Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Liliana bine ai revenit printre noi!
Ana multumesc!
Maraki pai ce sa zic ... nu te injura vecinii ca ii afumi?

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Noapte buna si de la mine!

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nu ajunge la vecini,ma retrag ca se aude cum tastez si e geamul de la bebe langa balcon Prajitura eeee..vreau amandinaaaaaaaaaaa !!!!!!!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

MONI MULTA SANATATE SI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI !

Mai fetelor si eu sunt nervoasa la maxim cu "Turnatoarea" asta Oricine ar fi ea s-a dovedit a fi o femeie rea si fara caracter o fufa cum zice Giova. Daca s-a vb in confe.despre o fata sau alta a fost in spirit de gluma si nu cu rautate dar se pare ca aceasta femeie a intrecut orice limita a bunului simtz in primul rand adaugand alte "barfe" de la ea destul de grave si vulgare
In fine eu nu stiu daca sunt sau am fost banuita dar ce pot sa spun acum este ca i-mi pare enorm de rau ca am participat la cele 2 conferintze si mai ales ca s-a ajuns aici
Ma bucur ca a scris si Lili azi si sper sa va revenitzi toate la normal dar cred ca asta se v-a intampla cand vom sti cine e " binevoitoarea" care a semanat vant ...
Apropo maresc miza la o baxa cu bere si un platou cu prajituri pt. cine o deconspira pe fufa .

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
www.bombonicaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y" target="_blank">MY COOL PLACE
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Multumim de urari.
Noi inca nu l-am botezat pe Peter asa ca nu stiu daca se pune sau nu sarbatoarea asta, anul asta.
No, imi pica ochii de somn, asa ca pe maine.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Giova, merci de urari
Mirela10, eu incerc sa ii dau nectar de prune combinat cu apa .. merge 1 zi, doua, apoi isi revine, dau suc de mere, merge 1 zi, doua apoi isi revine ... nu mai stiu ce sa ii fac. ii pun ulei de masline in supa in fiecare zi si asta se pare ca merge, am facut eu greseala sa ii dau 4-5 lingurite de cereale de orez si cred ca de la alea s-a constipat. inainte facea la 3 zile, dar facea normal, nu era tare, asa ca nu era constipata, dar ieri a facut tare=constipatie ... vedem miine sau poimiine ce face.
Sim0 ... suc de portocala am incercat si mi-a facut o reactie la el, i-au iesit niste bubite si am aminat ... suc de mere, merge o vreme si apoi ... pauza
maraki, anasebe ... nu citesc despre certuri, sar peste paragrafele respective, pentru ca nu prea ma intereseaza ... ma uit la bebelusi si cum evolueaza si ce sfaturi mai dati ... bineinteles ca selectionez si aplic ceea ce cred ca merge la Mia.
miraklucker, nu stiam ca ai nascut prematur ... a avut ceva probleme, acum e ok?
a mea nu a avut probleme deloc pina acum, am stat 2 sapt in spital cu membranele rupte si mi-au dat ceva hormoni sa se maturizeze bebelina mai repede. a avut APGAR 9 si apoi 10 si nu a avut nevoie de oxigen, doar antibiotice si alea preventiv (de aia tot am eu probleme cu candida acum cu ea).
Eu am inceput diversificarea pentru ca ii era foame constant pe la 4 luni si se tot uita in gura la noi si mesteca, asa ca am inceput ... nu prea am tinut cont de ce se recomanda sau nu. Singurul lucru de care imi pare rau este ca i=am dat suc de mere intii si acum nu imi manica legume pisate, bea supa cu putin ulei de masline, dar nu maninca piureul de nici o culoare, se face ca vomita. mere rase cu biscuiti si brinza de vacuta facuta de casa si tot felul de fructe, daca bag putin morcov in fructe, il maninca.

Scuzati greselile, dar e 11 noaptea la noi si sint cam obosita.

pe 14 iule plecam si noi spre Romania, la mare la soare in constanta, sotul e deja acolo si abia asteapta sa-si vada fetele :)
va pup si mai vorbim .. ma duc la culcare finally.

Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

'Neatza secta....
Pentru ca m-a suparat tot ce s-a intimplat aici...am decis sa ramin in umbra pentru o vreme...dupa cum s-a vazut...
Dar pentru ca n-am chef ca cineva sa improaste cu noroi in directia mea..crezind ca n-am mai postat ca ma simt cu musca pe caciula...am zis ca mai bine sa lamuresc ca io nu am nici o legatura cu TURNATOAREA....si daca as sti care naiba s-a injosit intr-atit incit sa dezbine ceva format in timp...zau ca as sti sa o fac sa se simta ...o ultima...
Si apropo de birfa... haideti fetelor sa ne vedem de ale noastre..si sa lasam fiecare om cum l-a lasat natura...Suntem toate ..cu bune si cu rele...componente ale sectei...am suferit impreuna...ne-am bucurat impreuna....Amintiti-va cit v-am stresat io cu depresiile mele postnatale...sau in sarcina....cu teama mea sa nu imi pierd printesa...si cita putere mi-ati dat....
Cum naiba poate cineva sa uite toate astea...si sa ne batem joc.....

CONCLUZIA:EU NU PARASESC CORABIA....SIC!!!!O fac pentru Gio in mod special...si pentru toate fetele dragi....si pentru Dariuca....care chiar vreau sa isi sarbatoreasca primul anisor alaturi de primii ei prieteni...BEBELUSII DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006....
Asa ca FITILISTOOOOOOOOO.....lasa-ne in pace odata...si nu-ti mai baga tu coada.....ca si daca te descoperim...ai sa vezi tu....
Ca sa nu uitati ca ramin pupacioasa sectei..va duuulce pe toate....si pe minunatii nostri bebei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

LA MUUUUUULTI ANI MONICA!!!!!!!!!!!!
DIANA DE INGRID....ALEXANDRA DE CRISU.....RAZVAN DE CRISTINA.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Monicaaaaaaaa-La multi ani!

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Fetelor-Bine ati revenit!De cand va asteptam
Dupa cum ati vazut pana cum m-am ferit sa fac pronosticuri : cine, ce si cum. Pentru ca vad ca va canalizati in a huidui "persoana x "imi permit sa-mi dau si eu cu parerea....eu Cred ca nu o sa o gasitzi niciodata, fiindca de fapt aici a fost un adevarat transfer de "informati incrucisate".adica cineva a spus ceva la cineva, acel cineva la altcineva, etc..au mai avut loc discutii,sau mai imbunatatit "stirile"...si, intr-un final, s-a gasit si "o" cineva care sa-i spuna Alinei( de ex)-si sunt convinsa ca din "prietnie" a facut-o!!!
Acestea fiind zise mai bine o lasam balta, ne tragem "invataturile" si sa sarbatorim gasca completa
Maraki-eu nu te-am banuit niciodata.
Giova (tot nu mi-ai povestit ce coafura iti faci
Liliana - gata Gheisa?
Ana- ai de tras pe acolo.otita asta e pacatoasa rau.......da trece!
Mirelus-haide, da-ne vestea buna ca ai scapat definitiv

Alexandre a fost ieri, pt prima oara, marait gratuit......ca sa nu mai vb ca fix cand ma ferchezasem si eu sa plec la scoala mi-a tras o vomitatura ca a tr sa parchez toate hainele in masian de spalat......i-am cump lopatici si niste strecuratori de nisip.........nu era cazu , dar daca erau f frumusele si ieftine..
Fetelor, eu am citit in mai multe locuri ca de fapt la copilasii care sunt nascuti inainte de termene trebuie tinut cont in dezv lor de varsta adevarata(de la conceptie) si nu de varsta civila din certificat; asa ca daca un bebe nascut inainte de terment face ce fac altii care au ac data in certificat ca el .......tr sa fiti(fim) mandre de ei
mai apar pe aici........

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput