Mamici de iulie - august 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

iubita sa ne anunti si pe noi cum te simti da???
m-am uitat sa vad la ce spital nasti si nu ai trecut in lista spitalul si numele dr
daca vrei sa anunt fetele da-mi nr tau de tel si te sun miercuri dupa amiaza si daca poti vorbi imi raspunzi,
cum doresti tu - oricum noi asteptamm vesti de la tinee
te pup
adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Adelapop, si eu as trebui sa semnez 32 si nu 34+ (conform rezultatelor de la eco) dar eu am lasat asa. Si eu merg la piscina la aquaaerobica. MAi e o graviduta cu mine in grup care tot are bebelina mai mica cu 2 sapt. Cred ca fetele noastre inoata si ele intensiv in lichid cit avem noi ore si de aia sunt asa finute!

Nati si minunea din burtic 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

adela avand in vedere ca eu nu am probleme cu colul si nu sunt consemnata la pat doctoritele, si cea de familie si ginecoloaga, imi spun de cate ori au ocazia sa ma misc zilnic. Nu neaparat o ora ci cam cat pot. Dr. de familie mi-a recomandat asta prima data cu multe luni in urma si mi-a spus ca daca o ascult o sa-i multumesc, zice ea ca ar fi nasterea mai usoara daca faci miscare. Si bine iti mentii si cat de cat tonusul muscural. Si dr. ginecolog chiar data trecuta, acum trei saptamani cand am mers la ea, mi-a recomandat sa-mi fac program de miscare zilnica, insa cu mentiunea ca nu trebuie sa exagerez (am mers intr-o seara vre-o 8 km si deja a fost mult prea mult) ca avand fibromul acela pot aparea ceva contractii timpurii.

Si eu am zile cand este burta asa de grea si abia ma urnesc din loc dar am vazut ca dupa ce ma misc 10 minute devine deja totul mult mai usor. Merg incet, cu pasi mici ca altfel ma doare tare zona X. Nu reusesc nici eu sa merg chiar in fiecare zi dar macar patru zile pe saptamana incerc asa cam cate 30 min - o ora. Adevarul este ca si unei prietene i-a recomandat o moasa de la spitalul unde a nascut ea acelasi lucru, miscare zilnica. Am zis sa le ascult ca poate stiu ele ce stiu, om vedea.

Monica si 33 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

.......ahhaaaa deci astaera justificarea....
am epuizat fetitele
36+

quote:
Originally posted by mamanati

Adelapop, si eu as trebui sa semnez 32 si nu 34+ (conform rezultatelor de la eco) dar eu am lasat asa. Si eu merg la piscina la aquaaerobica. MAi e o graviduta cu mine in grup care tot are bebelina mai mica cu 2 sapt. Cred ca fetele noastre inoata si ele intensiv in lichid cit avem noi ore si de aia sunt asa finute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Fetelor daca tot veni vorba, eu anul trecut cu o zi inainte de a naste (nastere indusa!) am fost dimineata la control si mi-a zis medicul ca am colul deschis 2 cm. A zis sa ma plimb un pic si o sa inceapa nasterea. Si ce credeti, dupa control, de la 9 dimineata m-am tot plimbat prin parc vre-o 4-5 ore (am stat doar putin la o terasa) si nimic. Merg a doua zi sa nasc, control - col deschis deja 3 cm si tot era nevoie sa-mi induca nasterea. Cam asta a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Buna seara

Am intrat si eu sa va anunt ca dc e totul dupa cum banui maine nasc sigur...
Dimineata cand m-am trezit aveam chilotii uzi ca si cum facusem pe mine...am sunat-o pe doc si mi-a zis ca dc nu mi-a curs si pe picior sa merg maine dim la spital sa vedem cum sunt....noi oricum avem termen maine....pe picior nu mi-a curs si i-am zis ca dc nu se intampla nimic pana maine prefer sa ma duc dim la spital,ca nu e asa de urgent...ea imi spusese ca sa ma duc de azi la camera de garda sa ma vada cineva,insa chiar nu mi-a curs nici pe picior nici patul nu era ud....oricum nu mi-am mai pus tampon ca sa vad cat se mai uda si spre dupa amiaza mi-a mai curs putin,mai putin ca de dim....m-a mai sunat doc sa vada cum sunt si mi-a zis sa-mi pun vata ca absoarbe si asa putem vedea cat se uda...si dupa vreo 2h observ ceva gelatinos,transparent...dopul....si mai devreme cand am fost la baie si m-am sters era si pe hartie....concluzia e ca a inceput....cintractii nu prea am avut...f slabe,insa distanta de sub sani si pana la burta de mai mult de o palma,aproape 2...si am si niste dureri de oase,de pelvix de nu ma pot misca singura,tb sa fiu ajutata sa ma urc sau sa ma dau jos din pat...cand merg ma tin de pereti...deci se pare ca maine o sa-mi cunosc baiatul...acum sper sa fie asa,sa nu am un travaliu f lung....oricum o sa o rog pe pumpkin sau pe iulia (iulenca) sa va tina la curent....

Am emotii,dar nu mi-e frica,abia astept sa-l cunosc si sa scap de dureri pt ca sunt atat de puternice ca plang cand ma misc....

Va pup pe toate si fetele care nasc sapt asta sa fiti tari si sa ne auzim cu bine.....

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada 40w -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Bravo Madacristina, esti curajoasa, iti tin pumnii pe maine, sa ai o nastere usoara si sa-l tii cat de repede pe bebe in brate. Uite incep galeria si pt tine

Mamanati, tu nu te soliciti oare prea mult, mergand la servici pana la capat? Te intreb pt ca am aflat nu de mult timp ca statul in pat face copilul sa creasca, si cica al meu ar fi crescut mult dupa cum a crescut inaltimea uterina (o sa stiu exact miercuri la echografie). Sa ai grija de tine, sa te menajezi, si sa te odihnesti cat de mult...

Va pup fetelor si va doresc noapte buna daca nu ne mai auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Amabella, Madacristina, m_floruta . Nastere usoara, bebei sanatosi si refacere cat mai rapida.
mamanati nu vreau sa imi faceti galerie inainte de a ajunge in saptamana 37. Asa ca inca un pic. Cred ca ai spus asta pentru ca sunt prietena cu toaleta. Dar eu am purtat sarcina jos tot timpul si in plus sunt mare bautoare de lichide.

Miruna 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Amabella, Madacristina, m_floruta sa aveti nastere usoara, bb-i sanatosi si mancaciosi si refacere rapida.

Ma alatur si eu galeriei!

Consi 35+ si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Madacristina, Amabella, m_floruta nastere usoara!!!

Monica de Alex si taticul Marian

Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput