Racusori, e luna noastra! (18)
Raspunsuri - Pagina 3
monagan spune:
LA MULTI ANI SARBATORITELOR!!!!!
*29/06 - Preda_vicky - (Ascendent in Rac)- sotul rac - peste & sagetator
*29/06 - Pdelia-(Ascendent in Balanta) - sotul peste*29/06 - paula2003 - sotul taur - bb capricorn
*29/06 - Adrianai
*29/06 - Georox - - DPN 22-23 septembrie - sotul varsator [/b],
sper ca nu am facut-o cu intarziere, dar azi n-am avut net, pana acu.
Va doresc din toata inima, multa fericire, sanatate, sa fiti iubite de cine vreti voi, sa aveti copii frumosi, destepti, cuminti si multa dragoste.
Mirela, dupa ce am scris am citit ce ai spus acolo, dar sorry ca nu ma apuc acu sa editez, ca m-am chinuit mult.
Eu promit.........
boneca30 spune:
'NEATA!
MIRE gata iubita eu am reusit sa micsorez mesajele ,asa e ai dreptate ,e fff aiurea la citit!eu si Cristina te intrebasem dak ai prins buchetul?de ce i-ai dat drumul?din ce povestesti tu de colegii tai ,se vede ca tin fff mult la tine!sunteti o echipa de colegi adevarati! bv,mai rar asa! si sa prinzi soare la mare si multa distractie!
MONA hai iubita nu ne lasa cu pagina asa mare ,si cand ai timp dai un edit si poti sa modifici e ff usor !
COOKIE frumoase pozele ,da ce masti frumoase ,nu ai luat si tu una ca amintire?dulce la voi!
VICKY asa e noi suntem emotive ff mult ,si mai ales cand vedem ca cei din jurul nostru ne vor fericite!cunosc emotiile de cununie te trec fiori prin stomac,!mami ce mai face?si surpriza ?hai treci la detalii!
CRISTINICA asa de gru se gasesc sandalute ptr nunta?bine ca stiu cand voi face nunta am sa-mi cumpar totul de aici ,mai putin rochia de mireasa ca e fffffffffff scumpa! si bafta sa gasesti repede!
JULY ce mai faci te -ai topit de caldura ? gata cu ploile aici ,dak e mai racorica la tine vin sa stau la tine ce am intele ca este mai cald dekt de obicei cu 8 grade mai mult ?cum e treaba asta?
MENA iubita hai ca mai ai un picut si gata scapi de examene!si multa bafta!
Sa va spun ce a facut VIKI ieri cu mine!stateam eu linistita pe net si fata mea a profitat si a luat din chiuveta de la bucatarie detergentul lichid de vase si spala fata mea de zor canapeaua si era asa fericita si zicea"mami cuat"adik intelegeti ea facea curat!nu i-am zis nik ca ma prapadeam de rassi uite cum am frecat eu canapeau 1 ora sa scot detergentul din easi ca sa fie tacamul complect ,cand facea baita fata mea si-a luat galetusa ei de joaca a umpluto cu apa si mi-a aruncato direct in mijlocul bucatarieiasa ca de acum inainte sa ma tin tare au inceput poznele rau ,dar e rasfatata mea si o iubesc enorm de mult ,si nu pot sa ma supar pe ea ca fata e harnicuta!gata va tuk dulcicpe toate de A la Z si Z la A!va doresc un WEK PLACUT CU MULT SOARE SI DISATRACII PLACUTE!
Roxy si VIKI
july_g spune:
Neata fetele!
Io is iarasi matinala. Mi-a plecat consortul la Bucuresti si n-am mai putut sa dorm dupa ce a plecat el!
Mire, te rog eu fa o baie si pentru mine! Ba doua ca ma topesc!
Bone, nu m-am topit ( inca) da nici mult nu mai am! Vino sa stai la mine daca vrei sa slabesti! Sauna e mic copil fata de camera in care e comp-ul! Am baut ieri 2,5 litri de apa de la ora 6 la 10!
Va pup si o zi racoroasa!
preda_vicky spune:
Fetele, multumesc inca o data pt. urari. Am mai imbatranit cu un an!
Am petrecut doar cu familia, eu, iubi, mama si baietii. A fost frumos. Sambata o sa am musafiri, cred ca o sa ne coacem in suc propriu, la cat de cald e in casa.
Cristina, fiul cel mare da bac-ul la anul! Abia trece in cls.12. Dar eu lucrez ca secretara intr-un liceu si din cauza asta sunt "in focuri", in fiecare an... sunt de pregatit foi matricole, diplome, atestate, certificate etc... am ce face toata ziua.
Bone, fetelor harnicute si o pt. tiza mea poznasa. Nu ai timp sa te plictisesti!
Mami meu e binisor, cu variatiile ei de tensiune, si o topeste si mai rau caldura.
Eu am fost ieri la dr. sa vada rezultatul analizelor, concluzia: ma opereaza in luna septembrie. Asta este. Mi-e frica de nu mai pot.
Mire, fugi la mare si distreaza-te!
Eu lucrez si maine, si-s tare necajita. Dar ma consolez cu ideea ca de pe 11 iulie intru in concediu.
O zi frumoasa sa aveti!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
M&M spune:
Buna dimineata!!!
Mireala sa faci baie si pentru mine!!!! Si mie mi-e dor de mare, dar mai am putin pana merg si eu. Sa te distrezi!!!
Vicky scuze de confunzie..nu stiu cum am citit eu si ce a fost in mintea mea de am facut aceasta conexiune si am zis ca fiul tau cel mare da bac'ul.
Bone nu reusesc sa imi gasesc sandalute fiindca rochia mea nu e alba, e putin crem si nu prea reusesc sa gasesc nuanta respectiva la incaltaminte. AM dat acum vreo luna jumate comanda si mi-au iesit pantofii alta nuanta!!!! Dar de maine, ma inarmez cu nervi si rabdare si purced la cautat sandalute!!!
Cookie suuuuper pozele!!!!
Fetelor sa aveti o zi buna si multi si la restul fetelor, Mona, Mena, July, Ramonaa , Geo, Madau!!!
poze rochita civila
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
Georox spune:
Neata !
Ieri am sarbatorit in primul rand prin munca! De dimineata si pana seara nu am avut timp sa respir si nici sa imi termin treaba urgenta, asa ca azi am venit de la 7 la serviciu. Dar recuperez diseara in cazul in care vin cu banii mai devreme ca e zi de salariu.
Deci sa incep cu inceputul (sa nu credeti ca nu mai am treaba ,dar trebuie sa faca o pauza de DC ca nu mai pot): ieri am gasit un buchet superb de gladiole pe birou si peste zi am mai primit un buchet cu garoafe si alte flori care nu stiu cum le zice. Oricum superbe amandoua, asa ca pe strada toata lumea se uita la mine.
Telefoane peste telefoane, la care de-abia am putut sa raspund, deci un iures de nedescris. Si ieri erau mai multe chestii urgente decat de obicei.
Cadouri : o bluza nu de gravidute insa mi-a apreciat-o toata lumea , si o fusta pe care inca nu am apucat sa o imbrac,stil arabesc, parte peste parte, deci pot sa o port si dupa nastere.
Cadoul de la sot mai aparte : un ghiveci si doua pachete de pamant pentru bambusul meu. In sfarsit am reusit sa il plantez, ca saracul avea nevoie.
Aseara, bineinteles ca am iesit in oras la o pizza dupa care nu mai puteam sa inghit nimic, chiar daca dupa o inghetata. Altadata, ca ce e mult strica. Si oricum eram dupa o runda de prajituri si suc.
Azi plecam la Buzau, asa ca ma asteapta si acolo alte cadouri. Deci voi avea un wk plin chiar daca se anunta cu ploi.
July eu iti urez de pe acum sa ai parte de tot ceea ce este mai bun in viata , sa iti termini casa cat mai repede si sa va bucurati de ea, si sa fii mereu vesela si optimista, pentru ca viata trece prea repede si nu merita sa fim tristi !
tuturor ! Sa aveti un weekend excelent !
monagan spune:
salutare racoaice. Mi-e cald, mi-e sete, mi-e somn, n-am chef de lucru si vreau sa merg acasaaaaaaaaaaa.
Pupici de la mine tuturor.
july_g spune:
Unde or fi ploilea alea mult anuntate, suratele mele? Ca ma topesc de tot!
Geo, multumesc mult! Vesela si optimista o sa incerc sa fiu mereu!
M&M spune:
July si eu astept poile mult anuntate si care intarzie sa apara!!!! Pana atunci ma topesc...
Fetelor mi s-a intamplatceva stupid azi, Rochita pentru cunnunia civila pe care am comanadat-o de acum 1 luna nu mai exista in stocuri....O aduc abia peste o luna!!!1 Acum o luna cand am dat comanada nu puteam sa imi zica lucrul asta!!!!????
poze rochita civila
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie