Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata...

Alexandra, esti tare draguta ca vrei sa-mi trimiti adresele...ti-am vazut in sfrasit pozele, sunt acolo unde trebuie sa fie, ca ieri nici poveste...Sunteti frumosi amandoi! Poze cu burtica nu ai?

Ruxmax, te rog nu mai zice ca ne plictisesti ca nu e deloc asa...vezi ca nu e dracu' atat de negru pe cat pare!? Oricum, pentru linistea ta, sunt de acord cu tine ca vrei sa repeti TT...Concediu placut si tie si Roxanei!

Dandusa, imi pare rau sa aud ca inca te mai chinuie dintii! Eu mi-am rezolvat problema din fericire...Ai grija de tine!

Ktrinel, absolut superb!

Fetelor dragi va doresc un week-end placut si racoros...

Oana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna saftoiu_gina, spune-mi si mie ce inseamna toate aceste prescurtari.
te pup si multumesc

FV la ombilic ,Edeme absente
CRL 98 mm
LF 21,7 mm Aceste valori sunt la sarcina de 15-16 sapt.
DBP 33,8 mm

dolores 17+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."

Mergi la inceput

Dbunny nici la mine nu misca zilnic...de exemplu nu am mai simtit miscand cred ca de marti...si inca ceva...sora mea care a nascut anul trecut in noiembrie imi povestea cat de ingrijorata era ca piticutza ei nu misca cu saptamana.....asa ca stai calma.....bb e bine...nu are chef tot timpul sa ne salute....te pup

dolores 17+
poze

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetelor,

vin si eu cu vesti din tabara. in primul rand e nesperat de cald aici. eu ziceam ca vin la racoare dar cand colo...
azi la unul dintre alteliere desi am stat la umbra unui copac m-a prins soarele tare pe spate si ma cam ustura.
in rest conditiile sunt f bune si mancare enorm de multa.

imi pare rau ca nu raspund la eventualele probleme puse de voi dar nu am citit inca nimic. incerc sa citesc cat mai mult si sa va mai scriu. va pup pe toate si aveti grija de voi.

Raluca 20+ si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Dandusa....lasa ca o sa ne intalnim noi pana la urma...crezi ca scapi asa usor de mine?
m-a distrat tare mult faza cu sculatul noaptea sa re duci la baie cu o ligurita sa le bati pe toata...imi si imaginez la cat de somnoroasa esti cum incepi tu cu lingurita sa dai ca la ..am un lapsus ...cum se zice la instrumentul ala cu corzi pe care le bati cu betigashe?

te pup

dolores 17+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Raportez: am fost la echo si cu siguranta e.suntem in grafic, chiar mai mari. eu stiam k am 16 sapt si 2 zile si cica suntem in 17 sapt.totul este in regula , desi eu cred k sunt singura de pe-aici care nu a avut curaj sa faca TT.Doctorita mi-a zis k sa stau linistita k nu e nici o pb. voi face in schimb echo morfologica, dar mai tarziu.Mi-a redus considerabil si tratamentul ramanand acum doar cu materna si magne b6. in gluma mi-a spus k am doar o interdictie: sa nu ma ingras!!!!
Va pup si va urez multa sanatate!

Madalina 16+
http://pg.photos.yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Madaluta, felicitari pentru rezultatele la eco! Chiar azi ma gandeam oare ce mai e cu tine????? Stai linistita, nu esti singura care nu a facut TT...nici eu nu cred ca-l voi face...

Raluca, ce sa-i faci? Din cauza caldurii suferim toate...bine macar ca ai conditii bune acolo si papa la fel. Enjoy!!!

Dolores, tu cum esti?

V-am pupacit...

Oana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Dragele mele,
ce mult scrieti. nu pot tine pasul cu voi de nici un fel, dar scriu si eu cand pot dar va citesc zilnic.
Nici eu nu am facut TT si nici nu fac nu mi-a recomandat doctotrul nimic si dacaera ceva risc imi spunea. unei prietene care a nascut tot cu el i-a zis sa faca si amniocinteza asa ca...stau linistita.
nici nu ma gandesc ca scumpul meu nu e sanatos. nu are cum,amandoi suntem sanatosi si eu si sotul nu avem, cazuri in familie de nimic asa ca...numai bine poate fi am fost la eco morfologica v-am spus unde suntem perfect in grafic.
din cate am inteles eu medicul vede la eco daca sunt ceva semne de malformatii sau alte boli in functie de dimensiunea gatului, capului lui bb. daca medicul nu va trimite la test de ce va stresati sa il faceti? eu cred ca tb sa vem incredere in medicii nostri ca de aceea i-am ales.
In rest bb meu e tare miscaret, imi dau lacrimile de cate ori il simt, il iubesc de mor si ii vorbesc mereu. cred ca il va chema Alex pana la urma.dar sigur mai ne gandim, asaca inca ii spun scumpul lui mama sau iubitel nu ii zic pe nume .nu stiu cand ma voi obisnui cu miscarile lui si voi reactiona normal. deocamdata ma bucur de fiecare adiere ce o simt in burtica si v-am spus ma emotionez teribil.
Cam atat deocamdata. va pup pe toate si aveti grija de bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

harnicutelor ati scris atit de mult si ati scris niste povesti atit de frumoase ca am plins aproape tot timpul cit am citit.
imi pare rau ca nu pot sa scriu mai des dar nu am timp decit simbata si duminica cind sotul meu face pe doica.
vreau sa le incurajez pe fetele care au primit rezultate care le-au speriat si spun si eu cum au spus si celelalte fete ca mai pot fi si gresite.
vreu sa va spun ca la prima mea sarcina nu am facut decit o singura data niste analize care erau obligatorii in rest nimic.
imi facea eco cu un aparat la care eu sincer nu am vazut nimic decit ceva mai inchis la culoare(era antic )iar sexul copilului nu mi l-a spus decit la 8 luni ca nu se vedea.
am nascut la 31 de ani si copilul este sanatos spre norocul meu, nu mi-am facut prea multe griji inainte de nastere pentru ca nu stiam cite alte analize si 3D-uri se pot face.
multumesc mio 75 pentru ca mi-ai raspuns asa de repede si mi-ai dat adresa exacta a medicului.
nu-mi vine sa cred ca i se poate intimpla ceva rau vreuneia dintre noi Raluca imi pare rau pentru ce ti s-a intimplat dar ma bucur ca voi si bebe sunteti bine.
va pup pe toate si astept sa aud numai vesti bune de la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Dia 1609, Cleomoni, merci pt.sfaturile impotriva balonarii, la fel si celorlalte fete care mi-au raspuns. La fel m-am simtit si astazi, balonata rau. Pe mine chestia asta deja ma streseaza. Dimineata nu ma simt asa dupa micul dejun, parca nici seara, dar la pranz...Si eu mananc doar un fel de mancare si acesta putin. In fine, sper ca sa treaca cu timpul. Voi ce faceti ca sa aveti "scaun" in fiecare zi? Ca eu nu am si nu stiu ce sa mai fac. Am mai folosit supozitoare cu glicerina dar nu vreau sa ma obisnuiesc cu ele.
In rest sunt bine, bebele la fel, astept sa treaca saptamanile mai repede, parca nu mai am rabdare.
Ce facem daca ecograful arata cu o saptamana mai mult decat calculele noastre. Eu dupa mine am 22 de saptamani, dar dupa eco am 23. Cum calculez atunci? Ca am 23?
Pupici la toate si sa aveti o seara cum va place.

Mergi la inceput