Mamici de sept-oct 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 11
ionica spune:
Gata fetelor am terminat schimbarile radicale, mi-au adus perdelele azi acasa,au iesit beton armat,cel mai mult imi place cea de ba baby room;este cu pestisori ,zici ca este un acvariu!
Am facut si invitatiile pentru baby shower,lista de cadouri ,am ales meniul pt. catering ,ce mai acum astept sa vina pitica!!
Luni sau marti pun poze cu tot,promit!!
Inni mama,ma amuz mereu citindute;
apropos ,am pus pe fund si coapse la gramada grasime si lichide,in total vreo 16KG si inca mai am vreo 2 luni pana la due date!
Pai cum sa ma simt frumosa sau sexi? imi vine sa rad de mor de cremele mele anticelulita care stau si ma privesc cu jena si-mi soptesc" halal cur"
Hai ca mam facut mumoasa pentru in seara asta,de fapt iesim sa sarbatorim o veste f mare;*
Prietena mea cea mai buna Nancy azi a aflat ca este insarcinata;
tocmai ea se ocupa de "baby shower" e o dulce!
Pupici,
eu mananc sushi si beau champagne(pe ascunse ,ca se supara sotullll) in seara asta fie ce-o fi!!
+29
SOPHIA
Onutz spune:
Buna dimineata, somnoroaselor!
Ne-am trezit la 6.00 pt. ca la Bacau
. Aerul devine respirabil si nu imi mai asa de cald.
Am baut cafeluta, condus sotzul la usa
si, pana se trezeste Matei, am chef de vb.
Anyone?
Onutz
27+ si
lui Matei
Monique_new spune:
neata Onutz vad ca numai noi doua am cazut din pat
Si la Bucuresti este un pic mai racoare. Ce bine ar fi sa fie asa macar azi daca nu citeva zile.
Monica 30 sapt
gripo spune:
NEATZA BURTICOASE!
CRI, cumnata mea a patit anul trecut la fel ca tine, cu lichidul si, dupa ce ne-a stresat 3 luni cu statul in pat, a nascut fetita la 39 de saptamani, perfect sanatoasa, a nascut normal, cu peridurala. E adevarat ca la nastere s-a vazut ca lichidul se transformase in ceva verde, probabil in ultima saptamana, si ca placenta era uscata, ceea ce insemna ca ar fi fost mai bine sa nasca mai devreme, dar ideea e ca, daca iei tratamentul si respecti statul in pat, totul va fi ffff bine, si o sa ajungi aproape de termen. te
, si mai asteptam vesti. S-ar putea sa-ti fi fost rau de la caldurile astea, uneori se mai curata organismul, sau de la stress. Ai grija de bebe si de tine!
INNI, ti-am pus si eu o intrebare la pagina 6!
INGEREASA, 

sa fii sanatoasa, si sa ai parte numai de lucrurile pe care le vrei tu!
29+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
putzuruca spune:
Neatza fetelor,
M-am trezit si eu pe la 7.30 dar earm cam chioara de somn si cam botoasa
. Acum mi-am revenit si am intrat sa vad ce ati mai postat.
Si eu am devenit mai geloasa de cand cu sarcina, mai ales ca ma simt ca un porcus si cam asa si arat. Mi se pare ca sotul meu se poarta altfel, ca vorbeste ciudat, bla, bla ,bla. Saracul, el imi face toate poftele, masaje de cate ori pe zi ma plang ca ma doare nu stiu pe unde, dar se pare ca hormonii s-au urcat la cap si le cam place sa stea acolo
.
Fetlor, va doresc sa aveti un weekend frumos si sa va odihniti. Noi mergem la un botez azi si tare n-am nici un chef...dar asta e.
putzuruca
26+ cu
?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait
mexxa spune:
Buna dimineata burticoase frumoase...
Observ ca o mare parte dintre voi nu aveti somn noaptea....ihh insomniile astea![]()
Observ ca mai toate suntem stresate din cauza kg in plus...sincer si eu la fel mai ales ca sotul ma striga "balenush"...mai frumos imi zice aseara ca ce face el dupa ce slabesc eu...cum ma mai alinta? A stat s'a gandit si face...ei da atunci o sa fii vacuta Fulga

E de jale sotul asta al meu...![]()
Azi vreau sa fac compot de cirese si pastai cu usturoi...ca am o pofta de mama mama....

Am plecat sa ma imbrac si sa fac cumparaturile...azi la Iasi e super afara...a plouat azi-noapte si e racoare, numai bine de facut treaba![]()
Pupici si o dimineata cat mai frumoasa.
_
25+
Sebastian
poze
Vine barza
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Multumesc fetelor care au intrebat de mine. Degetul arata rau, adica e vanat si umflat dar e functional si nu ma mai doare. Face minuni Diclofenacul asta. Nu m-am dat decat de 3 ori dar a fost de ajuns ca sa ma simt mai bine.
MamiLili, inni are dreptate, problema e la deget nu la glezna. Cu glezna am patit-o anul trecut pe vremea asta cand am cazut pe scari, ca deh...in fiecare an trebuie sa-mi scrantesc cate ceva. Doar la cap ma scrantesc pe zi ce trece tot mai mult![]()
Inni, hai ca ai fost tare cu degetul oblojit in prosopel.
Nu m-am suparat ca n-aveam de ce, si sper ca nici MamiLili nu s-a suparat! 
29+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
pufymic spune:
Buna dimineata gravidute frumoase!
Ei si ce ca suntem cat balenele?Ca si eu tot asa ma simt....si stiu ca mai incolo voi fi si mai...mare...
Minunile din burtica sa fie sanatoase si sa ne traiasca...iar dupa ce nastem avem timp de tot felul de cure de slabire!
Mexxa nu te obosi prea tare cu treburile!
Cum sunt alea pastai cu usturoi?E vorba de fasole verde?
Msl vad ca ti-au raspuns fetele....
Tu cum te simti?
Hazul iti trimit un PM!Sper ca n-o sa te superi!Astept reteta!!!!
Cri imi pare atat de rau de noaptea aia alba cu vomitat...saracuta de tine!Poate ai facut vreo indigestie...offf!Bine ca a trecut!
Inni si eu ma tot uit la listuta noastra incompleta...dar fetele vad ca nu mai dau deloc pe aici...
Itzy petrecere placuta azi!
Putzuruca si voua petrecere placuta ...si sa-ti vina cheful!(de petrecut!)
Ionica pozeeeeeeeeeeeee!![]()
Lexi ma bucur ca esti mai bine cu degetul!
Si la noi a plouat ieri seara si acum e mai racoare!
Azi cred ca mergem la tuns cu Alesio....sper sa fie cumintel...
Pupici!
Ioana
(28+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
anangel_lexi spune:
Pufymic, sper sa se rezolve problema cu contul comun. Ti-a raspuns Mirela?
Hazul multumesc pt idee. Cred ca asa am sa-i si spun lui socru-meu!
Off, nu se mai opreste ploaia asta? Trebuie sa merg sa iau ingredientele pentru ardei umpluti
si poate gasesc si ceva fructe pt. dulceturi.
29+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
pufymic spune:
Lexi inca nu mi-a raspuns Mirela....tot verific si emailul comun si tot nimic...
Si eu sper sa se rezolve cu contul comun!
Chiar ieri ma gandeam si eu la ardei umpluti si la sarmalute....taaare de mult n-am mai facut....
....nu stiu dc fac ca e cam mult de lucru cu ele...
Ce dulceata vrei sa pui?
Pupici!
Ioana
(28+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik