Naturiste si homeopate (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Mariee, multumesc mult!. Analizele nu le pot face mai devreme de ora 10-11. Sti cumva motivul pentru care nu sunt concludente dupa ora 9,30?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

MRL, mie mi a spus acupunctoarea ca tb facute cat mai devreme posibil pentru ca activitatea fizica a persoanei, stresul, activitatea magnetica a soarelui ii influenteaza!! Am intrebat personalul de la laborator daca e adev ca ar tb facute cat mai devreme dimi si au spus ca da!!! De altfel, daca in Franta in general ziua incepe la ora 9.30-10, labo de analize deschid de la 7 dimineata: pentru pers care au servici dar nu numai din aceasta cauza!!! Cred ca diferenta de FSH care ai avut o atunci cand ai facut analiza a depins de ora si activitatea care ai avut o pana la analiza!!!!Incearca sa fie cat mai devr posibil si eventual sa le repeti la aceeasi ora de la o luna la alta!!!!

te pupi dulce si incearca sa fii mai optimista oricat de greu ti ar fii!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

pt. fetele care au probleme cu endometrul!

z 13,ovulatia cam peste 3 zile,iar endo e azi 10mm!!!!!!!
de la trat. naturist si cred in special MACA.
foliculul meu e cam ,are abia 12mm,dar....endo e beton!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Buna dimineata fetelor, va doresc sa aveti o zi cit mai frumoasa, si plina de succese azi!!! cu II liniute pu acele fete care a intirziat sa vina rushii

Imi poate spune cineva si mie cum se ferifica endometru ca eu la eco nu mia zis nimic, dar poate eu nu stiu cum?

marryan

Mergi la inceput

MARRYAN doctorul trebuia singur sa.ti spuna la eco.despre
endometru.data viitoare cand vei merge,intreaba tu de asta,dar cred totusi ca un dr care.ti face monitorizare si nu zice de endometru nu e un dr. f bun.
sau poate tu n.ai fost la monitorizare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Buna dimineata!

tzontzonel, tu ai dreptate, infuzia mea pt irigatie devine prea rece cand o folosesc din cauza ca in ea trebuie sa pun mierea, laptisorul si inca o tinctura iar toate astea se adauga cand lichidul e cald nu fierbinte; azi ma simt mai bine si incerc sa fiu atenta in continuare.

Carmen Marieta multumesc, o sa am grija.

MadalinaM coaja unui ou se da prin rasnita si se adauga 1 lingurita de otet din miere si mere fermentat natural; se face de cu seara si se foloseste a doua zi dimineata dupa micul dejun, amestecat intr-o lingurita de miere poliflora. Intotdeauna am avut probleme cu asimilarea calciului, de obicei analiza de calciu e buna, peste 9, dar cea de calciu ionic e sub nivel. A. oricum recomanda sa facem analiza de calciu ionic (in care se vede cat calciu este in celulele organismului). Imi pare rau sa aud ca te-ai dus la Techirghiol sa rezolvi o problema si uite ce ai patit. Culmea e ca si eu am fost la Eforie Nord, la Sovata si nu am rezolvat nimic (este adevarat ca macar nu am racit mai rau). Multumesc pt pontul cu bitterul, cred ca "trage" raceala, poate o sa-l folosesc si eu dupa ce termin cu apiterapia, pt ca acum mi-e teama sa nu interfereze cu baile de sezut si oricum nu prea mai am timp pentru alte naturiste.

marryan, tzuca uitati cum sta treaba:
- pe boabe de faso de 3 dimensiuni (cam 0,7kg din fiecare) imprastiate pe o suprafata de cca 1,5 m lungime, 1,5 m latime
sau pe pietricele de rau e acelasi lucru si se numeste autoreflexoterapie se face asa:
- in fiecare dimineata si seara
- se incepe cu cate 5 minute, apoi 10 si se mareste treptat timpul pana la o jumatate de ora
- nu se mananca inainte si dupa cate o jumatate de ora dar se beau lichide cat de multe ca sa eliminam toxinele, de asemenea, s-ar putea sa aveti un pic de greata (asta e de bine, inseamna ca a inceput sa lucreze organismul)
- se dau jos bijuteriile, ceasul si orice este metalic
- se deschide plexul solar imediat inainte (am explicat intr-un mesaj anterior cum se face)
Astea sunt ceea ce stiu si aplic despre reflexo. Poate mai completeaza si alte fete.

Mergi la inceput

Oanab iti multumesc mult pu raspuns si eu sunt de parerea ca daca dr nu iti spune absolut totul la o consultatie atunci nu este un dr bun...'ba da am facut monitorizare dar nustiu sau mi a zis si mie mia scapat din minte sau nu mia zis ca ma uit la toate foitele care mi lea scris pe parcurs si nu pomeneste de endo.. cind e bine de verificat mai bine sa incerc luna viitoare daca imi vin rushii sa merg sa vad si io.?
Silvanapopovici mersi de raspuns nu prea inteleg bine cu boabe de 3dimensiuni dar cu pietricele imi dau seama ca anul trecut dr mi a recomandat dupa un trat sa merg la mare si in fiecare dim sa merg pe pietricele ude cei drept nu iam dat prea multa atentie dar acum o sa o fac...
te puik si vreau un pik de explicatie cu boade 3 dimensiuni!!!nu sunt prea priceputa la asta.

marryan

Mergi la inceput

Silvana poate m-am prins ai in vedere ca boabele de faso sa fie mai mici, medii si mai mari cite 0.7kg de fiecare?
am deptate?

marryan

Mergi la inceput

MARRYAN endometrul il verifici atunci cand faci monitorizare,inainte de ovulatie.o valoare optima ar fi in jur de 9mm.dar tocmai s.a intamplat o minune si o fata a ramas su endo de 5.5.dar astfel de cazuri sunt rare.

Mergi la inceput

MARRYAN endometrul il verifici atunci cand faci monitorizare,inainte de ovulatie.o valoare optima ar fi in jur de 9mm.dar tocmai s.a intamplat o minune si o fata a ramas su endo de 5.5.dar astfel de cazuri sunt rare.

Mergi la inceput