Mamici de iulie - august 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Uau....se anunta 3 livrari de bebelushi maine!!!
Mada, tinem pumnii

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Hello burtici si bebici !

Felicit si eu toate mamicile care au nascut, succes celor care isi vor vedea bebeii in curand, nastere usoara, iar proaspetilor bebici le doresc multa sanatate si putere de supt...

Tot studiind prima voastra pagina...uitandu-ma la lista, m-am vz inscrisa la voi...ultima...
Rog pe cine se ocupa de listutza sa ma stearga, eu sincer nu-mi aduc aminte cand m-am inscris (memoria de gravida) nu stiu cum de nu mi-a dat prin cap sa ma uit pana acum.

Va pupic pe toate si ..curaj !!!

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Amabella,m_floruta si Madacristina sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi!

Mergi la inceput

Fetelor eu sunt terminata de emotzii si griji,azi-noapte nu am dormit delooooooooooc.
Mama mea acum e un Viena,peste cateva ore are avionul spre Tokyo,maine dimineata va ajunge aici,sper sa se descurce si sa ajunga cu bine.
Ieri am facut ultimele cumparaturi pentru bebelina,i-am cumparat activity gym cu saltelutza pe care o sa putem exersa si statul pe burtica.
Cand era David mititel nu aveam unde sa il pun sa stea pe burtica,patutzul fiind sus in dormitor iar noi stateam mai mult jos in living,prin urmare si-a tinut caputzul tarziu,muschii gatului fiind nelucratzi.
Asa ca de maine,pot sa nasc oricand sunt pregatita.
Ma duc sa fac curatenie,poate imi mai iau gandul de la mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Am intrat si eu sa fac galerie!!!!

Amabella,m_floruta si madacristina mult curaj!!! Sa aveti o nastere cat mai usoara si bebici sanatosi si mancaciosi!!!!!!!

Si eu am iesit la plimbare cam toata sarcina,am incercat sa merg cat mai mult pe jos,am facut treaba prin casa...De vreo luna am durerea aia jos ca la ciclu in fiecare dimineata si ma tot gandeam ca o sa nasc,ma apucam sa fac treaba prin casa,sa merg pe jos si culmea ca nu mai aveam nimic.Ieri la fel,cand m-am trezit aveam contractii dureroase la interval de o ora.Tot asa,am zis sa ma misc prin casa ca poate nasc...De unde,contractiile au devenit din ce in ce mai rare,in schimb mi s-au umflat picioarele in ultimul hal.Toata noaptea am avut contractii dureroase la exact o ora,dar am zis ca azi stau numai in pat sa vedem ce se intampla asa...
Mama mea a spus ca si ea a ajuns la spital dupa ce i-a cazut dopul dar nu se dilata deloc asa ca au fost nevoiti sa-i induca nasterea.Oare o fi ereditar?
Asa ca acum ma duc sa ma intind iar si revin mai tarziu sa vad ce mai ziceti.
mamaluidavid ce e activity gym?Se gaseste la magazinele pentru bebelusi?Daca e bun as cumpara si eu,poate pui o poza

39+

mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe

Mergi la inceput

Pika,uite noi asta am cumparat ieri,de la Toys R Us http://www.fisher-price.com/fp.aspx?a=get&t=product&s=linkadoos&p=default&site=jp&cat=links,linkspeg

Eu sunt foarte incantata de produsele Fisher Price,chiar daca sunt putin mai scumpe.
La David am folosit asta http://www.fisher-price.com/jp/infanttoys/section.asp?s=BUChorus de la inceput,asa mai reuseam sa fac ceva prin casa,si crede-ma ca si acum ii place si se joaca cu el,are mai multe pozitii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Aaaaa,am primit si eu unul la baby-shower.Se poate intinde,se face tunel si are si jucarele sus...Nici nu l-am desfacut,pot sa o pun din prima luna pe el,nu?Mai am primit si un bouncer si m-am gandit ca am sa-l folosesc mai mult pe ala,dar acum ca stau sa ma gandesc mai bine,mai comoda va sta pe paturica aia,nu?
Sarut mana...m-ai luminat si pe mine

39+

mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

amabella , m_floruta , madacristina nasteri usoare,mult curaj,sa aveti bb-i sanatosi si mancaciosi!

andreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yanis spune:

AMABELLA,MADACRISTINA SI M_FLORUTA SA AVETI NASTERE USOARA SI BEBEI SANATOSI,MANCACIOSI SI NOROCOSI!

Mergi la inceput

Pika fata luminata.
E bun si folositor si bouncer-ul insa pe o paturica sau saltelutza poate face miscare,o mai pui pe burtica,faceti exercitii cu gatuzul,etc.
Fetelor eu probabil ca de maine nu o sa mai intru asa des,o sa fiu ocupata cu mama,plimbari si barfe ,sa nu va faceti griji pentru mine,o sa incerc sa citesc macar zilnic.
Daca e sa vina bebelina inainte de 12 o sa va anunt pe mail-ul comun.
si aveti mare grija de voi!

Mergi la inceput