Mamici de sept-oct 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Buna fetelor, la Iasi plouaaaaaaaaaa... e super fain ca s-a racorit in sfirsit...
In legatura cu dormitul pe spate si mie mi s-a recomandat sa stau si sa dorm pe parti, in special pe partea stinga. Am inteles ca in spatele uterului este o vena sau artera care il oxigeneaza si daca stam prea mult pe spate se poate obtura. Eu am si contractii care mai pot opri oxigenarea lui bebe. Insa la echo tot timpul mi-a spus ca e bine dezvoltat, chiar era mai mare cu 4-5 zile.

Sapt. viitoare merg si eu la morfo fetala, sper sa fie bine ca la echo din 21 sapt. erau cam mari IR-urile de pe arterele uterine.

Fetelor, voi aveti probleme cu incontinenta? Sa va spun mai exact cum este: ma duc la baie si cind zic ca am terminat, imi vine sa mai fac putin, si tot asa. Sper ca n-am intrat prea mult in detalii, dar de cind cu fetele astea care cred ca pierd lichid... Secretia vaginala este albicioasa si nu uda chilotul... la voi cum este?

Va urez un week-end placut si racoros!
Mirabela 27+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mcond2001/album?.dir=/20dbre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Ramomar, Cri
Aici de abia de dimineata s-a pus ploaia si e un pic mai racoare
Lexi, ma bucur ca s-a mai ameliorat cu diclofenacul
Mexxa, spor la gatit
Mirabelac, si eu am probleme din astea cu mictiunea, mi se intampla de vreo cateva zile, probabil e din cauza uterului marit de volum care preseaza pe vezica,... iar cu secretia la fel, nu mai imi bat capul, ca-s normale in sarcina, atata timp cat nu pateaza chilotul; dar ma gandesc ca mai e putin si scapam si de toate astea
Putzuruca, sa te distrezi bine la botez!
Ardei umpluti as face si eu, dar cum nu am toate cele necesare si ploua afara, o las pe altadata

Martha 30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate

Ingerasa La multi ani!Iti uram numai bine si sa ti se indeplineasca toate dorintele,sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos.

Multumesc fetelor ptr raspuns,vroiam doar sa m-a asigurati ca nu-i fac rau lui bebe.

Cri19 stiam eu ca am sarit pe cineva....imi pare tare rau ca trebuie sa stai tintuita la pat,stiu cum e sa ai un rest si nu poti fii acolo,dar bebelica merita orice sacrificiu.Sa dea Domnu sa fie totul ok si sa ajungi cu bine la termen.Apropo si eu m-a trezesc uda pe chilot,aseara chiar a fost un picaturoi mai mare,nu stiu sa va explic exact pe chilot se vedea doar ud dar cand m-am controlat inauntru era alb-incolor asa o chestie,nu stiu ce e o sa m-a duc si eu marti la doctor,sper insa sa nu fii intrat in concediu,ca mi-a zis ca vroia sa intre acum ca sa fie atunci in sept la nastere.

Lexi si pe tine te uitasem,sper sa se faca cat mai repede degetutul bine,sperai intr-o noua partida de strand,dar vad ca nu ai incotro si tre sa stai sa te recuperezi.
Vreau si eu la piscina dar nu prea am cu cine si cingura nu m-a duc ca nu-mi place.

Eu am terminat o caciulita in forma de stea e super frumoasa,mai am sa fac si fularul la ea si sa-i pun niste moate si o sa va fac poze.Sigur o sa va placa.
O chestiuta off topic,scuze,dar sunt putin nelinistita:
Acum ploua si stau un pic cu inima stransa,ca vecinul meu isi repara balconul (vrea sa-si puna termopan a avut geamuri normale) si e balconul neinchis.Noi avem un balcon de 10 m (tine cat toate 3 camerele),iar cand am facut casa am spart si am marit camerele in balcon la doua camere)am facut si la el deasupra izolatia,dar acum cu ploile astea mi-e frica sa nu m-a trezesc cu apa in tavan.Sper sa nu!
Ce nasol azi de Itzy la nunta,ca ploua,dar sper sa se distreze bine.

