Mamici de ianuarie - februarie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 30
Salina spune:
Ruxi - mersi pt. raspuns. Legat de sexul bebelusului, mie mi-a spus Iosup chiar sapt. trecuta, cand aveam 13 saptamani. Pentru ca si eu si sotul am ramas socati, l-am intrebat cat la suta e sigur. Si el mi-a raspuns 100%. M-a intrebat ce nume am ales, mie mi-au dat lacrimile, i-am spus ca nu stiu, ca nu ma asteptam... A fost tare dragut. Mie mi-a facut morfologie 2D suficienta pt. el ca medic sa-si dea seama ca totul e ok. Iti doresc sa afli cele mai bune vesti legate de bebe si sexul lui sa fie cel dorit de tine. Tu o iei si pe Clara cu tine la eco? Eu l-am luat pe David ca sa se obisnuiasca dar nu cred ca a inteles mare lucru desi tati i-a arat pe monitor si i-a explicat. Recunoaste totusi cand vede poza de la eco cu bebe si spune ca este bebe de la mami din burtica. Ma topeste efectiv!!!!!
Legat de triplu test, dr pe care am consultat-o la inceputul sarcinii mi-a recomandat sa-l fac. Am 27 de ani, nu am probleme de sanatate in familie, am acasa un copil sanatos...am ales in final sa nu-l fac. Asta in special dupa ce-am fost la eco si i-am cerut si parerea dr. Iosup. Pentru mine ar fi un motiv de stres suplimentar pt. ca rezultatul stiti si voi ca nu este intodeauna concludent.
In rest, dragele mele burtici, va doresc sa scapati de greturi cat mai curand. Cred ca sunt cele mai neplacute in sarcina. O durere de spate, o arsura mai suportam...dar greturile, daca sunt insotite si de varsaturi chiar sunt nesuferite! Noroc ca trec relativ repede
.
PS- va rog frumos, cine deschide capitolul urmator sa-l deschida cu contul comun Mamicile ca sa putem sa avem si noi acces.
Sabina - ce mai faci? Mi-ar placea sa mai scrii si tu. 
pt toate gravidutele de ian-feb
ALINA
14+
criss68 spune:
Buna fetelor,
Cu visele e ciudat acum, cred ca o sa visam copii mici pana nastem. Eu de 2 ori am visat, odata era fetita, odata baiat. Nu cred ca semnifica nimic.
Am si eu o mica obsesie de cateva zile. Nu-mi mai simt sanii umflati, durerosi. Nu am avut nici la inceput mari probleme, m-au durut, dar suportabil. Oricum nu au scazut in dimensiuni, sunt dubli fata de cum ii aveam inainte - o concurez pe Pamela Anderson :)). Pe voi va mai dor sanii tot ca la inceput?
Cele care aveti inca greturi, cum va mai simtiti, cum mai suportati? Eu sunt ametita continuu. Mananc foarte putin, dar de multe ori si putinul ala nu ajunge unde trebuie. Chiar nu stiu cum se procedeaza in asemenea cazuri, se fac perfuzii cu elemente nutritive? Sotul aseara radea de mine, a zis ca o sa fiu mamica snur, cum imi place mie.
Adinush, orice ti-am spune sa te incurajam nu sunt decat vorbe, iar greul tot voi o sa-l duceti. Insa cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci este sa ai grija de bebelus, cred ca si pentru voi e ceva nepretuit. Restul le rezolvati pe parcurs, are grija DD de toti. Apropos de pret: cand am ramas insarcinata sotul meu era atat de fericit incat cineva l-a intrebat (in gluma) daca a castigat 1 milion de $. A raspuns ca se poate spune ca DA.
V-am pupat pe toate, sper sa auzim numai de bine.
criss
11+
Daconst spune:
Criss,nu te nelinisti cu sanii pentru ca nu la toate e la fel.Eu n-am avut dureri la sani deloc,iar mariti ii simt din cind in cind.Nu sunt tot timpul la fel.Asa ca stai calma ca nu-i nici un semn asta.
Cu greturile nu stiu ce sa-ti spun.Poate daca esti atenta ce nu-ti prieste si sa elimini...la mine v-am povestit cum e cu apa si chiar trebuie sa beau multa.Am trecut pe ceaiuri si vad ca sunt ok.
Cu visurile intru si eu in club pentru ca o patesc des si imi apar ciudatenii.Mai am obsesii cu copii cu probleme,cind vad pe strada...sau tot felul de ginduri.Sper din suflet sa am un bb sanatos si sa nu aibe probleme,ca pina la urma asta e tot ce conteaza.
Dana 13+
megbeng spune:
yeeey, suntem la un pas de capitol nou! ma alatur si eu rugamintilor colective ca cine-l deschide sa-l deschida cu userul comun!!!
fug la un somnic mic..pupici pe burtici!
SALINA, eu nu am inteles daca ai
sau
..si sunt foarte curioasa
..imi zici? 
vine bebe!
bits spune:
heyyy SALINA vrei
?cum vii sa ne arunci bomba si dispari lasandu-ne in mister?
wow deja s-a anuntat primul bebe(fetitza sau baiat)!nu-mi vine sa cred!hai care e urmatoarea?
octy
12,KENZO(1nov 2004)
bits spune:
Daconst iti doresc din tot sufletul sa nu treci prin ce am trecut eu!
octy
12,KENZO(1nov 2004)
oana_bucur spune:
Adinush...si durerile de cap pot fi un simptom de sarcina. Prietena mea in 4 luni a avut vreo 2 saptamani probleme cu dureri serioase de cap si doctorul i-a zis ca este de la sarcina si numai daca nu rezista la durere sa ia o juma de algocalmin , maxim o pastila.
Salina...chiar asa...ne-ai lasat in suspans...ce este!?
Criss...dureri de sani am avut chiar la inceput, saptamana 5, 6 dupa care s-au mai relaxat. Adica trebuie sa am grija de ei sa nu ii lovesc sau presez caci ma deranjeaza...in rest e ok.
Ieri am primit primele hainutze de bebe...dupa cum stiti, arata nemaipomenit. Sunt galbene si verzi...nu-mi vine sa cred ca in ceva vreme un sufletel o sa le umple...
Eu si Noi
10+
anis spune:
CONTINUAREA:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79678" target="_blank"> Mamici de ianuarie-februarie (9)
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ruxi spune:
Hei, intradevar Salina ne-a lasat in suspans.
Eu cred ca este baietel, asa-mi zice mie calendarul chinezesc
...am dreptate?![]()

Ruxi 11+ si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
Burtica 25 iunie
ralu74 spune:
Ruxi,
tocmai ti=am vazut pozele, fetita ta este foarte frumoasa si burtica pe masura. Dar spune-mi ai niste poze intitulate burtica bb2 parca, e asa mare burtica ta la numai 11+????????????
Eu sunt in 13saptm si nu se vede nimic si vorba aia mica nu sunt am 1.73 inaltime si 69kg.
E prima sarcina la mine si ma tot uit si ma intreb ....oare cand creste si la mine ca multe sunteti pe aici micute ca si saptm dar burticile sunt maricele.
Sarcina usoara, copii frumosi si sanatosi sa ne de-a Dumnezeu!
Ralu 13