Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dandusa, si sora mea avea dureri cumplite de masele. in cazul ei a fost de la o masea de minte care nu avea loc sa iasa. a trebuit sa se opereze, ceea ce nu cred ca e cazul la tine.

ca sa nu te mai doara maseaua.

15+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna25 spune:

Buna seara fetelor.Nu v-am mai scris de mult, am fost si eu ocupatata, v-am citit cand am putut si putin am pierdut contactul cu voi. Am avut si eu probleme, mai intai un cerclaj, dupa aceea 2 teste Babes-Papanicolau tiP III, ultimul cu HSIL si recomandare de biopsie si coplposcopie. Intrucat in trecut am mai avut probleme-o conizatie , adica indepartarea unei parti din colul uterin-, iar testul HPV a iesit cu risc crescut (adica in timp se poate dezvolta un cancer cervical) dr.meu a propus cezariana si imediat histerectomie-indepartarea uterului si colului uterin. M-a speriat putin. Dupa cum vedeti destule probleme, de care nu doresc la nimeni.BB era bine, doar ma pune pe ganduri, nu-l prea simt ca misca.Rezultatul la TT este bun, dar cand il citeam cu emotie ma gandeam ca orice ar scrie Dumnezeu mi-e martor ca nu as face intrerupere de sarcina.Pentru ca e ultima. Si stiam de dinainte de a fi insarcinata ca va fi ultima. Multa sanatate.Curaj, Cristina1974 suntem exact deodata cu varsta sarcinii. Va doresc numai bine.Alexandra 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by miruna25

Buna seara fetelor.Nu v-am mai scris de mult, am fost si eu ocupatata, v-am citit cand am putut si putin am pierdut contactul cu voi. Am avut si eu probleme, mai intai un cerclaj, dupa aceea 2 teste Babes-Papanicolau tiP III, ultimul cu HSIL si recomandare de biopsie si coplposcopie. Intrucat in trecut am mai avut probleme-o conizatie , adica indepartarea unei parti din colul uterin-, iar testul HPV a iesit cu risc crescut (adica in timp se poate dezvolta un cancer cervical) dr.meu a propus cezariana si imediat histerectomie-indepartarea uterului si colului uterin. M-a speriat putin. Dupa cum vedeti destule probleme, de care nu doresc la nimeni.BB era bine, doar ma pune pe ganduri, nu-l prea simt ca misca.Rezultatul la TT este bun, dar cand il citeam cu emotie ma gandeam ca orice ar scrie Dumnezeu mi-e martor ca nu as face intrerupere de sarcina.Pentru ca e ultima. Si stiam de dinainte de a fi insarcinata ca va fi ultima. Multa sanatate.Curaj, Cristina1974 suntem exact deodata cu varsta sarcinii. Va doresc numai bine.Alexandra 19+

Miruna25/Alexandra, imi pare tare rau sa aud de problemele tale....intr-adevar probleme grave...Iti doresc tot binele din lume si sa te ajute D-zeu sa duci sarcina bine pana la capat....Multa sanatate si tie si bebelusului din burtica....Mai da-ne vesti despre tine din cand in cand...

Oana 14+

Mergi la inceput

Miruna25, ai ramas la Sbarciu pana la urma? Te mai pup odata....

Oana 14+

Mergi la inceput

miruna25, imi pare rau ca ai probleme. sa dea Dumnezeu sa duci sarcina cu bine pana la capat.
in ceea ce priveste histerectomia, eu zic sa mai ceri si altui medic parerea.

15+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna seara...eu sunt bine, incerc sa nu ma mai gandesc asa intens ci sa privesc aceasta sarcina ca pe ceva care face parte din viata mea de zi cu zi...ca si altele..incerc sa-mi impun sa nu ma stresez ca nu misca bb.....momentanm suntem bine...pentru fetele care se baloneaza o sa intreb pe sora mea care si ea a avut aceeasi problema si stiu ca a luat ceva care i-a rezolvat problema. ea a nascut anul trecut in noiembrie...ceva gen carbune parca, dar pana nu stiu sigur nu vreau sa induc pe nimeni in eroare.
azi am facut si treaba prin casa...fara sa exagerez...si mai ales daca ma si simt bine nu vad de ce nu as face....am sters praful, am spalat aragazul, vasele...etc etc...ce harnicutza sunt nu???

ma bucur ca a plouat putin si s-a mai racorit, la pranz am tras o portie de somn...iar acum ascult muzica greceasca...va pup si ma rog pentru toate sa fiti bine si sa va dea bunul Dumnezeu tot ce stie ca are fiecare nevoie...va pup din suflet

dolores 17+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Cine ne ura un week-end racoraos?!?La C-ta ploua cu galeata de vreo trei ore si mai bine...Eu am plecat de la magazin cu gindul sa ma duc prin oras sa-mi caut ceva pentru nuntile de luna asta ...si am gasit o rochita superba care imi vine turnata .Problema a fost dupa cumparaturi,cind am vrut sa plec si am constatat ca plaua cu galeata ....,n-am putut ajunge la nici un taxi si sincer nici nu m-am grabit,m-am "blocat" in Mc Donald's si am inceput sa ma ospatez...nu mai minacsem de mult la un fast food si de data asta m-am rasfatat asteptind ploaia sa se opreasca.Am stat de m-am plictisit si nici ca mai vroiam sa mai vad mincare...,dupa care m-am incumetat sa fug prin ploaie ca nu se mai putea....Mi-era dor de casa si vroiam sa fac un dus.
MONIQUE,sa stii ca dr mea mi-a spus ca s-ar putea sa fie si de la maseaua de minte care sta cam inghesuita in gingie...si mi-a recomandat sa le bat cu o lingurita pe toate in parte sa-o descopar pe ...aceea vinovata ,dar eu nu simt decit ca ma dor toate la fel, la faza cu lingurita,deci...nu stiu!?!Rezistam noi pina la sfirsit si sincer cred ca exagerez cu "recele".Eu maninc multa inghetata ,apa rece,rece,ciorba de zarzavat rece ,fructe reci si cred ca asta este problema...!!!Sa nu ma certi ...ca mi-a fost cald si...chiar si la munca mi-am luat o lada frigoarifica ca nu mai puteam sa beau apa clocita.
MIRUNA,multa sanatate si sa iti dea D-zeu putere sa mergi mai departe dupa toate problemele prin cite ai trecut.Multa sanatate tie si lui bebe.
ZINA,ai lipsit de la lectia cind toate fetele au spus cita apa beau si cite fructe maninca zilnic...Iti spun asta pentru ca apa si fructele sint "vinovate" in aceasta problema.Tu trebuie sa bei min doi litri pe zi de lichide si fructe cit de multe poti si mai vorbim dupa.Maninca cereala cu lapte sau cu iaurt dimineata, iar mesele celelate sa nu fie mincaruri grele (cartofi prajiti,cirnati,varza etc.)Mai bine fa-ti salate de orice fel ( legume ,brinza,oua fiert ,porumb fiert ,ton).Ai grija de tine
DOLORES,te pup si sa nu ma ameninti degeaba cu intilnirea...!!!Vezi ca ma pegatesc...!!!
ASIZA,stai linistita ca va trece si asta ...,te pup

dandusa 22 + si
mica printesa

Mergi la inceput

dandusa, nu te cert. pe canicula asta e normal sa bei apa rece si sa mananci rece. vezi sa nu te doara gatul!
si in bucuresti ploua de azi dimineata.

15+

Nunta noastra

Mergi la inceput

dolores, asa harnicuta poti sa fi. sa nu te mai apuci de spalat geamuri.

15+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Dandusa, eu va uram un week-end racoros....hi hi hi...si la Cluj a plouat putintel si soarele nu a mai stralucit, iar aerul e in sfarsit respirabil...NEAPARAT poza cu rochita cumparata...ca io am umblat toata saptamana dupa o rochita mai eleganta si nimic nu mi-a convenit...pana la urma mi-am luat un material absolut superb si m-am dus la cineva sa-mi croiasca...o sa pun poza cand e gata...
Desi nu sunt fan Mc Donald's si mie mi s-a pus pata.... saptamana asta si am luat un Biiiiiig Mac!
Dandusa sa NU mai bei rece, rece....o sa vezi c-o sa te simti mai bine, poate chiar o sa-ti treaca....sensibilitatea dintilor si a gingiilor e crescuta in perioada asta...

Oana 14+

Mergi la inceput