Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 14
mirela10 spune:
ANDIARO,ai dreptate ,cam asa vad si eu lucrurile si intr-adevar am invatat toate o lectie de aici.nu stie nimeni pe aici un dentist bunn,pt ca prietenii se duc in tzara sa-si faca dintii ca e mult mai ieftin.as vrea eu sa o las balta,dar nu stiu ce e in capul meu.ma gandesc ca daca am inceput cu ea,nu ar fi frumos din partea mea sa o las balta
.dar lasa-ma pe mine ,zi mai bine ce face alexandre(mereu am tendinta sa-i zic david
si lui si mamei FLORININI care nu prea a mai intrat)
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
MERSI MULT FETELE ,MI-ATI FACUT CEL MAI FAIN CADOU DE ZIUA MEA CA ATI REVENIT!
ASA CA VA TRIMIT NISTE

MIRELA,CUSCRA IRINA A VENIT CU AVIONUL DIN MOTIVE DE MARIAN CU CARJE 

ASA CA NU NE-AM INTALNIT
SI AM FOST SCURTA SI CONCISA DIN MOTIVE DE PC VIRUSAT 

VA LAS CA MAI TREBUIE SI COLEGA SA LUCREZE ![]()
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
mirela10 spune:
POZE NOI CU DANI
,IN ALBUMUL COMUN,PT CINE VREA SA VADA![]()
andiaroro spune:
raport de activitate:
Alexandre roade de zor la propriul cearceaf -il mai lasa din cand in cand din gura sa-mi traga niste ranjete si nu pierde din ochi jucaria aia care era destinata prietenului lui......asa ca astazi iarasi facem un tur la magu de jucarii.........intre timp vad ca si-a lasat capul in jos si il tot plimba de la stanga la dr-semn ca adoarme in curand...........ce bine!pot si eu sa-mi fac de cap...........m-am insealt.......si-a ridicat capul, inceput iar sa impinga in picioruse,a tras un miau.......eh ..........mai stau cu dusul!
cam asta-i la noi-nimic deosebit.oricum, maine il asteapta o zi grea: de dim ne vedem cu un prieten si apoi la gratar, asa ca parca vad ca plecam de la 10-11 de acasa si mai venim la 11 seara
apropozito.......ca ziceati cu alaptatul....eu nu mi-am stabilit ce si cum de la inceput, dar fara pompa electrica si faptul ca a tr sa stau acasa, in mod clar nu as fi putut sa laptez exclusiv.dar pompa fost extraordinara , asta mi-a permis sa pot pleca linistita 10-12 ore sau sa ma incumet la aventuri ca cea de maine cand de fapt voi cara lapte cu noi......
ana si alexandre (17.02.2006)
anasebe spune:
March Te-ai intalnit cu Bee si Ana?
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Ana de France
Suuuper raport!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
canda_h spune:
Hai saluti!
Sper sa se rezolve toate problemele pe aici ...
Va tzuc si eu si va doresc o zi superba mai ales sarbatoritilor de azi ... LA MULTI ANI. Moni vad ca e rost de "torturi" pe aici ... stau si eu cu gura deschisa langa monitor, poate pica ceva 
Fili doarme de vreo ora si eu imi fac de cap ... si ce as mai dormi si eu ... poate tura urmatoare.
De ieri avem aer conditionat ... ce ma bucur ca s-a rezolvat asa rapid. Sper sa se obisnuiasca si Filip cu el.
Ma fetelor Filip are rosu in gat, dar in afara de faptul ca tuseste din cand in cand nu are nimic (febra, muci etc). Nu prea imi dau seama ce fel de rosu in gat e asta. Doctoritza mi-a zis sa ii dau Nurofen si Ambroxol (asta dupa ce l-a vazut)... de maine cred ca nu ii mai dau nimic sa vedem cum evolueaza rosu asta din gat.
Anasebe ia treci tu la tastatura si scrie frumos versurile la cantecelul ala ca nu stim decat pana la sapte ... habar n-am daca este mai lung, dar totusi as vrea sa il invatz pe Filip sa numere pana la 10 macar
... ca o sa zica saracul copil ca "mama nu stie sa numere decat pana la 7".
pupici ... ma duc sa fac suc de morcov ca imediat se trezeste tzaca cu foamea in gat.
Angi
de motanel
(5.02.2006)
poze Filip
mirela10 spune:
canda,SI EU TOT PANA la 7stiu sa numar
.dar ce repede ati rezolvat cu aerul conditionat
,acum sa aigrija sa nu raceasca filipelul mai rau
.daca poti si ai de unde sa vezi filmul"A WALK TO REMEMBER",E SUPER
ANDIARO,multumita de raport,dar ce reprezinta jucaria(nu stiu daca ai mai zis)?sper sa va distrati maine la greu,dar nu trebuie sa te mulgi in acest timp?
MONI,multumim de torturi virtuale,macar ramenem cu imaginea
si nu ne
Giova spune:

mukt ati mai scris.
sa incep asa:
Alexandra de Crisu
!!!
Restul bebeiolr numai maine ii sarbatorim.
Maraki si eu am fost suspectata, dar cred ca am ajuns sa ne suspectam una pe alta
.
Ana de France...pai cum sa-ti zic freza mea, cand nici eu nu stiu care e. am atatea poze cu coafuri de pe net si nu ma pot decide. Oricum cred ca vreau flori naturale in el.
Si Marco roade cearceaful, dar Alexandre e mortal cu jucaria aia. V-a facut-o original
.
Moni mersi de gratare, dar niste praji nu dai? si ceva de baut.
Oana si eu ridic miza la un tort de care vreti si o sticla de sampanie, numai sa se afle cine e spywoman.
Nico m-a emotionat ce ai zis
. Stii cat tin eu la subiectul asta???si nu atat la el, cat la persoane: mamici si bebici. Imi parea rau sa se destrame pt. o prostie.
Canda cu cat ati luat AC si de unde? tot ei l-au si montat?
Liliano azi te pun inapoi pe lista, si tre sa o scot pe Ingrid. ce bine ca nu va sterg eu din compu. meu, ca uite ce de lucru mi-ati fi dat.
Mai citesc si revin.
Beyyy ieri a fost o furtuna la noi....nu s-a intamplat nimic, eram acasa, doar ca mi-a smuls o fasie de la jaluzelele verticale. M-am uitat pe balcon dim. si e intr-un copac
. sa vad cum o da Clau jos de acolo.
De aseara, bebe al meu e chel-chel. Am cumparat o alta masina, ca cu aia doar la ciopartit si ....NU MAI AVEM NICIUN FIRICEL DE PAR
. Cine naiba m-a pus sa ascult de Clau??? Ca mie nu-mi place cum ii sta, adica mi se pare ciudat.
Azi dim. s-a trezit la 10, de fapt atunci m-am trezit eu. Cred ca el era trezit putin mai devreme, era cu picioarele in locul capului, si tot turul de patut dat jos
. Am crezut ca innebunesc prima data, dar pe urma m-a bufnit rasul.
Merg sa pozez verigheta ca de nu o iau, si pe chelosul casei.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
anasebe spune:
Hai zicem una,
Una este luna.
Hai sa zicem una, sa se faca doua.
Doua maine copilul are,
Una este luna.
Hai sa zicem doua, sa se faca trei,
Trei crai vin din departare,
Doua maini copilul are,
Una este luna.
Hai sa zicem 3, sa se faca 4
Patru boi la plug se mana
.
Hai sa zicem 4, sa se faca 5,
Cinci sunt degete la mana
.
Hai sa zicem 5, sa se faca 6,
Sase zile lucratoare
.
Hai sa zicem 6, sa se faca7,
Sapte zile-n saptamana,
.
Hai sa zicem 7, sa se faca 8
Cate opt la joc voinicii,
.
Hai sa zicem 8, sa se faca 9
9 martie-s Mucenicii.
.
Hai sa zicem 9, sa se faca 10
10-i nota la purtare, cel cuminte sigur are,
.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica