Mamici de ianuarie - februarie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Catalina...merita cartile sau sunt colectii de sfaturi puerile!? M-ar interesa niste carti cu sfaturi de luat in seama. Din pacate acum ceva vreme am frunzarit niste carti despre cum sa explici sexul copiilor si mi s-au parut nepotrivite. Eu am facut ceva cursuri de psihologie a copilului si parca nu intrau in concordanta. Tu ce zici?

Eu si Noi
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Megbeng ce bine imi pare ca ai venit in sfarsit la noi!
In legatura cu dimensiunile bebeului la 6 sapt, eu am facut eco la 6 sapt si 5 zile si avea 8 mm. Urmatoarea eco am facut-o la 9 sapt si o zi si aveam 27 de mm. Acum abia astept sa vina ziua de miercuri sa merg iar la eco sa-mi vad puiul.

Vine barza
diverse aranjamente nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

aha..dar cu userul comun cum e?ma instruiti si pe mine? eu parca intelesesem ca o sa avem parola, si astfel ne putem trece singure datele in listuta si ca se deschid capitole cu userul nou..parca "mamicile", nu?
am cam mult intrebari asa, deodata, nu?
oana, si eu as manca un mezel ceva, un salam de sibiu...salivam impreuna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana7 spune:

Buna fetele,
sunt si eu o proaspata mamica, am abia 7 saptamani. La noi s-a intamplat fara sa vrem asa ca eu inca nu m-am obisnuit inca cu gandul ca peste 8 luni voi deveni mamica . Poti sa ma treci, te rog cu data de 11.02.2007. Multumesc!

quote:
Originally posted by anis

HAi ca am deschis asa,cu nickul meu, noul capitol..o las asa acum.

PT FETELE NOI>>DA-TI PM..ca sa va trec...ca mai pierd si eu din mesaje la citit.

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, eu am mancat cu incredere carnitze afumate si salam de sibiu - luate in tipla, adica salamul intreg sau sunculitza intreaga, nu vrac - din cele preambalate in vid. Au omuletii care le prepara niste reguli si nu prea raman bacteriile asa usor in carnitzele respective. Contaminarea se poate face numai daca produsul este desigilat, sau manevrat des, cum se face cu cele expuse prin magazine la vitrina frigorifica de unde ceri cate 200 de grame si iti taie vanzatoarea. Daca cumperi in schimb salamul intreg sau sunca in vid, nu e pericol. Mi-a spus o prietena care stie pe cineva care lucreaza la Stenyon (fabrica de mezeluri).

Sim, Anis, Oana_Bucur, Ruxi, Aventura si Criss68, merci de idei de piscina! Cred ca am sa ma duc la Majestic, imi e la indemana zona, ajung usor cu masina si stiu si locuri de parcare in zona :) Nu mi-e prea frica de microbei, cand eram mica am facut inot de performanta si nu am luat niciodata nimic - secretul este sa faci imediat dus si pipi dupa ce iesi din apa, inainte sa pleci acasa. Organismul are totusi metodele lui de aparare si infectiile nu se iau chiar asa usor, chiar si la gravide (suntem mai sensibile imunitar, e adevarat). Chestia cu dusul functioneaza ca sa iti aperi pielea de ciupercute si alte delicii, iar chestia cu facutul de pipi curata intrarea in vagin si uretra in cazul in care a apucat vreun bazgaiac sa urce pe acolo. In plus, apa din piscine este clorinata, si la piscinele curatele de la hoteluri ar trebui sa fie destul de ok, pentru ca altfel si-ar pierde oamenii businessul, daca s-ar raspandi infectii din piscinele lor, nu?

Super! Cred ca de luni ma duc la Majestic, vreau samerg dimineata, ca apoi ziua sa pot lucra mai cu spor :) Aventura, poate facem un program :) si ne vedem pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

kateryna,
messa, astept impresii de la majestic, dupa primul trimestru am sa ma duc si eu undeva sa ma balacesc....a, si sunt super informatiile tale despre mezeluri, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoraHope spune:

Ureaplasma si mycoplasma sunt bacterii care sunt transmisbile pe cale sexuala sau cum pot aparea acesti microbi?
Ii poti lua de ex. si din piscina?

Mersi,
Cora
11+2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by CoraHope
V-ati gandit deja la nume de copii sau e prea devreme?
Am vazut ca cel mai cautat nume de baieti anul trecut in Europa a fost LUCA.
Suna destul de fain, ce ziceti?

Asa il cheama pe baietelul nostru, dar nu pt ca a fost cautat ci pt ca ne-a plakut noua. Mie mi s-a parut ca DAvid a fost la noi in voga in 2005

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

7+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Am o intrebare pentru gavidutele care pun utrogestan intravaginal: vi s-a recomandat sa intrerupeti din cand in cand sau aveti recomandarea sa luati in fiecare zi pana la sfarsitul primului trimestru?
A, si inca una: ca sa pot face analizele de secretie imi imaginez ca trebuie intrerupt sau schimbat (oral) tratamentul respectiv. Nu-i asa? O sa sun medicul pentru treaba asta, ca sa fiu sigura.

Megbeng bine ai venit! O sarcina fara probleme si un pui sanatos iti doresc!

Simona 10+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Megbeng sa stii ca pe alocuri eu am papat ceva mezeluri...niste salam Palaciego de care mi se facuse pofta si am tot papat cateva zile la rand si apoi niste sunca. Doar ca eu le-am luat feliate de la carrefour si cantitati mai mici caci ne mor in frigider. Ufaa...sa sper ca erau "curate" si am mancat prea putin ca sa fie probleme.
Cred ca putin muschi uscat si afumat imi iau data viitoare. nu mai merge cu salivatul asta.
Avem un user comun si parola sa le gasesc si ti le trimit...insa de data asta nu poti face modificari caci Anis a omis si a facut de pe userul ei listutza. Dar poate fi valabil ptr urmatorul capitol.

Ce-as mai fugi la o balaceala...
As fugi weekendul asta dar iar nasim...sunt satula de nunti...de abia astept sa scap...ma obosesc peste masura.

Eu si Noi
9+

Mergi la inceput