A o alta chestie!Uitasem ce tolomaca.....
Prietenei mele i-a plecat fretele in Canada,acesta are o fetita de 8 luni si a cam vandut tot patut,carut etc.Scauneleul de masa vroia sa-l ia cu el dar nu l-a mai luat asa ca-l vinde acum prietena mea.Este aproape nou a dati seama ca l-a folosit doar 2 luni.Este de la Beby Confort a costat in jur de 6 mil si vroia sa-l dea cu 2.5 mil,daca e cineva interesata scrieti-mi pe PM.Daca vreti poze abia luni pot sa va trimit ptr ca ea este plecata la mare.

IO27 *Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Ce chestie si la mine Ani a venit si m+a intrebat ce daca vreau sa faca ardei umpluti ca ea ar face,asa ca vad ca se mananca ardei umpluti la greu zilele astea.
Nu stiu ce naiba se intamla ca nu mai sunt semnele la locul lor,precum vedeti am pus plus in loc de linie ca mi+a disparut,vad ca z e in loc de y,s+a tampit calculatorul.
Si eu cu pipi sunt la fel,dupa ce se termina maitrebuie sa mai stau sa+l mai storc putin si mai ies cateva picaturi.

IO27+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Buna fetelor.
Ce bine ca ploua!!!!!!!!!!!!!!!!
Ca ieri am plecat pe la 1 de acasa si m-am intors la 10 cu picioarele ca niste butuci. Acum s-au desumflat dar aseara m-am si speriat cand m-am uitat in oglinda. Am fost atat de obosita ca am dormit toata noaptea neintoarsa, n-am mai postat la 3 noaptea.
Ieri am baut rece toata ziua si vad ca ma cam doare gatul Stie cineva ce as putea sa iau?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna dimineata, fetelor!
Ce matinale ati fost azi!
Inni asa e la mine week-end-ul: joia si vinerea in loc de sambata si duminica. La mine saptamana incepe sambata. Inca la mine e bine, dar sa vezi cum e in Emirate de la 1 septembrie:joia se lucreaza toata ziua, vineri liber toata ziua, sambata se lucreaza jumatate de zi (adica ar veni sambata dupa duminica in varianta romaneasca)si duminica incepe saptamana. Iti sta mintea-n loc cand te gandesti.
La mine azi e prima zi de vacanta dar nu prea am stare. Am pus haine la spalat, vreau sa fac niste cartofi copti la cuptor cu pui si intre timp mai arunc un ochi la forum si unul la TVR International unde au pus a nu stiu cata oara "Alo, aterizeaza strabunica".
Fetelor, averi idee vreuna din voi ce simte bebe cand noi avem contractii?

26+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Gripo...imi cer scuze..stiu ca m-ai intrebat...doar ce am citit acum mesajul tau in care-mi spuneai ca "m-ai intrebat ceva la pag.6"....nu am stat acum sa citesc ce am scris azi-noapte, ca sa-ti raspund repede...desi..parca stiu ca am zis ceva la un mom dat de "lenevire acum o sapt."...

Prin sapt. 29-30..cam atunci am obs eu ca nu mai misca cum ma obisnuisem..dar..dupa cum am mai spus..si-a revenit...

...daca am raspuns pe numele altcuiva...imi pare rau...eu tie am vrut sa-ti zic.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Pufymic, vezi ca unele fete scriu la mamici de iul-aug, s-au inscris acolo, asa ca mai bine le stergi din lista de la noi. Mi-a sarit in ochi Michella78 si Bibi, poate sunt si celelalte.
Pana la urma cu numaratoarea cum stam? Ca am vazut ca avem mai mult de 120 de burtici, dar la numarat scrie 38 fete, 45 baieti si 3 nu se stie.

Mergi la inceput

Gripo ..mi-am recitit mes...i-am raspuns Cucuoancei, da' nu-mi mai aduc aminte daca m-a intrebat si ea acelasi lucru.
In orice caz...eu la tine m-am gandit...

Un dulce pt. tine

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Amarantina...pai nu a spus toata lumea ce o sa aiba...fetitza sau baietel..de-aia nu-ti ies la numaratoare.
..atunci sa le stergem pe cele 2 (michella78..si bibi)

Ingereasca LA MULTI ANI !!! ......sa ne spui cum ai petrecut.

Mirabela...si secretia mea e la fel...

mini_me wow...ce reguli cu sambata si duminica...dar..la ei nu e sfanta duminica ?..
Katia ..cred ca o sa vii cu barca de la Moldova la Bucuresti

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput