Naturiste si homeopate (19)
Raspunsuri - Pagina 5
SilvanaPopovici spune:
Pentru cele hipocalcemice (si credeti-ma sunteti multe in aceasta situatie) am uitat sa va spun cu cojile de oua: dupa masa de dimineata se ia un amestec facut din 1 lingurita miere poliflora si 1 lingurita coji de oua crude amestecate de seara cu otet de fermentatie naturala. Eu, de exemplu, am de luat 2 luni, zilnic.
SilvanaPopovici spune:
Teodora, eu am inceput de alaltaieri reflexoterapia. Am o jumatate de ora dimineata si seara de mers pe pietricele. Mi le-am aranjat in hol pe o folie mai groasa ca sa nu zgarii gresia. Doua luni nu mai primesc musafiri.
Primul sfert de ora mi se pare acceptabil, dar o sa vezi cum te sacaie in ultima parte talpile. Sper sa ma mai calesc un pic si in 5-6 sedinte sa nu mai simt chiar asa. Ce voiam sa iti mai spun: eu am mai facut reflexoterapie cu un reflexoterapeut si dupa 10 sedinte mi-a dat o hartie cu punctele pe care sa continui sa le masez dar numai dupa ce imi deschid plexul solar (se fac niste miscari ascendente pe mijlocul talpii circa 1 minut). Ce ma enerveaza pe mine e ca punctele de masat pentru ovare si uter sunt imediat sub glezne si bineinteles ca nu pot fi masate cu pietricelele.
tzontzonel spune:
SilvanaPopovici si eu am facut de ceva timp irigatii. Poate ar trebui sa ai grija cat de caldut e ceaiul cu care faci. Eu cand faceam cu ceai care era putin mai rece ma durea f tare burtik. Cand ma durea mai tare sau simteam o jena imi punam un prosop in jurul taliei de seara pana dimineata si imi trecea. Sper sa marga si la tine.
marryan spune:
Multumesc SilvanaPopovici, nustiu care ar putea fi cauza acestor dureri cert e ca nu le aveam de vreo 2 saptamini de cind am inceput sesiunea cu ceaiuri prima zi a fost ca ma durut si asa atinutu vreo 5/6zile dupa care mi au trecut, dar au inceput acum iar, ai mii ingrija. despre valorile hormonilor ultima data mi sa spus ca progesteron este in cota mica si asta este buba la mine ca nu se tine sarcina, dar si ceilalti hormoni erau un pik de tot adica cu o valoare mai jos decit normal dr mia zis sa nu imi fac griji si asa si am lasat dupa 3 luni stimulare si monitorizari fara succes.
Nu mai stiu ce sa cred...
Cum se face mersul pe boabe de fasole?
marryan
tzuca74 spune:
Draga SilvanaPopovici mare spor la umblat pe pietricele asta nu ar fi un fel de reflexoterapie???(defapt auto!) Multumesc pentru sfat,din pacate as vrea sa ma feresc de hormoni falsi,am facut cam multe tratamente si am fost tare data peste cap (operata de tiroida -chist,mastoza san stang,ciclu de la 20 la 40 de zile) acum har Domnului,de cand iau naturiste(zmeur,branca ursului,Maca, Mastodynon) sunt mai in regula (ciclu 28-29 zile),problemele ramase sunt trompele si LH-ul.Oricum ,cand mai aud de cate una, alta ca nici nu stie cum a ramas insarcinata,din pura intamplare si poate ca nici nu realizeaza ce pb.au alte fete ma iau pandaliile...Oricum ,capul sus,mergem inainte ...eu la Sovata...
Carmen_Marieta spune:
tzuca si pe mine ma apuca pandaliile cand vad mame cu bb, si mai ales cand merg la controale si vezi cate una care habar nu are ca ar fi , iar noi nu stim cum sa ne ferim de frig, de rece etc ca sa fie bine... calculam si paracalculam...
eu am o speranta cu naturistele... este singura care mi-a mai ramas,...ca la altele nici nu indraznesc sa ma gandesc....
Silvana ai grija de tine!! bafta in continuare cu tratamentul
Maryyan si eu am cateodata dureri, dar trec repede... asta e!!! suferim....
gabiuasteptam detalii despre colet... de cand incepi tratamentul???
Poze diverse
Poze nunta....
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
MadalinaM spune:
Silvana,
multumim mult pentru explicatiile tale detaliate...e foarte dificil tratamentul, pentru mine e imposibil de urmat...eu ma enervez...nu mai vreau sa ma chinui sub nici o forma...eu care suportam cu stoicism orice, acum ma irita psihic orice durere orice chin pentru ca nu pot sa nu fac comparatii...
Ai mare grija cu irigatiile si mersul pe afara, expunerea la orice fel de curenti de aer.
Daca cumva trebuie sa faci vreo spalatura dimineata eu zic ca mai bine renunti. Eu asa cred ca mi-am accentuat anexita: am fost la techirghiol si fiindca nu aveam bilet in complex, dupa tratament, mai stateam pe acolo, pe holuri, ~1h, considerind ca e suficient sa se inchida porii, etc si apoi pina la vila unde eram cazati pe jos! chiar daca eram cu pantaloni si prosop, simteam briza lacului...asta m-a nenorocit, SIGUR. Acum imi vine sa pling, altceva mai bun nu am ce face.
La serviciu eu nu condamn AC, are avantajele lui, numai ca ma protejez cit pot: vin doar in pantaloni, am pantofi de schimb + sosete si imi pun o patura in jurul mijlocului.
Cind uit si nu am grija am ca remediu:citeva seri frectie cu biter in zona ovarelor-burta-copase si apoi uns cu crema de galbenele, infasurat in prosop si in pat. Dar asta numai seara!
Si mie mi-a zis A. de hipocalcemie, dar nu mai stiu cu care din simptomele prezentate de mine a asociat-o! tu mai stii? uite o sa merg sa fac analiza de Ca. Tu, inainte sa faci tratamentul cu coaja de ou, iti facusesi analiza si arata hipocalcemie?
Si apropo de tratam tau, pui coaja de ou in otet si se dizolva pina dimineata?
Succes mult inca o data!
Fetelor, vroiam sa va intreb, voi mai gasiti Macca Innovatics? unde?
Eu nu am mai gasit din aprilie. De la ce alt producator cumparati?
Mariee spune:
Buna fetelor naturiste!!!!
adimercedes, merci frumos pentru mesajul despre vitamine!!!!
MRL, eu personal cred ca e mai bine sa le faci la Z3 analizele!! Sunt persoane la care scaderea progesteronului odata cu venirea CM se face in trepte si nu brusc (desprinderea endometrului nu este brusca) si atunci sunt mai clare rezultatele din Z3!! Eu asa patesc!!! Ar fi bine daca ai verifica si temperatura pentru aceste zile, daca in Z2 e mai ridicata ca in Z3 ar tb sa le faci totusi la Z3!! Tu ai CM de mai mult de 30 zile???
Pupicei si bafta la tratament, sigur iti va face bine: vei face si monitorizare ecografica sau numai analize de sange????
pentru fetele care au postat tratamentul Dlui Andritoiu le muntumesc tare mult: stiu ca mai am o speranta daca tratamentul Liviei nu va avea succes!!!Va multumesc mult la toate !!!!
pupicei si bafta multa
MRL spune:
mariee, luna asta Cm a venit la 27 de zile. Sunt destul de rare lunile in care Cm apare la 26 zile sau 29-30 zile. De obicei se invarte in jurul de 28 zile. Ieri in jurul orei 15-16 mi-au aparut petele maronii destul de maricele. Am observat ca in prima zi de CM eu elimin endometru, Cm este mai abundent (dar nu exagerat). Dupa ce am eliminat endometru CM scade drastic cantitativ, iar din ziua 3 pot folosi numai tampoane foarte subtiri genul celor de protectie zilnica. Din aceasta cauza eu ma gandeam sa merg sa fac analizele din ziua 2 pentru ca la mine CM dureaza destul de putin si mi se intampla destul de des sa am ovulatie timpurie, si sa imi apara mucusul cervical chiar din ziua 6-7 de la CM. Luna asta o sa ajung la primul consult de dupa tratamentul FIV facut cam prin ziua 11 de CM si o vad cum stau ecografic. Dar sigur voi face lunar analizele hormonale. Acum dupa noile informatii ce parere ai? Poate apuci sa citesti pana maine in jurul orei 10-11 si sa imi dai un sfat legat de ziua pt analizele hormonale.
Mult noroc!
Mariee spune:
buna MRL!!!
da, cred ca ar tb facute la Z2 atunci!!! Dar referitor la analize, sa le faci dimineata, pana in ora 9.30!!! cica dupa aceasta ora datele obtinute nu mai sunt concludente!!!!!
te pup dulce si multa bafta