Racusori, e luna noastra! (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

ZIua buna si de la mine. Acu pot zice ca am terminat cat de cat cu alergatura pe ziua de azi!!!
Nu putem face joi cununia civila fiindca cei de la primaria sect. 1 nu fac joia cununii ( decat daca ai pile mari)!!! MA rog, mi-a trecut supararea , dar , mergand la medicul de familie pt. certficatele prenup. imi zice ca nu stiu ce adeverinta nu am si ca nu poate face nimic pt mine!!!1 Cred ca o sa ma duc la o policlinica privata , dau bani , dar macar nu imi fac nervi...SI acum ma intreb oare pentru oamenii care nu isi permit acesrt lux ce se poate face??? IAr am inceput sa filizofez la nedreptatea din tara asta, ma scuzati, dar am avut o zi proasta!!!
Vicky e bine ca voi mai aveti atat de putine de facut. Noi mai avem o gramada de alergat, dar sper sa reusim sa terminam la timp.
O zi buna in continuare si sper ca nu v-am indispus cu gandurile mele???!!!
Mena cum a fost examenul??
Mire ce mai faci??
Bone azi nu ai intrat, dar Juy ne-a oferit o cafea super in locul tau Bone!!!!
Pupici si la Gravidute , Geo si Ramonaa
Mona cum mai e la serviciu???

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

salut, salut
ce sa va spun dragelor....ca la mine nu s-a intamplat ninik interesant, in afara faptului ca dupa 1 tura de musafiri, am mai avut si a 2-a. Eh ...
Acum am sosit de la job si stau. Adika eu primul lucru pe care-l fac atunci cand sosesc in casa e sa-mi trantesc toate lucrurile de pe mine si sa stau la 1 tigara+1 suc si apoi gata incep treaba. Asta deja a devenit un ritual.
Dimineata am alt ritual. Cred ca daca as locui cu parintii, care nu-mi cunosc obiceiurile, ar fi cearta zilnica.
Ma duc sa-mi duc matza afara, ca saraca de ea nu stie sa mearga singura, asa e de fricoasa.
ionella3003
bombonik
cookie
LA MULTI ANI!!!!
sa fiti iubite, adorate, admirate, rasfatate, mangaiate, dezmierdate si ...nu mai am inspiratie.
Tot ceea ce va doriti.
cristina, e bine, e bine, dar e obositor, ca la varsta mea nu mai tine sa tot alergi atata pe coridoare si simt ca 3 sefi e deja prea mult.
preda_viky, fii sigura ca la iarna va servesc cu 1 paharel (2,3,4,...)
july, ce telefon? de care? ce? cum?, ca eu sint o obsedata de telefoane.
Da mai am niste obsesii: pixuri si bijuterii. La bijuterii, pacat ca nu am eu atatia bani sa-mi cumpar tot ceea ce-mi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Mire
Cris mami, examenul a fost relativ usor ...ideea e ca n-am dormit nimik nopatea trecuta si am recuperat abia acum dupa masa 4 ore de somn ...
Mona tu iti scoti pisicu cu lesa afara!? Am o vecinica de la birou care asa procedeaza ...in fiecare dimineata si la pranz isi scoate pisicul la plimbare in ...lesa e haioasa rau
Deci intrebare: Pot sa-i gandesc vreo doua vorbe indrumatoarei de an !?
Mah, da zici ca'i dusa femeie aia ..in loc sa ne ajute,ne-ar baga mai rau in rahat.Spre ex, azi la examen pt ca imi tineam foaia in asa fel incat sa o pot ajuta si pe colega din spate, a vrut sa ma dea afara din examen .Eu n-am obs asta, insa mi-a spus-o un coleg care are antecedente si a vazut ce priviri imi arunca ...zau ca nu o inteleg pe muta aia. Pot s-o bat?! Ca de nu, ii pun gand sa nu o mai vada ...asa ,vreo 2 semestre
Stiu, sunt rea! Dar rau m-a putut calca pe coada faza
Hai ca merg cu Po' afara ...ma intorc mai incolo sa felicit belisimele care-si serbeaza maine ziulik

Bye bye

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Na, io inchid sesiunea , io redeschid sesiunea ... it's so nice to talk to myself
Mire draga, deci tu vrei sa ma omori cu zile ! Poftim dom'le cata mila are fata de mine sorela mia ...pune poze cu clatite, cu papanasi ,cu ea mancand nush ce cu frisca ah imi ploua in gura...
Deci sa facem urarile pt azi

La multi ani COOKIE
La multi ani BOMBONIKA
Sa va dea Domnul tot ce va doriti voi , sa ramaneti frumoase atat la suflet cat si la fizic sa fiti sanatoase,fericite si implinite pe toate planurile ...fruntea sus si bucurati-va de fiecare secunda a vietii alaturi de cei dragi

Acu dispar in pat, ca maine dimi tre'; sa ajung la faculta sa predau un referat

Noapte buna si somnic pufos

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello hello...
m-am culcat tarziu...sunt zombie..nush cum o sa fac azi fata dar...

cookie

my dear m...clatitele si papanasii nu-mi apartineau. dar poze cu mancarea de la mare..mai am. ce zici...te risti?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

LA MULRI ANI !!!! COOKIE si BOMBONIK

Sa aveti parte de tot ce e mai frumos si bun si multe realizari si impliniri!!!!

O zi buna tuturor racusorilor !!!!
Azi dau eu cafeaua , dar sa stiti ca o fac foarte tare!!!!

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Cookie , La Multi Ani! Sa fii fericita, iubita, sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele.
Mire, in afara de Menna mai sunt pofticiosi pe-aici. Eu, de exemplu! Vrei sa ne ai pe constiinta?
Cristina, suntem aproape gata cu pregatirile. Avem si certificatele, iti spun sigur ca daca medicul de familie vrea, ti le poate da. Bunavointa sa aiba. Si noi facem cununia joi, pe 20 iul., dar la sectorul 5. Stai linistita, toate se rezolva, dar stress-ul e mare in perioada asta! Ai impresia ca nu-ti mai ajunge timpul...
Sa va spun ce am patit ieri! Si eu, ca orice miresica, am inceput sa ma interesez unde ma pot coafa si machia in ziua nuntii, care e intr-o duminica! Pe unde stau eu, sunt mai multe centre, dar din cate sunt, doar 2-3 sunt de stat si deschise duminica. Si mi-am zis eu sa vad la care sa merg sa ma programez pt. ziua cea mare! Nu am intrat decat intr-un coafor, si am aflat ca ma costa 1.800.000 dak imi pune si voalul, iar machiajul in jur de 450.000 lei, deoarece cosmeticiana nu lucreaza duminica, vine special pt. mine. Si uite asa mi-a pierit cheful si curajul sa mai intreb si in alta parte. Si tineti cont! Am par scurt, m-am facut permanent, o sa ma si vopsesc acasa, deci coafeza trebuie doar sa ma aranjeze putin si sa-mi prinda voalul! Pt. asta imi cere 1.800.000? Sunt facuta foc!
Mona, multumesc pt. visinata, numai gandul la ea si m-am calmat!
Bone, unde esti, draguta mea?
Multi si dubli la fetele!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Buna fetele !iaca mai apar si eu din cand in cand ,am avut niste zile de cosmar cu fata mea ,am ajuns la urgenta cu Viki duminik noapte ,din cauza la muscaturile de tantari,nu credeam ca e asa de alergica,urlete ,se scarpina intruna si a mai facut si febra ,si s-a umflat ff tare !si uite ca acum pot spune ca e mai binisor ,sunt zombii dea binelea ca tre sa stau cu ochii pe ea sa nu se mai scarpine, si somn ioc!
imi pare rau ca nu v-am dat eu cafeluta zilele astea ,dar JULY multumesc mult ,ca mie imi place cafeau strong de sta lingurita in ea si CRISTINICA ,normal ca e buna ,ca indiferent ,ca la noi acasa nu e nicaieri asa de bun!si lasa ca se rezolva si cu cununia civila ! hai capoul sus si nu mai fii suparici
MIRE iubita mea papanasii aia m-au zapacit!fff frumoase pozele!!!!!!!!
MENNAhai ca mai e unul si gata !ce faci dupaia?a si laso pe tanti ,dak nu te asculta spunei ca ai o gasca de racoaice care stiu ele ce au de facut in cazuri de necesitate
VIKY ffffffff frumos cadoul de la baietelul tau ,chiar m-a impresionat,si sa stii ca si mie imi plac fff mult delfinii si pinguinii!bv lui asa baietel sa tot ai! sa stii ca si mama a suferit o operatie deasta si e fff bine acum ,si trece repejor !sa-ti treaca frica!
MONA si la tine!
RAMONA SPER CA ESTI BINE
GEO si tu ? cu tratamentul cum mai stai?
va mii sii dulci si sa aveti o saptamana usoara!
Roxy siViki

Mergi la inceput

COOKIE
LA MULTI ANI!!!
MULTE IMPLINIRI!!!!!!!!!
MULTA SANATATE!!!!

SI SUFLETUL SA-TI RAMANA TANAR CHIAR DAK MAI IMBATRANIM UN PIC!
roxy si viki

Mergi la inceput

VICKY sunt aici iubita ! am aparut iar!da de unde au scos preturile astea ,mai ales ca ai zis ca ai parul scurt,?sunt exagerate! si ce faci pana la urma te machiezi la ei?
Uitasem sa va spun ca e gata cafeluta!si cine are nervi azi ,va dau si cate o tigareca sa va calmati un pic !!!!!!!!!!
all!!!!!!
Roxy si Viki

Mergi la inceput