Mamici de sept-oct 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

ROXANAE n-am vrut sa te sperii;dar daca m-ai intrebat ,eu ti-am spus ce mi-a zis mie.Las' ca o sa vezi ca o sa ajungem toate cat mai aproape de termen si ca totul va fi bine.
HAZUL sa-ti traiasca gogosica si sa dospeasca asa cum stie ea mai bine.In ceea ce priveste nasterea si mie mi-a zis la fel:daca bebe va continua sa cresca in ritmul asta probabil ca ma asteapta cezariana,mai ales ca deocamdata si pozitia e nefavorabila nasterii normale(funduletul jos,capsorul sus).Nu sunt ft. trista ca n-o sa nasc normal,iar daca ma programeaza mai devreme,poate iese si bebe in zodia care si-o dorea mami,adica leut.
INNI ce-i cu tine? nu-mi vine sa cred...dormi?

In privinta nasterii iata parerea mea:e de preferat normal daca nu sunt contraindicatii,iar daca ne simtim excesiv de curajoase,sa fie si fara epidurala.Panica mea max. nu e nasterea in sine ,ci anestezia fie ea epidurala sau totala.Chiar mi-e frica sa nu bage acul in coloana unde nu trebuie si cine stie ce sa patesc.Insa nici chiar asa curajoasa nu ma simt,incat sa nu iau in calcul anestezia. Asa ca ce-o fi o fi.Eu astept sa decida dr. pt. mine modul in care o sa nasc.Macar sa am pe cine sa dau vina daca ceva nu iese chiar bine(aici am glumit,umor negru ce-i drept).

Sa auzim numai de bine.
28+sau poate???

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

si eu care imi faceam probleme ca dormi.

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

asa am vrut dar n-am putut

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Se misca bebe intr-o veselie...isi scoate cate un piciorus, cred, si azi m-am jucat cu piciorusul..ea il scotea ..eu i-l prindeam..si tot asa...s-a repetat de vreo 5-6 ori...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Ce dragut!Eu n-am reusit sa fac asta pana acum;s-ar putea sa fie si din cauza de strat de grasime prea mare...Sau poate mai tre' sa creasca,pt. ca bebelina ta e mai mare.

cricri

Mergi la inceput

Cri...nasol cu vomitatul asta....poate a fost de la caldura.

Pufy..felicitari...esti deja soacra..Alesio si-a gasit prima gagicutza...OLITA ...Vezi cum te porti sa se inteleaga cat mai mult

Eloise...week-end placut..Sa te intorci cu bine. Da' unde te-ai dus ?

Cucuoancea bebica mea a facut pauza cam o saptamana..si am crezut ca a intrat in perioada de "lenevire". Dar m-am inselat. Acum e la fel ca inainte.
Distractie placuta la mare. O balaceala si pt. mine..te rog.

Sephora ..intr-o zi s-a uitat sotul meu prin pozele voastre ale mamicilor....lasasem deschisa pagina si l-am gasit rasfoind...si ajunge si la tine. Se opreste la poza cu tricotatul si-mi zice "uite...de ce nu faci si tu asa ?...ca ma bati la cap toata ziua ca te plictisesti....fa si tu la fel..un pulovaras, o rochita" ..asa ca m-ai ofticat ...ca stiu sa fac o gramada de chestii, si chiar ma gandeam cu placere ca am cu ce sa-mi umplu timpul daca stau acasa. Dar n-am facut nimic...stii ce-i aia nimic nimic ?...Doar calculator si mancare, da' si aia a fost premiera..asa ca ..am scuze

Si ca tot ati vorbit de stat pe spate..ei bine, aflati ca eu am cam stat pe spate..ca altfel nu puteam sa privesc la tv, din pat...cand dorm o fac pe parti, dar in timpul zilei cand lenevesc in dormitor..pe spate nene...
Nu pot sa stau in sezut si putin ridicata, in pat, pt. ca tablia patului are o burta de la mijloc in sus si e extrem de incomod..chiar daca pun perne.

Microbu...si Nokia....eu propun sa-l anuntam pe Catalin Botezatu sau pe Zina Dumitrescu (daca n-o fi incercat sa se sinucida din nou)..ca avem printre noi niste gravidute manechin...ar iesi o colectie traznet....dar eu nu as veni la prezentare...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

INNI eu cedez;ma duc sa incerc sa fac nani.Somn usor!

Sa auzim numai de bine.
28+sau poate???

cricri

Mergi la inceput

MamiLili...Lexi e suferinda cu degetelul de la picior....prosopel infasurat nu prea merge ..poate 2-3 comprese sterile . Sa nu te superi pe mine ca rad (nici tu Lexi) dar imi imaginez un deget de picior oblojit cu un prosop...

E 3 noaptea..nu ma bagati in seama.

Please.

Daca va suparati pe mine...o sa ma intristez si nu face bine la bebe ..(santaj)

Ionica nici eu nu ma simt prea frumoasa acum...ca m-am ingrasat, ma misc greu si ma intreb cum de oamenii obezi..nu bolnavi..cei care se ingrasa mancand...se suporta asa, ca eu m-am cam saturat.Abia astept sa nasc...ca sa slabesc

Mini_me..cum la tine e week-end joi si vineri ?...asa e acolo sau asa lucrezi tu ?

Hazul...1 kil/tzatzica...zici ? ..vrei sa-mi vinzi si mie vreo 300-400 grame/bucata ?? ...in lei vechi.....si felicitari pt. gogosica..

Cri..diagnosticul de "iminenta nastere prematura" se pune cam la toate persoanele care au probleme cu sarcina. Asa ca nu te nelinisti ca e o titulatura des intalnita ...(pt. oricine are ..sangerari, contractii...si alte probleme care pun in pericol sarcina)

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Somn usor Cri !

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Michella 78, Nata b, Liduta, Bobociu...nu vreti sa ne trimiteti restul datelor pt. listuta..ca sa ne ordonam si noi intr-un final ??? Sau nu vreti ?

...na ca mi s-a pus pata pe lista acum
...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput