Naturiste si homeopate (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mariee nu am mai ajuns la eco sa stiu ce e cu ovarul pt ca mi s-au dat planurile peste cap si nu am mai ajuns la Buc. Acolo tb sa ajung cu sotul la un ecografist f f bun si am zis sa profit si sa fac si eu eco la el. Nu ma mai doare dar stiu ca e sensibil si se umfla f repede dc racesc un pic.
Acum sa spun ce iau eu:
-2 cani ceai de coada soricelului
-Maca (Inovatics)3/zi
-BU capsule 3/zi
-Napraznic capsule 3/zi
-Vitamina C Plus (Calivita)2/zi
Mentionez ca nu stiu decat ca aveam un ovar hipoecogen si restul cica ar fi OK. Sa vad ce zice ecografistul din Buc cand o sa ajung la el.
Pupici la toate naturistele si homeopatele!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

mikisor, eu nu stiu ce e ovar hipoecogen si am cautat p internet dar nu gasesc raspuns!!!! de obicei ovarul e inflamat sau altfel... si endometru e hipoecogen.... poate doctorul le a comasat p aman2!!!!
referitor tot la ovar inflamat: anexita e sinonima sau nu???? eu cred ca tie ti ar face bine produsele apicole sau tratamentul lui andritoiu: fortifica ovarele si e bun contra anexitei tratamentul lui!!! citeste mai multe despre propolis sau laptisorul de matca, poate adaugi una din ele la tratamentul tau!!!!

pupicei dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mariee dc ovarul e hipoecogen inseama ca are lichid in el. La mine e f ciudat ca acum poate fi umflat si peste cateva ore se desumfla. De unde stiu? Pai ovarul asta e f f coborat, mai coborat de asa nu se poate si este palpabil at cand e inflamat. Adica se simte o umflatura in vagin, apasa pe vagin at cand e umflat. At cand e inflamat ma doare in timpul contactului sexual. Sunt o ciudatenie a naturii pt ca ov stang e sus, pe cand asta e f jos. Ma si intreb dc la punctie va putea sa culeaga ovocite de pe el.
Tinctura de propolis iau mereu pt ca este un antibiotic natural si acum 3 luni mi s-a depistat stafilococul auriu pt care am luat Cefuroxim. Laptisorul de matca este puternic estrogenic si am luat acum 3 luni. Un biolog mi-a spus ca se ia doar 10 zile pe luna (eu nu prea am nevoie de estrogen) .Dupa eco o sa merg la dr Soare care e si homeopat si poate ca in fct de analize si eco o sa-mi dea un tratam. Nu am luat metronidazol pt ca vreau sa vad dc mai este hipoecogen ovarul. Oricum, ce iau eu acum e f bun si pt ovare si sunt sigura ca le face bine.
Te .

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

miki, multumim pentru pontul cu cojile de oua; eu o sa continuu sa iau dar o sa le scot pielita

ali, acelasi lucru mi l-a zis si prof. A: vit. C si E ajuta mult la asimilarea Ca; dar nu mai bea lapte: Ca din lapte se asimileaza pana la 18 ani, dupa aceasta varsta laptele "fura" calciul. Cel mai bine, daca tot iti place, fa-ti lapte acru(fara fierbere) si poti sa bei cat vrei, este chiar indicat.

carmen marieta iti tin pumnii sa reusesti!

mariee mai stii de altundeva ca apiterapia e buna impotriva anexitei sau doar ce am scris noi pe aici? daca da, m-ar interesa sa citesc.

Raport : ziua 11 de apiterapie - trezit ora 6,30 pentru proceduri, terminat ora 9,30-10 seara. Rezultat observat pana acum: ma simt mai calma, nu mai sunt "cu sufletul la gura" cum se zice, parca de-abia incepe sa ma doara un picut in cot (parerea mea e ca acest rezultat se datoreaza unei mai bune asimilari a calciului, magneziu si alte minerale)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Dupa ce am citit de la voi despre Andritoiu, am sunat si, spre placuta mea surprindere,am vorbit destul de mult cu domnul respectiv.Foarte calm si sigur de reusita. Ce nu mi-a placut a fost cand am primit coletul si am citit regimul acela stufos; mi-am dat seama ca nu voi putea niciodata sa fac totul ca la carte, iar sotul ... nici atat!
Cred ca voi fi nevoita sa mai comasez din el, adica sa bag catina in merea de dimineata sau seara, stafidele la fel, polenul de asemenea. Iar despre mersul pe pietricele ....
Am vazut ca discutati despre desfundarea trompelor cu acest tratament. Cred ca faza importanta este cu sarea calda pe burta dupa baie sau irigatie. Stiu ca si Maria Treben recomanda acest lucru.
Bai calde si apoi sa stai infofolita in pat, sa transpiri.
Sunt foarte interesata de celelalte "andritoase" care au inceput tratamentul, sa vad cum au reusit intre atatea ceaiuri, sucuri, polenuri si alte alea.
Nu ca nu as fi interesata si celelalte naturiste, dar am inghitit de-a lungul timpului atatea ceaiuri, tincturi si extrase , fara rezultat, ca astept minunea de la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna ,Goldi, si bun venit in clubul Andritoaselor,daca poate fi numit asa!
De primit coletul ,l-am primit si eu.Nu cred ca o sa fac fata cu pietricelele,mi-e chiar imposibil.Ar tb sa ma trezesc de la 5 sa rezolv toate cele dimineata!
In rest,cam naspa cu baia in cada cu toate mirodeniile alea.Plus ca tre sa ne cumparam miere poliflora la greu,daca tii cont ca tre sa pui 1 l-ta la 1 l apa.Ca doar n-o sa faci baie in 2 l?In rest,mi-am procurat ceaiuri,sfecla,morcovi pt salate.Sper sa ma adaptez ushor.De luni o sa incep!
Wish me luck!!!!
Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

buna Silvana!! ceea ce am citit eu era un interviu al lui Andritoiu in Evenimentul:

http://www.evenimentul.ro/articol/apiterapia-si-infertilitatea-feminina.html

si in Formula As scrisoarea unei paciente a dlui A.:

http://www.formula-as.ro/reviste_605655din-minunile-%E2%80%9Estuparului%E2%80%9D-de-la-targu-jiu:.html

era postat si ceva p forum in 2003 dar nu il mai gasesc, in schimb semana foarte mult cu linkul1 de mai sus!!!

goldi , ma bucur sa te citesc!!! bine ai venit si sa iti poarte noroc albinutele!!!

Albinutelor, trebuie sa faceti baie??? Teodora, cu ce??? Scuze daca ati postat ceva despre asta deja si nu am citit cu atentie!!!

miki, sigur face bine!!!! merci ptr mesaj!!!

pupicei dulci la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia68 spune:

Buna ziua fetelor
Si eu am intrat in posesia retetei prof. Andritoiu, coletul urmeaza in august (cind vin ai mei). Mi se pare destul de dificil de urmat si remarc ca toate avem acelasi tratament. O fi intr-adevar bun la toate? Pe mine ma intereseaza in mod spezial permeabilizarea trompelor dar credeti ca se poate numai cu ceaiuri si bai calde? De incercat oricum am sa-l incerc dar la fel ca si unele dintre voi problema e sotul: vrea sau nu? Lui ii place asa de mult zaharul (dulciurile) ca nu stiu zau daca pot sa-l trec pe miere! Mult succes celor care au inceput si sa vedem rezultate cit de curind. Va pup pe toate si ....spor la mers pe pietricele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Mariee,bonjour!
Da ,trebuie sa facem si bai,odata la 7 zile ,umplem cada pina ne ajunge ap in dreptul inimii si la fiecare litru de pa punem 1 l-ta de miere poliflora,ceai de coada caluli,galbenele,si inca ceva,nu mai stiu exact ca sunt la serv si am reteta acasa,ceva propolis sau miere.
Dupa baie ne ungem deasupra zonei pubiene cu tinctura de BU si apoi ne masam cu ulei de BU,pe care ni le-a trimis A in pachet.CAm atit imi amintesc,plus spalaturi vaginale in zilele fara contact si fara ciclu cu 300 ml dintr-un amestec de ceaiuri.
Abia astept sa incep sa vad cunm rezist!
Va pup,
Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

MARIEE,
iti multumesc foarte mult de raspuns,am intrebat sa stiu mai exact despre aceste ceaiuri deoarece 2 luni le-am baut continuu si am avut ovulatie cu spoontig dar in luna aceasta le-am oprit in a 19 zi.
o sa incerc si eu cu dar numai cu propolis,laptisor de matca,ceai de coada soricelului,vit.E si C.o sa incerc luna asta cu cea incercat bubulina1,poate v-om avea si noi norocul sa vina
esti o dulceata ,mii de multumiri.
Moni

Mergi la inceput