Racusori, e luna noastra! (18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

spun LA MULTI ANI si fetelor:
PDELIA,PAULA2003,ADRIANAI MULTA FERICIRE SI IMLPINIREA TUTUROR DORINTELOR!

Roxy si Viki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

tot yo ce credeati ca scapati de mine asa usor?
Doar trebuie sa ne bem cafeaua impreuna ! fara voi nu pot s-o beau!
Ca doar am mai imbatranit cu un an si parca m-am tembelit mai rau!
MIRE meu amor ! auzi super frumoasa poza,dar acum zimi ai prins tu buchetul?dak nu de ce mey?nu ai intins mainile!? la meu amor da minha vida!
Menna si tu esti amorul meu ,bine ca te ai distrat,si ti-a placut filmul.
!offff mai ai un pic si scapi de examene !doamne ajuta si sa le iei pe toate!
MONA se pare iubita ca suntem pe aceasi unda si eu am vrut sa pun un clip frumusel pe topicul nostru dar cum nu ma duce ma las pagubasa! asa ca sa nu-ti mai fie rusine ne luam de mana! dar eu am alta idee ! am sal trimit la toate fetele care au emailul activat
JULY iubita ce pregatesti ptr duminik ?
Fetele?chiar nu avem nici o petrecere pana de ziua lui JULY?
CRISTINICA hai trezirea cum merg pregatirile de nunta? ca de3 azi incepe numaratoarea inversa amr 24 zile si la VICKY amr 25?cum va simtiti in ajun de nunta?
Gata ma duk sa azi sunt mai rau ca o m-am trezit de la 5 si acum pic de somn!
sa traim si in cinstea noastra o mare stacana de !
LA MULTI ANI RACUSORI
ROXY si VIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!
LA MULTI ANI VICKI SI MONA!!!!!!!!!!!!!!
Si La multi ani celorlalte fete!
Bone, duminica petrecere la Gradinita cu prietenii!
Fug repejor sa fac un dus ca deja is lac toata!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Racusoarele mele dragi, multumesc din suflet pt. urari! M-ati facut sa de bucurie si de emotie.
Scuzati absenta, absentez motivat, fiind in plin ex. de bac, sunt multe de facut si mai putin timp de net, din pacate.
Bone, cum ma simt? Emotionata, nauca, ma uit la rochite si parca tot nu-mi vine sa cred ca eu le voi purta, dar si f.f.f. fericita. Ieri am fost la dr. de familie sa rezolvam cu certif. prenuptiale, iar vineri, 7 iulie, mergem sa depunem actele la Primrie. Am emotii...
Menna, si tie si multumesc pt. urari. Regret ca nu ne-am intalnit cand ai ajuns in Buc, dar sper sa mai vii si atunci precis vin la intalnire cu voi.
Geo, La Multi Ani! multi , multa sanatate la , sa ai o bblina sanatoasa, cuminte si mancacioasa, sa creasca mare si frumoasa si sa va bucurati de ea.
Si multi si pt. toate racusoarele! Sa fim fericite!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata si sa aveti toate o zi minunata
VIKY... sanatate, fericire, impliniri si toate cele bune!
GEO... toate gandurile bune si sa va aduca Sofia numai bucurii!
eu aseara pe la 11 m-am asezat "putin" in pat si putin-ul meu s-a terminat acum 30 min unde mai pui k aveam si rufe in masina..la momentul ala le flencanea masina...si trebuia sa fac si baie..
am fugit la munci

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

LA MULTI ANI VICKI ! SA AI PARTE DE O NUNTA CA IN POVESTI, DE UN SOT MINUNAT, SA NU UITI SA ZAMBESTI SI SA RAZI IN FIECARE ZI SI SA TE BUCURI DE FIECARE MOMENT AL VIETII !

Va multumesc fetelor pentru urari ! Sunteti minunate !

Acum va las, pentru ca am o zi super incarcata inca de dimineata si nu am terminat nici acum, insa am intrat sa va salut, ca doar sunteti prietenele mele de suflet !

O zi excelenta si racoroasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare, racusoare!
Mai intai de toate, tre' sa pup dulce toate sarbatoritele pe care le-am ratat...viata lunga, fericire si impliniri va doresc!
pentru Georox si Vicky, sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lumea asta, toate dorintele sa li se implineasca!!

In concediu a fost super, ne-am calatorit in Italia la prieteni(ca avem o multime!), am vazut o gramada de locuri minunate...acum incarc sa ma adun, ca s-a terminat vacanta!
Sunt tare obosita, insa pot sa zic ca efortul s-a meritat
Va pe toate si o sa revin cu niscai poze, daca imi mai ramane timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

NU ma dati disparuta!!!In sfarsit imi merge netul!!!!
LA MULTI ANI VICKY SI GEO!!!!
Multa sanatate si realizari si sa aveti parte de bucurii si fericire!!!
Vicky sa fii fericita si sa ai parte de o casnicie frumoasa si multa bafta fiului tau la bac!!!!!
Geo sarcina usoara pe mai departe si sa fii fericita alaturi de bebelina!!!!
Mirela am uitat sa te intreb aseara daca tu ai prins buchetul???
Bone stagnez cu pregatirile de nunta de vreo 3 saptamani; in afara de impartit invitatii nu am mai facut nimic. MAine si poimaine sa ma apuc de batut iar Bucurestiul in lung si lat pentru sandalute de mireasa...
Mena cred ca ma duc si eu la film!!!
LA MULTI ANI!!! si pentru toti care isi aniverseaza azi onomastica....

poze rochita civila

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Poate vreti sa vedeti cateva pozite...n-am mai avut rabdare sa le astept pe toate, am pus si eu ce a ramas la mine:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/album?.dir=f645re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello si io de la munci.
fetelor..va rog io mult..incercati sa nu mai latiti pagina sa vina moderatotorii peste noi.
ca sa nu se mai lateasca..nu puneti mai mult de 5 emoticoane unul dupa celalalt sau daca puneti...bagati un spatiu intre ele. e aiurea de tot la citit. care stiti..incercati sa editati mesajele. care nu..sa tineti cont de sfat
pt cristina si nu mai stiu cine a intrebat de buchet..l-am prins amandoua..si eu i-am dat drumul. prietenii ma certau dar eu am zis k a contat pt mine k oricum a fost prima oara cand au reusit sa ma convinga sa ma ridic la buchet..k mie nu imi prea place chestia asta
se pare k pana pe 2 nu mai avem nici o sarbatorita
aaaa....daca ma vedeti k dispar de maine seara..sa stiti k m-au rapit colegii si m-au dus la mare. ei asa vor,...sa plecam vineri noapte si sa ne intoarcem duminica seara. acum...om vedea ce planuri mai au ei maine
cookie..super poze. p'acolo trebuia sa fiu si eu vara asta..dar...a picat . asta e .. am alta varianta
gata...am plecat...poate ne mai auzim later..
kiss kiss all..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput