Mamici de sept-oct 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Inni tu noapte de noapte nu poti dormi pana la 3 noaptea, iar eu zilnic la 5.30 sunt treaza...impreuna, poate am alcatui un om cu somn sanatos

Eloise 24+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata!

Va multumesc tuturor pt urari, sotul meu a fost f incantat ca atatea burticute s-au gandit la el...e un mare rasfatat...
Am petrecut sambata seara cu cativa prieteni: ei cu bere , eu cu clatite .....
Eli, ma bucur mult ca ti-a placut tortul. Si mie imi place pt ca e racoritor dar si dulce in acelasi timp. Daca mai am idei "usoare" sigur te anunt .
Ramomar, ca nu te-am mai bagat in seama cam demult....
Sa aveti o sapt minunata!!!!
Pupici

Sandra 26+ poze

varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Sa raspund si eu postarilor voastre din week-end:
Ralukutza multumesc....da' ce mai relaxare, ca nici in weekend nu m-am odihnit. La parinti am schimbat patul, si da-i la insomnie...la 4 jumate eram in picioare!
Cu cezariana si eu cam tot asa, oricum as fi inclinat usurel spre ea, dar ma si stiam cu anumite probleme de sanatate care o recomanda. Eu oricum le invidiez pe fetele care fizic si psihic sunt apte pentru nasterea naturala.
Cucuoancea drum bun, distractie placuta la mare! 10 zile, wow!
Da chiar asa, MamiLili, ca bine zici....unde-o fi oare Katia?
Putzuruca cum adica iti spun "tot mai multi in ultimul tmp ca sigur ai baietel"? Pai daca tu ai o intuitie ca e fetita, probabil ca fetita e. Eu de la inceput am simtit ca al meu e , desi nu-mi doream in mod special asta, si ma irita cand cate cineva ma intreba insistent "Ce-ti face fetita?""Pot sa botez eu fata?" etc. Adica stiau ei mai bine ca eu o sa fac fata si nu baiat? Degeaba le spuneam ca eu presimt altceva, ei nimic, o tot dadeau inainte...
A propos, pentru mamele de , intr-un fel sunteti mai norocoase, fetitele sunt asa dragalase, ca niste papusele, iar hainutzele care se gasesc pe piata sunt muuuult mai frumusele decat cele pt . Cand vad rochitzelele si sarafanele alea minuscule...imi vine sa cumpar eu, care n-ar trebui sa ma uit decat la pantalonasi si salopetzele.
Ei, sanatosi sa fie cu totii!
Susa drum bun la mare! Tot nu v-ati saturat de mare????
Hazul ce frumusel e Lucas!
Cri dar acum ti-e bine, asa-i? Pan' la urma ce-a fost, o indigestie? Eu am mancat ca sparta in we la parinti si acum inca ma resimt!
Monique si Nokia , noi suntem cu sufletul langa voi! Este admirabila decizia voastra de a pastra bebeii chiar daca tatii nu va sunt alaturi. Sunteti niste femei puternice si pana la urma veti avea ce meritati de la viata!
Sephora chiar ca esti talentata la impletit, tricotat...Ce fain, sa poarte bb haine facute de mamica lui!
Microbu weekendu' asta am consumat si eu la clatite ....mama-mama! Da' si ce bune au fost!
Oooff, sunt asa de obosiiitaaaa! De felul meu ma culcam tarziu, pe la 1-2 noaptea, in ultima vreme de cand cu insomniile matinale pe la 12 noaptea adorm in drum spre perna...dar ce folos, daca la 5 sunt fresh? Ma ustura ochii, ma simt jalnic...Ma mai duc un pic in pat poate-poate adorm!

Eloise 24+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata burtici.

Eloiseasa incerc sa fiu cum zici tu , sper sa si reusesc.

Noi de azi am intrat in concediu de odihna dupa care voi lua medical cu 1 august. Nu stiu ce voi face pina nasc, cred ca ma urc pe pereti de plictiseala.. O sa vb singura prin casa.

Azi noapte a fost prima oara cind bb nu m-a lasat sa dorm mi-a tras niste sutulete mama mama

Se pare ca si astazi e destul de racoare afara, ce bineeeee.

Pupici
Monica 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Alessia80 mutumesc pentru sfat, o sa incerc sa trec astazi prin Unirea (stau aproape) sa arunc un ochi.
Pufy ma simt bine, am aflat si sexul copilului: fetita si sunt foarte incantata, sunt cu ochii numai dupa lucruri de fetita. Tati e si el in culmea fericirii, fetita si-a dorit si se pare ca asa a si iesit.
Cu somnul am si eu probleme, ma scol foarte de dimineata, dar incerc sa recuparez dupa ce pleaca tati la serviciu, asta in cazul in care sunt acasa si nu am vre-o meditatie si trebuie sa ies.

Despre studentele care nu stiau ca sunt insarcinate, mi se pare oarecum imposibil, nici macar sa nu iti dai seama ca iti creste burta?

Lya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi burtici,
am revenit si eu dupa un weekend racoros - in sfarsit- in care m-am odihnit cum trebuie noaptea...ce bine! si in care am lipsit de la discutiile voastre, asa ca acum "fug" sa vad ce ati mai dezbatut in lipsa mea.
pupici la voi!

27+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata burtici!

Lyana am trecut caruciorul roz si la tine!Felicitari pentru piticuta din burtica!

Ramomar ma bucur ca ai avut un week-end odihnitor si racoros!

Inni mama, tu nu te dezminti!De o fi si bb asa "somnoroasa" ca tine....!

Monique_new cum sa vorbesti singura prin casa?Pai noi nu suntem aici?

Microbu, Eloise mi-ati facut pofta cu clatitele!Sper sa-l conving pe Ovi sa ne facem si noi azi(el le coace)!Sa va fie de bine!

Restul fetelor cum va simtiti?Sper ca sunteti bine toate(si cele care nu prea posteaza)!

Noi iarasi am avut o noapte mai mult alba decat neagra....din cauza cosmarelor lui Alesio....
In rest bb misca, si azi-noapte l-am simtit miscand....cred ca sta transversal dupa cum ii simt miscarile...
De-abia astept sa mergem la control din nou....abia in 17...sa-l vedem iarasi!

Pupici!

Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

'neata burtici !

Azi am sa profit ca nu e cald afara si nici in casa si am sa fac muuuuuulta treaba.
Tot astazi imi soseste si dulapul pt. bebe. Ne-am hotarat sa-l facem gandindu-ne si la viitor..e un dulap clasic..asa ca pana la 10 ani..sa nu ne mai batem capul..si o sa-l infrumusetam cu papitoi.
Apropo de papitoi, parca vorbeati voi mai demult de figurine aplicate pe pereti sau dulapuri, nu pictate. La vremea respectiva am cam sarit peste subiectul, asta nu l-am citit asa cu mare atentie.

Asa ca rog fetele din Bucuresti...daca ati cumparat asa ceva spuneti-mi si mie de unde ca eu am cautat prin niste magazine....si nu am gasit nimic.

Pufy sper sa am o somnoroasa pasarica langa mine, daca o sa semene cu tati asa va fi.
Da-i lui Alesio inainte de culcare o cescuta cu lapte caldut. Poate doarme mai bine si ii dispar si cosmarurile. Vezi sa nu incepi sa ai probleme cu culcatul...poate ca daca se repeta asa chestia asta cu visatul urat..sa nu-l faca sa refuze sa se culce.
Eu ii trimit un pe obrajori si ... sper sa nu mai viseze atat de urat micutul...ca e stresant pt. un adult, dara-mi-te pt. un copilas.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

Microbu eu nu mai stiu daca te-am felicitat pt. sotul tau. Asa ca iti spun LA MULTI ANI si sa-ti traiasca multi ani.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

Katiaaaaaaaaaaaa

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput