Mamici de iulie - august 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 16
map spune:
salutic burticelor,
abia acum am deschis net-ul. De dimineata m-a cam luat o durere de burta si a trecut destul de greu. Pana la urma m-am mobilizat sa mergem la cumparaturi dar tare greu. Acum m-a pus naiba sa mananc, nu am mancat mult dar am mancat un sos cu rosii si se pare ca m-a balonat instant. Rosiile asa simple nu-mi fac nimic dar in sos ma termina. Adevarul este ca mi s-a mai inatamplat odata dar nu am realizat, acum insa realizez cat se poate de bine asa ca pana vine bebe adoi orice cu sos.
Se pare ca revine durerea mea de burta asa ca o sa merg sa stau in pat cumintica.
pupicei si un weekend fain!
Monica si
33 +
yanis spune:
Shihana eu una
de zici ca se termina mancarea si eu nu mai apuc
,si am luat pana acum 18kg
.Am mai discutat pe tema asta,si cred ca e de la vitamine(iti dau pofta de mancare),inainte luam Materna iar acum mi-a prescris doctorul Elevit,ptca am lipsa de calciu(din care cauza mi se pun carcei de schiopat si ziua}iar ca simplu nu mi-a dat,cica da contractii.
Ce faci cu cateii dupa ce nasti?Si eu am tot 2,unul e ffffff galagios,si atunci ii duc la mama acasa,macar pana ma acomodez cu puiutul meu,imi e greu(sunt casatorita de7ani si de atunci ii am si pe ei,deci au fost ca niste copii)dar bb e mai important acum.
cristina
32fix
bibi spune:
quote:
Posted - 01/07/2006 : 17:13:55
--------------------------------------------------------------------------------
Buna ziua burtici si mamici!
Sunt o burtica de nov-dec 2006 si am o mare rugaminte la voi, pentru ca o parte poate ati trecut prin asta si cred va imaginati prin ce trec si eu acum.
Pe scurt, daca ati facut triplu test si ati avut rezultat pozitiv/cu risc pentr Sindrom Down, ce ati facut mai departe?
Eu sunt in acesat situatie de cosmar si m-ar ajuta o parere/sfat si de la voi.
Multumesc!
Ruxandra ( ruxmax) cu bb 16 + sapt.
Intra pe infertilitate.ro. Ai sa gasesti acolo informatii multe si complete.
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
mamanati spune:
Crissa, cred si eu ca nu mai ai mai mult de 2 saptamini. Dar cum ai simtit ca ti-a cazut burta? Asa dintr-o data sau peste noapte?
Pe mine azi cam toata ziua ma taie ca niste cutite acolo jos. Asta ce o mai fi oare? Se pregateste uterul de nastere?
Nati si minunea din burtic 33+
crissa71 spune:
IERI...am fost tare in forma, am spalat pe jos , am dat cu aspiratorul..etc..am avut energie..SEara bebicul s-a impins tare in coastele mele..
Azi am plecat prin oraS si intr-un super market am simtit asa o durere in partea dreapta, m-am masat usor si in cateva minute a trecut..
Venind spre casa(asta a fost un drum de 10 min.dus 10 intors),m-am simtit usurica..parca nu mai mergeam asa de greu si nici leganat..N-am dat importanta..
Ajung acasa, tala-tala cu sotu si la un moment dat ridic bluza din instinct..sa vad burtica...reactia sotului meu a fost:
"...OAU...a cazut!!"...(o vazuse si seara!)cu ochii iesiti din orbite
"Ce a cazut?"
"burta"...
Am ramas masca amandoi...Era evident...cazuse...
Vine....ce ne facem?????!!!!![]()
pupici
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
martta spune:
Felicitari fetelor care au nascut si refacere rapida!
Eu am lipsit ceva vreme...Intre timp am fost internata la Giulesti pt ca am eliminat o parte din dopul gelatinos. Dupa perfuzii si amestec litic, ma simt ceva mai bine. Important e ca bb e tot in burtica.
In timp ce voi de-abia asteptati sa nasteti, eu sunt consemnata la pat si ma bucur pt fiecare zi castigata. Ma bucur insa alaturi de fiecare dintre voi.
Mishi: tinem pumnii stansi. Nastere usoara si un bb sanatos!
Va pup!
mami de Vladut(13.06.2003) si
30s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
crissa71 spune:
DA...la voi la nici una nu s-a intamplat??!Sau n-ati remarcat?!
Nici la cele care ati mai avut o sarcina... n-ati remarcat?
DA...
ACELEASI raspunsuri relative, nimic concret!
O zi, doua...o saptamana, doua...
LARISSA:IN ce sens sa stau linistita?DOAR la PAT?!!
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
iulenca spune:
Mai burticoaselor nu-mi vine sa cred cand vad ce bebei frumusei au aparut si la noi. Si mamele sunt care mai de care mai mandre de ei. Sa va traiasca fetelor si sa va aduca numai bucurii. Chiar avea dreptate Muuh cand zicea ca parca prin mesajele proaspetelor mamici bate un alt vant. E o stare de fericire si de implinire pe care simt ca o emanatzi mai mamicilor.
Am vb ieri cu Bulinutza si cum zicea si Anasia e programata la ceza sapt viitoare. Desi nu se simte bine deloc are puterea sa fie si vesela. E ingrijorata ca bebe nu va ajunge la termen dar constienta ca starea ei generala il poate afecta pe bebe daka mai ramane in burtica. Am incurajato si i-am spus ca vor trece toate cand isi va tine puiul in brate. Cand ma gandesc prin cate a trecut ea restul problemelor pe care le-am avut fiecare par marunte.
Mishi draga si tu esti tot la categoria mame eroine. Multe a mai indurat fundu tau pt bebic si acum iata ca se apropie clipa cea mai frumoasa in care o sa va iubitzi face to face. Itzi doresc inca un pic de rabdare ca recompensa va fi pe masura efortului.
Eu de astazi fetelor ma mut in casutza mea. Deocamdata e goala si astazi vroiam sa mergem la cumparaturi dupa mobila si electrocasnice dar ploaia ne-a dat planurile peste cap. E si maine o zi. Din fericire nu avem prea multe de facut (doar varuit si curatenie) si intr-o sapt va fi aranjat, inclusiv coltul bebicai si bagajul mamei (ca inca e incomplet). Si dupa aceea o poftesc pe Mariuca sa vina cand vrea ea ca e totul gata. Da pana atunci sa stea cumintzica ca mai are de crescut.
Mai fetelor nu va mai agitati cu mancarea. Nici nu e bine sa mancam prea mult pe caldurile astea. Are bebe de unde sa creasca. Apa e mai importanta acum. Si eu mananc doar rosii castraveti cu branza si fructe. Si nu ma simt deloc slabita. Nu e deloc anormal chiar sa slabim un pic mai ales ca e foarte cald dar asta nu inseamna ca slabeste si bebe. El creste in continuare si ganditi-va ca stomacul nostru are din ce in ce mai putin loc prin urmare nu prea mai intra multa mancare.
RUXMAX cel mai important e sa incerci sa fii cat mai calma desi e greu. Apoi e bine sa discuti cu medicul tau care iti va explica ce e cu TT. Cred ca stii ca rezultatul se calculeaza statistic si sunt multe dar foarte multe rezultate fals pozitive. Daca ai peste 35 de ani si cazuri de Dawn in familie riscul ca rezultatul sa fie pozitiv e mai mare, dar nu cred ca e cazul la tine. Poti repeta testul (la noi pe forum o mamica la facut de 7 ori) dar nu stiu daca e cea mai buna solutie. Mie Iosup mi-a spus ca de obicei sindromul Dpawn atunci cand sunt suspiciuni se poate detecta ecografic. Sunt anumite trasaturi specifice pe care un bun ecografist le vede si iti poate spune ca te suspecteaza de sindrom Dawn. Dupa parerea mea e bine sa te consulti cu medicul ginecolog si cu un ecografist bun iar daca in urma acestor discutii ajungeti la concluzia ca exista risc de Dawn in ultima instanta poti aplela la amniocenteza.
Pumpkinutza a trecut si 1 iulie si tu nu ai nascut. Mare figura si fita. Si eu si Muuh stam in expectativa ca vrem sa-ti facem galerie live. Am auzit ca te-ai mutat ? Cum e ?
Amabella bravo ca ai terminat si tu cu casa, acum poa sa vina bebe linistit.
Anasia ce mai stii de dr. T ? Cum e cu concediu lui?
Mai voi atzi vazut ca avem din 8 bebei 5 sunt Alexanrdru si Alexandra ?
Mada-Cristina tu ce faci, ne dai vreo veste buna maine sau asteptzi sa se intoarca sotzu de la nunta? A plecat pana la urma?
MadaMxm nu am apucat sa-ti spun dar foarte bine facetzi cu casa. Mai rezistati un pic si o sa va luatzi una doar pt voi. Noi am stat cu chirie 3 ani impreuna si inca vreo 3 inainte separat fiecare si acum am reusit sa ne luam casutza noastra si desi vom avea de platit 25 de ani la ea satisfactia e imensa. Rata la banca e cat chiria pe care am fi platito dar acum stim ca platim pt noi nu pt altii.
Eu nu scriu prea des doar va monitorizez din umbra da si cand scriu ma intind.
Va pupic si sunt pe pozitii pt galerie.
O seara frumoasa.
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;93/st/20060813/k/1e53/preg.png[/img]
poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]
larissa_79 spune:
crissa, normal ca nu numai in pat...esti pe finalul sapt 38...asa ca bebe poate sa vina. Dar totusi daca tu nu vrei sa il grabesti...NU aspirator, NU spalat pe jos, NU carat mai stiu eu ce. Eu abia ma misc prin casa si mai asez una alta in dulap...si fac pauze lungi si dese....nici vorba de aspirator si alte cele.
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 38+
Mia. spune:
Felicitari Micky!!!Bun venit Lui Michael! Sa fiti sanatosi si sa va mearga bine ca si la nastere de acum incolo!
Si eu tot 11kg in 34 sapt am luat..
34+
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze