lyana, mie imi plac mult hainutele de la Piciul. Sunt calitative si nu exagerate ca pret...
Mexxa, dulceata de zmeura se face ca cea de capsuni. Iei zmeura, o lasi un pic intr-un vas cu apa (sa fie acoperita de apa) ca sa iasa eventualii viermisori, la 1 kg de zmeura pui 1 kg de zahar, si asezi intr-un vas un strat de zmeura unul de zahar si tot asa. Cand se inmoaie zaharul si se coloreaza, pui vasul la fiert testand mereu siropul ca sa nu-ti iasa dulceata prea tare. Cam asta e.
Mie acum mi s-a facut pofta de galuste cu caise, offf si nu ma pot cara cu atata greutate din piata ca sunt multe de luat si in cantitati destul de mari...
Inni, iti aduc eu aminte cum ai ajuns in listuta fetelor de iulie-august. Pai tu ai uitat ca tu ai deschis primul capitol din odiseea mamicilor de sept-oct 2006? Si asta pentru ca initial ai scris la mamici de iulie-august care au zis ca daca ai DPN in sept ar trebui sa deschizi capitol separat. Ele te-au primit cu drag in randul lor dar nu au mai urmarit sa vada daca tu ai deschis subiect separat. Cat despre celelalte fete care s-au mutat la mamici de iulie-august...imi pare rau ca nu s-au simtit bine cu noi...asta e! De gustibus...
29+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png