Mamici de ianuarie - februarie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoraHope spune:

Da, intr-adevar DAVID a fost la moda in Romania anul trecut, dar eu m-am uitat in niste top-uri din Europa si acolo l-am gasit pe LUCA pe primul loc ca si preferinta de nume de baieti.

Cora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Megbeng...fuga la invatat. Iti doresc mult spor. Pupici.
Sim...parca ai fi la prima sarcina...mai rau. Dar esti simpatica.

Eu si Noi
9+

Mergi la inceput

Salina...era vorba de adresa de mail comuna pe care o avem pe langa userul comun. Aia nu-mi mai amintesc ce destinatie primise.

Eu si Noi
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Oana mare dreptate ai! Cred ca am o singura "scuza"...am asteptat atat de mult puiutul asta, incat uit de ratiune, uit de alte reguli care or fi dictate de bunul simt poate, si imi doresc sa fie totul bine. Am o stare ingrozitoare cand merg la dr si mi se spune...mda, daca nu faceati nu stiu ce poate era mai bine, asa ca daca eu cred ca e ceva de intrebat...apoi chiar intreb .

Simona 10+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

ruxi - dand o cautare pe google ca sa aflu informatii despre Corina Grigoriu, am gasit numele tau si-am aflat ca tu ai nascut-o pe Clara cu ea. Te rog frumos daca poti sa-mi dai si mie mai multe info despre ea, pt ca eu sunt tare ciufuta cand e vorba despre medici, adica am nevoie de o persoana cu care sa pot sa comunic, pe care sa ma pot baza, care sa nu ma expedieze etc. Profesional, stiu ca e buna, dar asa , ca om, cum isi trateaza pacientele? Tu mai mergi acum la ea? Sau tot la Badiu?

Pt. fetele care sunt la primul bebe, mie cartea Mama si Copilul, a lui Capraru, mi s-a parut excelenta. Eu m-am ghidat in mare dupa ea, dar veti vedea ca intotdeauna este bine sa adaptezi ce scrie in carte in functie de bebelus. Nu exista doi bebei la fel. Eu asa mi-am crescut baietelul si-mi place mie sa cred ca l-am crescut frumos

Cora- dr. care mi-a recoltat si mi-a facut analiza pt Mycoplasma mi-a spus clar ca se transmite numai pe cale sexuala. Ceva de genul ca rezista si se transmite la 37 ale corpului. Ma rog, iti zic ce-mi amintesc, poate criss ne poate lamuri mai bine.

Va pupic pe toate

ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

poate cartea lui Spock nu e atat de relevanta in timpul sarcinii dar mie mi-a folosit fff mult dupa nastere.cartea sotilor Capraru e f.buna,parerea mea ca nu strica sa le aveti pe ambele.copii nu sunt toti la fel si de aceea sursa de informatii trebuie sa fie cat mai vasta.

este cineva din "clubul" nostru din Bacau?

octy11,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Bits nu cred ca e cineva din Bacau pe aici. Eu tot pazeam sa vad daca apare vreo brasoveanca...dar degeaba.
Tre sa dau un raid prin librarii sa vad ce se gaseste.

Mersul la toaleta ma innebuneste...merg la 5 minute cateodata...ma dispera. Si inainte mergeam des...dar acum e jale grea.

Eu si Noi
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Buna fetelor, eu nu am scris azi ca m-am speriat tare dimineata, am vazut roz pe hartia igienica si rosu inauntru. Nu curge, dar nici nu stiu de ce mi-a aparut. Eu sunt fix in saptamana 7. Am sunat medicul, mi-a zis sa stau linistita si numai daca curge mai tare, sa merg la cabinet. A mai avut cineva de la implantare o cantitate cat de mica de sange?

Bubulina 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Salina,

Eu la prima sarcina am fost la Badiu. Dar pentru ca in loc sa nasc la sfarsitul lui septembrie, m-am gasit sa nasc pe 19 august, cand Badiu era in concediu, am nascut cu cine-mi recomandase sa iau legatura daca se intampla ceva in lipsa lui, adica cu Corina Grigoriu. Ei doi sunt fosti colegi de facultate si buni prieteni. M-a ajutat atat de mult la nastere si dupa, s-a purtat atat de frumos, incat mai ales datorita ei pastrez nasterii si perioadei cat am mai stat in spital o amintire minunata.
De aceea am ramas in continuare la ea toti acesti ani. Acum bineinteles ca tot la ea sunt si tot cu ea voi naste. Stiu ca acum e un medic mult mai cunoscut si mai aglomerat decat acum 4 ani, dar a ramas aceeasi persoana draguta si amabila. Nu cred ca e asa doar cu mine, cred ca asta-i felul ei de-a fi.
Poti sa-ti faci o programare la CMU sa vezi cum este, asa poti sa-ti faci cel mai bine o parere.
Mie mi-e tare draga!

Ruxi 11+ si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Mare 25 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bubulina,stai calma ca si eu am avut la 7-8 saptamani o scurgere maronie.Era cam in perioada cind trebuia sa-mi vina ciclul,daca nu eram graviduta.Daca vezi ca e mai mult,fuguta la dr.ca nu-i bine.Rosu cica nu e in regula,doar maroniu.
Oricum stai in patut si vezi cum te simti.La mine s-a oprit.
Ai grija de tine!

Dana 12+

Mergi la inceput