Racusori, e luna noastra! (18)
Raspunsuri - Pagina 4
M&M spune:
July o sa ma duc sa colind prin magazine, alta sansa nu am....
poze rochita civila
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
MirelaV spune:
facut baie....bagaje gata..mai am sa ma imbrac si am plecat..dorm in deplasare pt k la 5 plecam...
asa k....va pupik si ne auzim duminika seara sau luni...dimineata
amr 2 zile
MirelaV
pupicei pe burticei
july_g spune:
Hello fetele! Nu a fost nimeni dimineata prezenta cu cafeaua?Eu am scuza ca nu mi-a mers netu pana acum, dar voi? Sunteti toate in cautare de racoare?
Cristina, iti tin pumnii sa gasesti ceva pe placul tau!
Mire, please! O baie si pentru mineeeeeeeeeeeee!
Menna, pe unde umbli?
Mona, gratare sau te odihnesti?
Bone, unde e cafeaua?
Cookie, frumoase poze, uitasem sa spun! Si imi cam dau eu seama ce concediu frumusel ai avut. Te invidiez! Cu pupici!
Fetele, mor de cald si mai fac si mancare, nu e drept!!!!!!!!!!!!!
Va pup pe toate!
M&M spune:
Acum am sosit si eu de la cumparaturi.... MI-am luat in sfarsit pantofi de mireasa!!! Dar m-a prins ploaia aia mare exact in plin centru si in plina colindare!!!
July acum e bine aici, e racoare, in sfarsit a plouat!!!!!
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
preda_vicky spune:
Buna, July, eu sunt ratacita pe-aici... pe la servici!
Mire, drum bun si vreme frumoasa! Sa te balacesti cu gandul la noi!
Cristina, ai gasit rochita? Ce ghinion, merita o bataie buna!
fetelor, week-end placut!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
madau spune:
In sfarsit mult asteptata ploaie!!
Am si eu cateva minutzele libere ca fata doarme..asa ca vroiam sa urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritelor de maine july_g si anasebe, sa fiti iubite si fericite.
Fug sa fac mancarica ptr pitica, nu inainte de a va pe toate cu mult drag.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
preda_vicky spune:
Cristina, sa porti sanatoasa si iubita pantofiorii!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
M&M spune:
Multumesc mult Vicky!!!! Rochita inca nu am gasit, dar peregrinarile inca nu au luat sfarsit!!!!
Vicky tu cum stai cu pregatirile ????
O zi buna tuturor si ce bine imi pare ca s-a mai racorit vremea!!!!July sper ca a ajuns ploaia si la tine...
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
Menna spune:
yupiiii cris , ma bucur ca ai gasit pantofiori! Acum mai ramane rochia de cununie
Sorela Mia e la mare si se distreaza ...sper sa aibe vreme si de ceva soare
July iubita mea,sunt pe aici, atat doar ca nu prea am stare sa intru sa scriu, caci stiu ca mi-ar lua o juma de ora si numai pt 2 randuri (asa sunt eu,mai arunc cate'un ochi la tv si imprejur pan' sa termin aici )
Sa nu uitam in primul rand sa-ti urez din toata inima
LA MULTI ANI
liniste sufleteasca, implinire si multa sanatate si putere ca sa treci peste toate ce au sa vina cu fruntea sus
AnasebeLa multi ani si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca
ps: intra mai des pe la noi.
Fetele cucuietele, va pupicesc pe toate ...dispar la ...maine, de fapt azi ma asteapta o zi grea ... luni e penultimul examen ...uf!
Va pe toate din mers
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.