Alianz Tiriac - nerusinare maxima
Raspunsuri - Pagina 2

nuschu spune:
Asa cum spune cataghe, la Asirom sunt intr-adevar probleme daca ai un accident cu o persoana care a facut RCA cu ei. Agentii sunt foarte nepasatori (la noi a fost nevoie de n telefoane si amenintari ca sa vina sa constate, sa aprobe devizul si factura, a intarziat toata reparatia cu vreo 2-3 saptmani...).
La Allianz avem CASCO si au fost seriosi cand am avut probleme (a durat un picut ca era iarna si se tampona lumea mai "vesel"), dar am sunat - imi amintesc - pe 1 decembrie la ei, cand lumea e libera si mi-au raspuns la telefon si m-au indrumat cu amabilitate ce trebuie sa fac.
Pisica, zambind

ellen spune:
Si noi am patit de a intrat unul in noi. Avea RCA-ul la Aliantz si nu am avut nici o problema, dar masina e noua. Ce nu-mi place mie la ei e ca au constatarea pentru accidente usoare la mama naibi si tre sa strabati tot Bucurestiul sa ajungi acolo.
Noi nu am avut probleme cu ei. In schimb am colegi care au avut probleme cu alte firme de asigurari (nu dau nume) care nu platesc.

nushulica spune:
parerea mea este ca firma de asigurari mai serioasa ca tiriac nu exista...am avut si la asirom si ne-a iesit par alb in cap pana ne-a rezolvat avaria in service-ul lor ...la tiriac nu am avut niciodata probleme
e posibil la dacii vechi sa nu se despagubeasca toata dauna si sigur stiu ca la masini vechi nu se face casco

grenouille spune:
quote:
Originally posted by bibi
da mei...da fata vorbea de asigurare de raspundere civila obligatorie, nu de CASCO
Bibicu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
tot asigurare e.
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...

Andreea_k spune:
se pare ca nu ati inteles nimic.Eu nu vb despre CASCO .Intr-adevar pe cei cu CASCO ii pupau si in ....
Si daca voi credeti ca gasesti vreun avocat sa te reprezinte in instanta pt o dauna de 3 milioane va inselati.Te reprezinta pt sume mai mare sau onorariul lor e mai mare decat paguba.
Eu nu aveam nevoie de bani in plus sa-i cheltui pe la restaurante si exact de banii necesari reparatiei masinii.
Eu nu le dau dreptate deloc pt ca nu legea mi-a facut mie constatarea ci un simplu om care a scris acolo ce a vrut el si nu mi se pare normal ca la o suma mica pt ei sa faca atatea figuri .

Androix spune:
O fi tot asigurare dar nu despagubeste total. Ca d-aia exista casco. E o asigurare minima, obligatorie, care da o despagubire plafonata. In nici un caz la avarii mari nu acopera in totalitate.
Ce nu inteleg eu este daca voi aveti casco de ce nu ati reparat masina pe asigurarea voastra? Nu se poate?
Andreea mamica lui Filip Stefan

grenouille spune:
se pare ca tu citesti numa' ce vrei
"Avea RCA-ul la Aliantz si nu am avut nici o problema, dar masina e noua. "
a scris cineva mai sus ;)
oricum, ca sa evit plimbarile astea aiurea mai ales pe caldura, eu prefer sa dau un telefon inainte de a pleca pentru a confirma intalnirea. asa am fost scutita de multa alergatura aiurea (nu numai cu masina)
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...

crisiacob spune:
Se pare ca exista o confuzie intre legislatia referitoare la RCA si asigurarea de tip CASCO. Legea care reglementeaza regimul RCA in Romania precizeaza ca limita maxima de despagubire este de 400.000 RON pentru pagubele materiale, in nici un caz 20.000.000 lei cum spun cei de la Tiriac.
Pentru mai multe detalii puteti consulta site-ul CEDAM (Comisia de Supraveghere a Asigurarilor)
http://cedam.csa-isc.ro/index.php?id=2
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

ellen spune:
Dupa cum scrie in linkul dat de crisiacob
"Limitele maxime de despagubire prin RCA sunt de:
1. Daca dauna este produsa īn cursul anului 2006 si este acoperita printr-o polita RCA valabila la data producerii accidentului:
de la 1.000.000 lei vechi pāna la maximum 4.000.000.000 lei vechi, indiferent de numarul persoanelor pagubite, īn caz de avariere ori de distrugere a bunurilor, pentru pagube materiale directe si indirecte de peste 1.000.000 lei vechi;
pāna la 2.000.000.000 lei vechi pentru fiecare persoana, dar nu mai mult de 10.000.000.000 lei vechi, indiferent de numarul persoanelor accidentate, īn caz de vatamari corporale sau de deces, inclusiv pentru prejudicii fara caracter patrimonial.
2. Cu īncepere de la 1 ianuarie 2007, limitele de raspundere se aliniaza la cele prevazute īn legislatia Uniunii Europene, neputānd fi mai mici de:
echivalentul a 100.000 euro pentru daune materiale;
echivalentul a 350.000 euro/persoana pentru vatamari corporale.
"
si putintel mai jos
"Societatile de asigurare īsi pot stabili propriile limite de raspundere dupa 2007, peste aceste niveluri, situatie īn care protectia tertului pagubit va creste, dar posibil si ca tarifele de prime sa fie diferentiate.
Prin urmare, atunci cand comparati ofertele de tarife disponibile pe piata, tineti cont si de limitele īn care asiguratorii RCA raspund īn caz de accident.
"
Deci sa inteleg ca anul asta limitele sunt cele de mai sus iar societatile de asigurari nu au voie sa le modifice?