Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 13
paula2003 spune:
Cred ca febra este de la temperatura prea mare din atmosfera. Am rezolvat problema cu un supozitor.
Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003
cosmi1975 spune:
CE BINE IMI PARE DE CE VAD, neata fetelor ce mai faceti sunteti ok dupa cum vad.STEF Aal meu numai papa domne cum papa lapte o fii de cald ?maine plkecam la tara spuneti repede iau borcanele de papa sau nu? de care fetelor? astept raspuns ca tb sa merg la magazin.PUPICI SI DAU SI EU O BERE STIE EA CUI. la multi ani tuturor
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997
mirela10 spune:
MONI,LA MULTI ANI,SA FII FERICITA SI IUBITA ALATURI DE CEI DRAGI

LA MULTI ANI ALEXANDRA SA FII SANATOASA SI CUMINTE!LA MULTI ANI SI PT RAZVANEL SI DIANA!
mai ,nu mai pot de bucurie ca a revenit lumea la sentimente mai bune
.sper sa ne tina starea asta.eu zic sincer ca nu sunt TURNATOAREA,cine ma crede bine,cine nu iarasi bine![]()
COSMI,NICI dani nu mai mananca bine lapte,mai ales dupa mesele de piure de fructe si legume..papa cel mult500ml pe zi.despre borcanase eu folosesc din cele de piure de fructe,de toate soiurile.de legume,ii face mami.
pupici la fete si bebici,ca-mi rupe dani bratzele![]()
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
anasebe spune:
Cosmi Eu am luat de la Hipp legumele. Dar nu i-a placut decat morcov simplu, morcov cu mar si morcov cu cartof. Piureul de legume de gradina nu l-a mancat si nici spanacul. Fructe am luat ieri de la Nestle ca un Carrefour nu aveau Hipp. NU stiu daca le papa, ca inca nu l-eam incercat.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
mirela10 spune:
DEA,de uleiul de masline in upa,uitasem.ii pun si eu lui dni o lingura.dar nici el nu a acceptat piureul la inceput si nu am incercat cu zeama(probabil fiind nascut prematur,inca nu era pregatit),apoi cand am mai incercat s-a mai strambat el un pic dar pana la urma l-a papat.eu zic sa mai incerci asa peste doua saptamani.
NICO,banuiam eu ca esti suparata pe situatiune(nu pe noi
),bine ai revenit in forta
.apropo sa stii ca am impartit pupici la greu
MIRA,sincer mai te admir cu trei copii,nici nu-mi inchipi cata munca este,si eu ma plang cu unul si bun(si cu ajutor
).cat despre mine e mai bine cu operatia,dar odiseea mea cu dr
nu se incheie aici.acu'am dat peste o dentista care nu prea are habar si tre sa-mi puna un dinte in fata(nu stiu cue a facut cu dintele care-l aveam
).si ieri chiar m-a bufnit plansul,ca m- a chemat ca mi-a pus pivotul gresit,iar gaureli,iar chin,plus timp pierdut....
MONI,dar ce scurta si concisa esti mai,mai zi si off topic ceva,ca eu mai mereu sunt pe langa,dar asta e...vreau sa aud bebelina cum zice ea ba ba si tata
ANAS,vezi ca nu ai bagat sapt asta mesaje,ca sa te lasam sa pleci la tara.deci recupereaza.ce face tiberica fara frica?
TEOLINDA
CUSCRA,ce face jasmina cea frumoasa,intreaba de dani![]()
?mergeti in romania anul asta?
GIOVA
URSOAICA,lasa mai nu fii suparata de bubitze ca trec ele.raisa oricum e mumoasa si asa
MARAKI,da mai ce emotii aveam ca nu mai nasteai,si tu stateai la cafeterie.imi inchipuiam ce dureri trebuia sa ai...of ce amintiri...sau de ALINA,care a urcat la scari cat pt toata secta si ayan tot nu vroia sa iasa
ACU'RAMANE SA MAI REVINA ALINA SI CATA
,sa rezolvam problemele si sa ne vedem de bebelini
mirela10 spune:
a,si o uitam si pe INGRID CU DIENUTZA ,hai inapoi...
si toate celelalte care nu au mai intrat,de ex DENISA
micio spune:
MONICA , sanatate si multe bucurii!
Sa cresteti mari si frumosi :Alexandra, Diana si Razvan!
Oana & Eduard (19 ian)
https://www.dropshots.com/oanna
andiaroro spune:
Mirelus- nu ai vre-un prieten care sa se fi dus la un dentist care e ok..poate nu e chiar o idee buna sa mergi in continuare la tipa asat daca ti-a facut impresie proasta de la inceput..si nu iti mai face griji cu "banuiala" ca e limpede ca nu esti tu.si apoi eu imi menti teoria.......cred in continuare intr-o "dezinformare colectiva" la care s-a ajuns fara intentii rele prealabile, dar cand isi baga si aghiuta coada e mai interesant asa. oricum, nu mi se pare deloc elegant sa fii transmitatorul unor astfel de mesaje stiind ca vei face sa sufere o persoana cand ii dai asa vesti, fiindca sunt convinsa ca Alina chiar a suferit cand i s-a spus asa ceva, iar cine i-a transmis nu e obligatoriu sa fii participat la renumita "conferintza".........ma rog, dau si eu cu presupusul........insa sunt convinsa ca si persoana care a spus a realizat acum ca nu trebuia sa o faca..........ei si uite asa ne-am primit una bucata lectie pt viitor cu toatele.........asta-i finalul filozofic al teoriei mele
dar mai bine haideti toata gasca la interval poate pica niste tortulet..galeria:

monica, monica, monica!!!!!

........si, binenteles, uriasii zilei:Alexandra, Diana si Razvan-la multi ani!
anasebe spune:
Mirelus Nu cred ca mai plecam la tara!
Ca au anuntat ploi, furtuni, inundatii si mi-e frica! Asa ca tot in Bucuresti vom sta!
Tibi e super. Daca ar fi dupa el ar sta toata ziua in picioare. Acum a inceput sa si paseasca can dil tii in picioare. Zici ca e luptator sumo, mai ales daca e numai in pampi.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA!

Fac si eu galerie pt o felie de tort. Monii, pe cand cinstea?!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica