Mamici de ianuarie - februarie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Poate va amuzati si voi...
Banc:

Un om de afaceri ii trimite un fax sotiei sale: "Draga mea sotie, o sa
intelegi ca acum cind tu ai 54 de ani, eu am anumite nevoi pe care tu
nu
mi le mai poti satisface. Sint f.fericit alaturi de tine, te consider o
sotie minunata si, sincer, sper ca nu te vei simti ranita sau jignita
cind vei afla ca in momentul in care tu primesti acest fax, eu fac sex
in hotelul Camino real cu Nicole, secretara mea, care are 18 ani.
Totusi, voi ajunge acasa inainte de miezul noptii."
Cind se intoarce tipul acasa, gaseste pe masa din sufragerie un biletel
in care scria: "Dragul meu sot, am primit faxul tau si nu pot decit
sa-ti multumesc ca m-ai anuntat. Profit de aceasta ocazie sa iti
reamintesc ca si tu ai tot 54 de ani. In acelasi timp, te anunt ca
atunci cind vei citi acest mesaj, eu voi fi in mijlocul unei partide de
sex la Grand Hotel cu John, profesorul meu de tenis care, la fel ca si
secretara ta, are tot 18 ani. Si cum, pe linga faptul ca esti un om de
afaceri de succes esti si licentiat in matematica, vei intelege cu
usurinta ca ne aflam in aceleasi imprejurari, dar ... cu mica
diferenta:
18 intra de mai multe ori in 54 decit 54 in 18. Deci nu ma astepta in
aceasta seara, ma voi intoarce maine. Te saruta sotia ta care te
intelege cu adevarat."

Eu si Noi
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

oana_bucur, sanatate multa! Bea multe ceaiuri cu lamaie, daca se poate sa nu iei pastilutze ar fi super, daca nu am inteles ca Paracetamol si Oscilococcinum ar fi bune in sarcina, iar pentru gat Tantum Verde.
Eu nu stau numai in pat, dar sunt linistita si nu ma mai stresez cu plecatul la servici si alte probleme si asta conteaza.
megbeng, cand pleci in concediu? Unde plecati? Eu maine ma duc sa-mi iau sange si sa vad cand iau rezultatele.
marinar, daca durerile nu trec cu No-spa, ia-ti de la farmacie supozitoare Scopantil, sunt mai tari un pic si se iau in sarcina tot pentru relaxarea uterului.
adnush, imi pare rau pentru problemele prin care treci. Sper sa gasesti puterea de a trece peste asta si sa ai grija de bebeul din burtica!
laurak, eu am film cu bb, este extraordinar! Nu pot descrie ce m-am bucurat cand l-am vazut si i-am auzit inimioara!
Am implinit 7 saptamani. Cu ajutorul lui Dumnezeu, intram in saptamana 8 fara greturi si alte semne naspa. Sper sa ma tina asa pana la sfarsit.
Va pup pe toate!

Bubulina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada1976 spune:

Marinar doar cu 2 zile e mai mare bebe meu decat al tau? Oare pe la cate saptamani pot sa ma duc sa-mi spuan sexul? Eu una abia astept sa stiu ce e, mai ales ca am sentimentul inca de cand am ramas insarcinata c o sa ma un baietel. Nu stiu de ce simt asta si nici nu stiu sa explic. Marinar tu iti faci vreun test gen triplu test, test combinat etc? Poate ma lamuresti si pe mine. Eu una n-as face pt ca ginecologul meu a zis ca nu e cazul avand in vedere dimensiunile bebeului, varsta mea si fara nici un antecedent in familie. Nici nu stiu ce sa fac... Pup toate gravidutele si zile usoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

oana,
bubulico, plecam vineri noaptea..la parintii mei si apoi pe la bunici (si ai mei, si ai lui) eu am sa stau la bunicii mei vreo 2-3 saptamani, la aer curat si sa bag mare cu invatatul, ca o sa fiu libera de orice indatorire casnica! abia astept!

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Buna burtici,

Nu mai am timp deloc sa mai scriu pe aici.
Starea mea e aceeasi, adica destul de rea...

Salina, nu i-am dat niciodata nici un plic atunci cand m-am dus la clinica, doar am platit consultatia, si de mai multe ori i-am mai dus cate un buchet de flori, asa fiindca mi-e draga si-mi face placere sa-i daruiesc flori.

Fetelor care sunteti in 14 saptamani, nu vi s-a spus inca sexul bebelusului, la eco? Eu voi merge saptamana viitoare, pe 13 iulie la Iosup si cu siguranta imi va spune si sexul bebelusului. Abia astept!

va pup si multa sanatate, sarcini usoare si bebelusi sanatosi!!!

Ruxi 11+ si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Mare 25 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Buna fetele,
Am visat aseara ca am nascut o fetitza si ca ii dadeam sa pape.
Stiu ca nu e bine sa visezi copii mici:((

Va pupicesc
Romaria 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Ma alatur si eu clubului celor care viseaza urat...eu visez numai ciudatenii (de ex: o tiganca care ma anunta ca vecina mea m-a blestemat...si alte bazaconii de genul asta).
Se pare totusi ca este ceva normal...asa am citit.
In rest...intr-adevar scrieti ff repede, abea reusesc sa ma tin la curent cu ce mai faceti.
...pot sa ma mai "laud" ca desi pana acum nu am avut nici o problema (inafara de somn!!)de aseara am o greata continua...nu stiu de ce, dar nu-mi place deloc senzatia. Acum inteleg mai bine cat de rau este sa ai greturi. Dar parca la 9 saptamani e cam tarziu sa apara greturi, nu?
wanna 9 weeks & 3 days

wanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Ada numai 2 zile diferenta, ca eu am 11 sapt si 2 zile iar tu am vazut ca ai 11 sapt si 4 zile.

de triplu test nu am discutat inca, a adus dr vorba dar mi-a zis ca o sa discutam la urmatoarea intalnire, ad vineri. nu stiu nici eu daca e cazul pt ca am 26 de ani, suntem sanatosi, etc..., dar daca el va hot ca trebuie o sa-l fac.

intepaturile din zona ovarelor tot nu m-au lasat si nu stiu ce sa fac. fetelor cu burtici putin mai mari voi ati avut astfel de intepaturi? eu am luat si un no-spa dar parca nu prea si-a facut efectul.

Marina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna ziua mamici...cu chiu cu vai ajung sa mai scriu.
Ieri a fost o zi deosebita fiindca mi-am vazut puiutul la eco... Slava Domnului totul este bine si sarcina evolueaza perfect.
Eu in continuare nu am nici un fel de simptome neplacute si deja sunt convinsa ca nici nu voi avea.

Sper ca toate burticile cu greturi si probleme sa treceti repede peste aceasta perioada ca sa va puteti bucura de sarcina asa cum trebuie.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Fetelor multumesc pt sustinere..singurul lucru pe care pot sa-l fac e sa incep sa muncesc din nou,sa ajut venitul familiei.Pacat ca incepusem sa ma invat sa lenevesc toata ziua
Eu nu am vise pt ca nu pot sa dorm..dk dorm mai mult de 6 ore pe noapte deja pun semn in calendar..si dupa aia toata ziua sunt ametita dar dk ma intind in pat nu pot sa dorm.
Durerile de burtica au mai trecut..eu am luat un singur no-spa ca ma durea rau dar in rest stau ca o sa treaca mai devreme sau mai tarziu.
In schimb am niste dureri de cap..s-ar putea sa fie de la ochelari..eu folosesc ochelari la calc/tv si i-am uitat in Olanda asa ca de o luna stau fara ei.
Aaaa..si ca sa fie toate frumoase a inceput o masea mai veche pe care am neglijat sa o plombez la vreme
Sper sa aflu si eu ce e bebe vineri..eu mereu am zis ca e fata..cine stie? ieri am fost in Unirii sa-mi caut ceva mai largut si am ajuns la et.3 la magazinele de copii si acolo m-a uitat Dumnezeu..am iesit pe la 20:45 ca se inchidea mazazinul

Adinush13+

Mergi la inceput