Mamici de ianuarie - februarie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurak spune:

Vai da ce mult puteti scrie! Eu nu mai am asa mult timp liber la servici si deci nu prea mai pot sta pe net atat cat as vrea eu, iar acasa nu vreau sa stau la calculator. De citit incerc sa citesc cat pot din ce ati scris ca sa fiu la curent .

Adinush imi pare rau pentru ce ai patit dar sper sa nu puteti recupera cat mai multi bani si poate ve-ti gasi si hotul. Stai cat poti de linistita ca sa nu cauzeze sarcinii.

Bubulina ma bucur ca ai intrat in concediu medical si sper sa-ti rezolvi cat mai curand problema cu sangerarea.Iti tin pumnii!

Azi am fost la doctor si totul e ok bebeul creste si voi mai face o eco peste 2 saptamani ca sa vedem sigur daca este unul sau doi.

Sper sa aveti o noapte cat mai buna si mai odihnitoare.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Daconst si la mine la prima sarcina au aparut greturile cand la toata lumea se terminau.m-au tinut pana la 6 luni si cand credeam ca am scapat de ele au venit in fortza arsurile.e greu dar gandeste-te ce frumos va fi cand ai sa-l tii pe micut in brate!

si noi am intrat de astazi in saptamana 12.sper sa fie bine pana la sfarsit atat la mine cat si la celelalte mamici.

octy12,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata burtici...

Si voi mai visati aiureli? pe mine toata noaptea m-a alergat unul cu masina, masina de taxi ...cine stie poate nu-i platisem cursa candva

Aseara cu toate arsurile mele, am exterminat toti castravetii verzi din casa, cred ca am mancat 2 kg...si ce bine a fost

De abia astept sa-l vad pe bb vineri

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fete

Adinush pup fata si te rog sa ai grija de tine si de bb.

Bubu odihna placuta.

Saline si eu am dureri de stomac dupa ce mananc, mai ales daca stau pe scaun. dar in timp imi trec.

Ada bb al tau e cu 2 zile mai mare dacat al meu.

Eu azi am inceput cu ameteala imediat ce am ajuns la serviciu, si apoi cu dureri de burtica- tot vorbeati voi de ele. este prima data cand am luat no-spa dar parca tot nu m-au lasat. oare de la ce or fi???

Marina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

[quote]Originally posted by anis

'neata burtici...

Si voi mai visati aiureli? pe mine toata noaptea m-a alergat unul cu masina, masina de taxi ...cine stie poate nu-i platisem cursa candva

si eu visez numai nebuni ....pesti zburand
aseara am visat ca am nascut un baietel ...oare asa sa fie?
Luna aceeasta pe 18 voi afla sexul bb-uli ABIA ASTEPT

astazi am primit si vesti bune .. verisoara-mea a nascut o fetita tare frumusica. Sapt viitoare ma duc in vizita va pupic si o zi buna

12+si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Adinush, scumpa...tu stii ca, oricat de superstitioasa ai fi, perioada cu necazurile ce-au tot aparut nu are legatura cu sarcina. Sunt lucruri diferite...si pur si simplu asa a fost dat sa se intample. Totusi...printre toate necazurile din ultima vreme sarcina nu este lucrul luminos!? Va doresc sa fiti sanatosi ca sa putetzi sa le rezolvati pe toate. Cum mai este mama ta?

Daconst...acum ceva vreme am fost la un iridiolog care mi-a spus ca eu sunt predispusa la a face varice...prin urmare sa incerc, mai ales in sarcina, sa stau macar cate o juma de ora pe zi cu picioarele sus. Eu nu vad acum nici un soi de semn dar incerc sa stau cu picioarele pe sus cat pot.

Bubulina...e bine ca ai facut ce poti ca sa stai in pat cateva zile...iti va prinde bine.

Eu am reusit sa iau raceala de la mandrul meu caci am gatul umflat... in fine, simt ceva umflat in el la inghitit. Nu-i prea placut dar nu vad rostul de a merge la doctora de familie caci stiu ca e bine sa nu iau nimic.
In rest...am demarat operatiunea "scoaterea sfarcurilor afara". Am primit dispozitivele si le-am aplicat...ma astept sa vad rezultatul in cateva zile.
Cu greturile...parca in ultimele zile m-au apucat seara mai brusc si mai puternic...asta este.

Eu si Noi
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Cat despre vise... eu continui cu cele erotice. De fapt nu e corect caci nu sunt erotice...pur si simplu visez ca ma indragostesc iar trairile au o intensitate fantastica.

Eu si Noi
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

anis, oana, si eu sutn in clubul celor cu vise ciudate...ciudate in sensul ca sutn deosebit de "active" fata de ce visam eu de obicei..de ex am visat ca renovam casa...si am tinut-o asa toata noaptea, dimineata cand m-am trezit eram ruupta, zici ca zugravisem singura toata noaptea...visez ca sunt la cumparaturi, ca vorbesc cu lume, ca merg la dr, pentru bebe..si dimineata va zic, sunt mai obosita decat eram seaar la culcare.
oana, spor la "prelucrat" sfarcurile...
bubulina, odihna placuta!

azi am fost la analize..o parte o sa le am vineri, o parte cand ma intorc din vacanta...nu am varsat de 2 zile asa ca sunt ingrijorata putin, dar mi-e greata in continuare si de cand s-au oprit varsaturiel vad ca au crescut sanii, asa ca rau nu e

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Azi m-am trezit fericita ca n-am mai avut greturi,dar se pare ca paharul de apa care-l beau pentru digestie imi provoaca o stare naspa.Cred ca renunt la el,poate as scap.
Bits,sper sa nu fiu ca tine ca prea m-am bucurat de sarcina asta fara probleme.
Oana,mersi de sfat,o sa stau si eu cu picioarele in sus sa vedem ce rezultate sunt.
Adinush,imi dau seama ce nenorocire mare trebuie sa fie la asa suma.Si eu am avut zilele astea ghinion cu niste sume de bani,dar minore pe linga ale tale.Ce sa zic,imi pare rau ca treci prin asta si sper sa depasiti cu bine momentul.

Dana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Daconst, si eu aveam acceasi problema cu bautul apei sau al oricarui lichid, mi se facea rau de la apa iar eu sunt destul de deshidratata si chiar trebuie sa beau. am spus la doctor si mi-a recomandat sa beau lichidele reci si cu putina lamaie eventual si a functionat. Numai ca la un moment dat mi s-a umflat gatul de la atata rece.
Leyla 18+

[quote]Originally posted by Daconst

Azi m-am trezit fericita ca n-am mai avut greturi,dar se pare ca paharul de apa care-l beau pentru digestie imi provoaca o stare naspa.Cred ca renunt la el,poate as scap.

Mergi la inceput