Mamici de ianuarie - februarie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mai, ce sa zic despre carti ... Dr. Spock mi se pare ca are sfaturi bune, dar cam putine. Iar cealalta carte se axeaza mai mult pe perioada de dupa nastere. Eu am citit din Dr. Spock pana la 13 saptamani (de care ma apropii cu pasi repezi)intr-o ora, in seara cand am cumparat-o. Am gasit una, doua chestii interesante dar pe restul le stiam de pe forum. :-)
Eu zic ca e bine de cumparat totusi, mai ai ceva in care sa citesti despre ce se intampla de obicei sau la ce sa te astepti.
"Mama si copilul" insa costa vreo 500 de mii. Cred ca i se trage de la coperta ... ;-)
Pupici

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Catalina...o sa ma uit si eu in librarie de "mama si copilul".
Asta cred ca m-ar interesa...sa vad cam cum este.
Mersic.

Eu si Noi
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

cora, mycoplasma si ureaplasma nu se transmit prin obiecte/apa, pentru ca nu pot trai decat intr-un organism gazda..pe cale sexuala da, se pot transimte

Mergi la inceput

Doamne, fetelor, ce viteza aveti la scris!
multumesc pentru mail si parola..da tot mai am o intrebare..adresa de mail comuna la ce o folosim?
sim, la majoritatea gravidelor da, stiu ca utrogestanul de ia continuu in primul trimestru..cand te duci la analiza secretiei vaginale iei utrogestanul oral in ziua dinainte..eu nu stiu cum am sa supravietuiesc,ca data trecuta cand luam oral le varsam si ameteam de nu ma puteam tine pe picioare..pe mine ma tenteaza sa nu le iau deloc o zi inainte

Mergi la inceput

Mie doctorelul nu mi-a luat lamela deloc...desi este foarte grijuliu. Credeti ca din cauza ca, dupa contolul vaginal si dupa ultima lamela de acu vreo 6 luni, a considerat ca nu mai era cazul?
Il intreb data viitoare dar merg abia in 24 iulie.

Eu si Noi
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Buna tuturor,

aelita, megbeng, daconst, multumesc mult pentru aprecierile la adresa burticii mele. Inainte de sarcina am avut burtica plata, plata. Insa de cum am ramas insarcinata, a si inceput sa se cunoasca inca de prin saptamana a 6-a incepuse sa ia amploare. Cred ca si fiindca e a doua sarcina. La prima, doar din luna a patra incepuse sa se cunoasca binisor.
Cand am ramas insarcinata aveam vreo 49 de kg, apoi in primele saptamani in care m-am simtit bine am luat vreo 2-3, apoi am slabit si acum am 50.

pupici si wk placut tuturor!

Ruxi 11+ si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Mare 25 iunie

Mergi la inceput

megbeng...mi-a zis la un moment dat Aiska la ce folosim mailul comun...dar sincer, am uitat ...mi se intampla des in ultima vreme...partea cu uitarea.

Eu si Noi
9+

Mergi la inceput

oana, ce bine te inteleg!!! si eu uit... mai mult decat invat!!apropo, hai ca prea m-am lungit in dimineata asta..de atata bucurie! trebuie sa fug la invatat mai ales ca inca nu mi s-a facut greata (o sa mi se faca dupa ce deschid cartea, sunt sigura!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Megbeng multumesc mult pentru raspuns! Tocmai mi-am sunat si doctorul si mi-a spus asa (asta in caz ca mai intereseaza pe cineva): 3 zile inainte sa le iau oral, apoi sa fac pauza alte 3 zile si sa revin la tratamentul initial dupa cele 6 (in total) de schimbare. Ca sa nu ai stari de ameteala si somn, te sfatuiesc sa le iei pe ambele seara la culcare. Eu asa am facut la recomandarea medicului in sarcina trecuta si a fost absolut ok.
A, cum sunt de paranoica, am sunat si la laboratorul unde se interpreteaza analizele si dr de acolo mi-a spus ca ceea ce au ei de testat nu este influentat de prezenta utrogestanului in secretie, insa e mai bine sa fac asa cum imi recomanda medicul ginecolog.

Simona 10+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Buna tuturor burticilor!!!!

megbeng si oana - Aiska a creat userul comun special ca sa putem edita singure diverse modificari in listuta. Din pacate la acest capitol nu mai putem face acest lucru pt ca anis a uitat sa deschida cu Mamicile ...Poate la capitoul urmator... Pana atunci trebuie s-o rugam frumos pe anis sa "opereze" modificarile .

Mergi la inceput