Mamici de iulie - august 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 15
larissa_79 spune:
crissa, poate sa dureze o zi, doua sau chiar o saptamana, doua. Never now. Cel putin asa mi-a zis mie dr. Anyway daca nu vrei sa nasti soon stai un pic mai linistita.
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 38+
larissa_79 spune:
cristina_ioana, se ocupa medeea76 cu strangerea banilor pentru sticlutele cu sirop anticolici. Am vazut ca nu esti pe listuta fetelor ce au trimis bani? Nu vrei si tu????
Am auzit ca tot ptr colici se mai da Baby Drink la bebei si un ceai anticolici...o mamica zicea ca il tine pe bebe pe picioare si el impinge cu picorusele in burtica si astfel elimina gazele...a observat ea ca ajuta...
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 38+
crissa71 spune:
SARUT MANA LARISSA!
A INCEPUT SA-MI FIE O FRICA.....N-AVETI IDEE...
CHIAR AZI E DOCTORA DE GARDA....O SA MAI FIE PE 11...ZICEA ea ca daca (!!)o sa facem ceza... prefera sa fie de garda...si eu prefer..in fine
ce sa mai tura vura..mi-e frica...de ce sa ma mint..ASta e!
Cea mai nasola e starea asta...ca nu stii cand se-ntampla...parca stai cu securea cu Damocles deasupra capului.
Pupici.
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
pika-pika spune:
Buna fetelor!
Am aparut si eu!Stefania inca n-am nascut!
Am fost vineri la doctor,papusa mea are 3300g si nu da nici un semn ca va vrea sa iasa.Ba chiar mie mi se pare ca e mai sus decat acum cateva saptamani.Marti mergem din nou la doctor sa ne monitorizeze si sper sa si hotaram ce facem,cat ma mai lasa pana cand imi induce nasterea...Oricum nu as vrea sa fac cezariana dar cum o vrea Dumnezeu!
Fetelor,am vazut toate pozele(nu mai zic toate numele ca nu vreau sa uit pe cineva),aveti niste bebici minunati,trebuie sa fiti tare mandre!Sa va traiasca,sa fie sanatosi,cuminti...si tot ce mai vreti voi!
Cristina_Ioana ma bucur ca ai inceput sa intri sa ne scrii,nici nu stii cat de utile sunt pentru incepatoare povestile tale.
mishi multa bafta,mai ai putin si scapi si de spital...O sa facem galerie!
Pumpkin fetitele noastre vad ca seamana,poate ies in aceeasi zi.Sau care s-o naste prima?
crissa71 oricum esti la termen asa ca nu are ce sa se intample rau.Stai linitita ca o sa treaca repede si sa vezi ca uiti de toate neplacerile cand o sa iti tii in brate minunea![]()
Fetelor pe la mamicile de martie-aprilie am citit ca e bun ceaiul de anason pentru colici.Sa bea mamica cate o cana pe zi chiar din ultima luna de sarcina si pana cand bebe face 3 luni.Aici eu am anason pentru ca peruanii beau des;mancarea lor fiind foarte condimentata cade greu la stomac.In sarcina nu am baut decat de cateva ori,ajuta sa eliminati gazele,dar nu imediat...Acum nu stiu ce efect are cand alaptam...
39+
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe
yanis spune:
BUNA,BURTICI!si FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!SA VA TRAIASCA INGERASII,SA FIE SANATOSI,MANCACIOSI SI NOROCOSI!AM VAZUT POZELE SI SUNT DUUUUUUUUUULCI,DUUUUUUUUUUULCI DE TOT,NISTE SCUMPICI.CHIAR E UN MIRACOL!
Nu am scris cam de mult timp si deja avem opt ingerasi!Numai cand ii vezi,arzi de nerabdare sa-l vezi cat mai repede si pe al tau.
CRISTINA-IOANA mama deja imi da sfaturi si la colici ne dadea ceai de chimen si anason,ne punea pe burtica si a mai spus ceva de ulei fiert in prealabil si pus pe niste comprese,dar le punea caldute.Acum nu stiu(cate bordeie atate obiceie),dar asa ne-a crescut pe toti 3.Sa dea Dzeu sa-i treaca cat mai repede lui Luca colicii.
Cristina
32fix
yanis spune:
MADYNiubita
te rog actualizeaza si la mine cateva date:17.10.1979data mea de nastere,UM 09.11.2005,DPN 10.08.2006(acum,caci inainte era 16.08.2006),dl dr ALI ZARBAKHSH,la spitalul Curtea de Arges,si ingerasul meu e Yanis Vladut baietel.Te
si saru`mana
sanziana spune:
Buna fetelor.
De dimineata m-a apucat o durere crunta in partea dreapta a abdomenului cam pe unde este apendicele (pe care nu il mai am). Simt durerea ca pe o intindere musculara si nu ma doare tot timpul. Daca incerc sa stau in pat ma mai relaxez,dar am momente in care nu pot merge sau sa stau dreapta de durere.
Am incercat sa igonr durerea de dimineata, am plecat la cumparaturi, dar vad ca este mai rau. Am luat 2 nospa, dar nu cred ca are vreo legatura.
Ajutati-ma va rog aveti idee ce este si ce trebuie sa fac?
33+,
Codrin
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png
RUXMAX spune:
Buna ziua burtici si mamici!
Sunt o burtica de nov-dec 2006 si am o mare rugaminte la voi, pentru ca o parte poate ati trecut prin asta si cred va imaginati prin ce trec si eu acum.
Pe scurt, daca ati facut triplu test si ati avut rezultat pozitiv/cu risc pentr Sindrom Down, ce ati facut mai departe?
Eu sunt in acesat situatie de cosmar si m-ar ajuta o parere/sfat si de la voi.
Multumesc!
Ruxandra ( ruxmax) cu bb 16 + sapt.
shihana spune:
Buna fetelor.
Am intrat sa vad ce mai faceti..Of, dragi bucurestence ce bine ca putem si noi respira mai bine acum..A plouat si e atat de bine ca nici nu vroiam sa ma ridic din pat..
Eu vreau sa va zic ca nu prea mai am deloc pofta de mancare, de gatit nici nu se mai pune problema..Oare o fi bine doar fructe si branza cu rosii si castraveti??..Eu una am renuntat de mult la Materna, iau doar Tardyferon fol,dar ultima oara analizele mi-au iesit toate super ( nici cea mai mica abatere)..Voi mancati ca lumea? Aveti pofta? Ieri m-am cantarit,(la 34 w)si aveam 11Kg in plus..cred ca e bine, dar ma gandesc dc cu alimentatia mea de acum nu afectez cumva bebelina..Ea saracuta e atat de cuminte..Face aerobic destul de des, dar noaptea ma lasa sa dorm..Iar eu sunt atat de activa ziua(am si 2 catei si va dati seama alergatura pe mine si curatenie!!)ca noaptea cad franta..
Hai ca v-am plictisit destul..ma duc sa-mi mai pun o halba de suc ( de mult nu mai beau cu paharul..)..Va pup,
Shihana 34+
Amabella spune:
quote:
Originally posted by RUXMAX
Buna ziua burtici si mamici!
Sunt o burtica de nov-dec 2006 si am o mare rugaminte la voi, pentru ca o parte poate ati trecut prin asta si cred va imaginati prin ce trec si eu acum.
Pe scurt, daca ati facut triplu test si ati avut rezultat pozitiv/cu risc pentr Sindrom Down, ce ati facut mai departe?
Eu sunt in acesat situatie de cosmar si m-ar ajuta o parere/sfat si de la voi.
Multumesc!
Ruxandra ( ruxmax) cu bb 16 + sapt.
Si eu am fost in aceasta situatie , dupa 3 teste cu risc crescut. Am facut amniocenteza, ca nu puteam sa stau linistita doar in urma unor ecografii, oricat de detaliate ar fi fost. Si a iesit ca Bebe nu are NIMIC, asa ca m-am linistit.
Bafta multa!
luiza
37+ si
mic si iubit ticker bebe meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos