Naturiste si homeopate (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Silvana,
o sa se scumpeasca fasolea la piata cu atita cerere!
Si uite ca o sa ma distrez si eu pe boabe de fasole prin casa...si cind o sa ma apuce greturile o sa cred ca sint gravi!
Oare daca se va pune praful pe ele nu va influenta asta energia pozitiva? si daca le spalam nu vor incolti ele???(asta e gluma, bineinteles!)

Da, sint boabe de fasole de diferite dimensiuni...sint unele ff mari ~cit niste smochine dar mai plate...sint ff frumoase!

Eu ma intorc la coaja de ou! am inteles tot, dar inainte de a pisa coaja ea nu trebuie spalata? se spala doar cu apa simpla? adica fara alte chimicale? nu? si asta cind e oul crud?
M-am uitat pe hirtia cu notite de la A. mi-a zis ca lipsa menstruatiei(la mine e in cantitate f mica de citiva ani incoace, ca in tinerete, acum am 36 ani, m-a chinuit destul) e un simptom al hipocalcemiei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

marryan te-ai prins!!

MadalinaM eu una stiam ca daca ai cantitate mare de CM atunci e in discutie hipocalcemia, nu invers. Si eu am CM oligomenoreic dar e problema hormonala. Sincer, nu stiu daca ar trebui sa ne luam 100% dupa ce spune A. In sensul ca l-am prins cu niste lucruri pe care nu le stapaneste (nici nu are cum ca nu e medic) dar sa-i multumim ca face preparatele acelea dupa care tragem speranta si noi. Aaa, e posibil sa fii si hipocalcemica (ca si mine, de altfel) dar asta nu conduce la lipsa CM.

Dupa-amiaza placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

fetelor dragi si bune,
va rog sa-mi spune-ti daca voi face-ti tratament med.beti si ceauri cum ar fi BU,napraznic,etc.
m-ar interesa pe ce perioada ,adica din ce zi incepeti cu BU si pina in ce zi,la fel si cu napraznicul?
poate stie cineva sami spuna ar fi un mare ajutor pentru mine.
va pup pe troate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Mariee,
am inceput sa recitesc din urma si am vazut ca tu bei aceste ceaiuri:BU si napraznic.Vreau sa te intreb din ce zi incepi sa si pina cind?
acum faci si acest tratament cu ? Asi vrea sa stiu daca cineva folosescte si ceaiuri pe linga acest tratament.
va dorec multi bb.si sanatate multa.
Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Mariee, multumesc mult pentru sfaturi. Astazi am reusit sa imi fac analizele hormonale in jurul orei 10,30 si am sa pastrez ora si pentru urmatoarele luni. Te pup dulce
sa auzim de cati mai multi bb, va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor nu vreau sa va tai entuziasmul dar aveti grija cu cojile de oua.
1) inainte de a le macina tb spalate si luata pielita aceea din interior care la macerare devine toxica.
2) cojile de oua contin dolomita, o substanta care duce la ingrasare si face ca, calciul ( scuzati cacofonia)sa se depuna haotic in organism.
Exista un produs Cal_Mag distribuit de GNLD International care este obtinut din coji de oua din care este extrasa dolomita. Calciul obtinut din coji de oua se asimileaza f bine de catre organism deoarece organismul uman are inteligenta lui si asimileaza mai bine vit si mineralele ce fac parte din lantul alimentar. Deci il recunoaste ca aliment si il asimileaza. Eu iau Cal_Mag de 3 luni 3/zi si este f bun (este cam scump 390000lei).Eu l-am cumparat de la un distribuitor autorizat de pe net pt ca in farmacii nu se gaseste.
Intr-un articol pe care l-am citit despre V Andritoiu acesta spunea ca femeile cu hipocalcemie au ovare polichistice.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

La mine se potriveste ce a zis prof Andritoiu.Eu am hipocalcemie si ovarele mele sunt micropolichistice.
Am luat destul de mult calciu si degeaba.Singura data cand mi-a iesit calciul in limitele normale a fost in lunile in care am luat vit E si vit C.Se pare ca ajuta la asimilarea lui.Eu beau mult lapte dar se pare ca nu asimilez.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, am gasit informatii foarte interesante despre probleme de fertilitate: www.sensible-alternative.com.au/news_archive.html" target="_blank">aici. Si pe alt site

Despre PCOS: www.sensible-alternative.com.au/sensnews37.doc" target="_blank">aici si www.sensible-alternative.com.au/polycystic_ovarian_syndrome.html?gclid=CNz-qJ71-4UCFSY2GAod5gz_SQ" target="_blank">aici.

Despre testele de PCOS si valorile lor

Si cateva date despre un tratament specific pt PCOS. Poate fetele din SUA se pot interesa sa ne zica mai multe.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

buna dimineata fetelor!!!!

Moni, eu iau naprazicul tot timpul, BU am luat pana luna asta tot timpul(2 luni) dar luna acesta am intrerupt in ziua ovulatiei cum a sugerat Bubulina1 pentru ca personal am avut ovulatie cu spooting, ceea ce indica faptul ca progesteronul nu e suficient in faza luteala si imi e teama sa nu fie din cauza BU!! Nu fac inca apiterapia pentru ca imi este cam teama sa combin tratamentul Liviei cu cel al lui Andritoiu fara avizul nici unui medic! In schimb eu iau tot timpul propolis si laptisor de matca pana in ovulatie dar asta o faceam inainte de a incepe tratamentul Liviei si am continuat asa!!!! Probabil cand voi veni in Ro il voi suna si eu p Andritoiu sa ii cer ajutorul!!!!!
Am vazut ca ai intrebat-o p Livia referitor la BU, sincera sa fiu ma pregateam si eu sa ii cer avizul, astept si eu deci raspunsul la intrebarea ta!!!

Miki, ce mai faci??? cu ovarul inflamat ai rezolvat???

MRL, adimercedes, si toate naturistele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare tuturor naturistelor!! eu am intrat in perioada de ovulatie, nu stiu ziua ca nu mai vreau sa numar... si continuam cu ceaiuri, tincturi si alte alea... am inceput sa fim atenti si la ce mancam... bine e ca mi-am tras si sotul dupa mine.. tine si el un regim , mai bea si ceaiur... o sa incepn sa-i dau si tinctura de B.U.... sper sa avem cat de curand rezultate....
Asa doresc tuturor cat mai repede II ....

Poze diverse
Poze nunta....

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput