Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ingeras, mersi...tot n-am priceput eu mare lucru, dar o sa intreb, mai caut si pe net...

Dbunny, greturi e normal sa nu mai ai, mai ales ca a miscat deja bb...eu nu mai am greturi de vreo saptamana si ma bucur enorm ca ma simt bine...Fa-ti analizele de urina si daca e infectie, vei lua tratament si totul trece...Hai te rog eu nu mai plange, ok? Pupicei multi...

Fatima, multa, multa sanatate pentru mama ta...

Oana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ASIZA, in - a se citi "sapt de miere" - am fost in Nordul Quebecului in niste rezervatii naturale, lacuri si spre oceam un pic sa vedem balene si foci.am mai vazut su ursul brun, la vreo 150m de noi, caprioare, elani, veverite din alea mici ca in Cip si Dale (desenele animate, mai stiti?) am ales ceva mai racoros si naturist, ca nu prea imi mai place la caldura mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Buna, fetele!
Va scriu pe fuga, sa va spun ca in seara asta plec si mai vin duminica viitoare. Sa nu ma dati disparuta
Cristina si Ruxmax va doresc sa fie bine.Voi fi cu gandul la voi.
Fatima, multa sanatate mamei tale.
Dbunny, nu-ti mai face griji, nu misca la fel in fiecare zi, acum este inca micut, lasa-l si tu in pace, si nu te mai stresa.
Alexandra, cand il vei vedea pe bebe, vei uita decorul(spitalul), si vei sta cateva zile ca n-ai ce face(vei sta ca pe ghimpi, dar cu BEBE)
Ingerasa, felicitari ptr fetita!

Sa va gasesc sanatoase si cu vesti bune!

Roxana18+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Sotul face misto de mine, ca mai stau mult pe forum? Si tot el isi raspunde: Iti faci plinul de DC

Roxana18+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am sosit de la servici si ca niciodata azi a trecut timpul foarte repede,ghici de ce?!?
Pai ca toata ziua mi-a luat sa va citesc din urma ,ca doar sinteti harnicute tare si eu asta am facut toata ziulica...!!!!
Sa incepem....
ASIZA, ma puneai sa citesc repede,repede dar mai repede de atit ,nu am reusit.Mersi mult de incurajari,ma bucur ca ti-a fost dor de mine ...si mie mi-ai lipsit!Esti o draguta ,ca-n totdeauna!!!
DESIREE,multumesc ca mi-ai simtit lipsa,ce frumos este sa citesti din urma si sa vezi ca s-a pronuntat numele tau in lipsa...!
ADINA,m-a impresionat mult povestea ta ,ai mare grija de tine si de bebe,multa sanatate iti doresc si sa dea D-zeu sa fie bine!
ROXANA,esti la fel de draguta ca si fetele care isi mai faceau griji pentru mine,te pup si cind ai tu timp te rog sa-mi explici si mie ce zic medicii acum dupa ce ai ramas insarcinata cu trompele legate?Cum s-au scuzat ei....sau cum a fost posibil?Te pup
MIRONA,calatorie placuta si sper sa nu stai prea mult plecata ca mi-e dor de tine!Am avut multa treaba si uite ca m-am intors...!
RUXMAX,sa nu iti faci griji prea mari sau mai degraba sa incerci sa nu iti faci griji prea mari ca stii si tu cit de destepti sint dr astia de iti vine sa-i dai de toti peretii!!!Mie mi s-a spus ca din zece gravidute care fac testul....,opt ies pozitiv si doua negativ ,din care dupa amniocenteza din alea opt doar un procent de 10%ies intr-adevar pozitiv!!!Deci ...nu prea inteleg dar ....ai sa vezi ca totul va fi bine!
RALUMAT,sanatate multa ,tie si lui bb si ai mare grija de voi
ALEXANDRA,ai sa vezi ca totul va fi bine
CRISTINA,mi-a fost tare dor de mamicuta mea si am asteptat acest moment cu multa emotie ,dar foarte repede am realizat ca parca nici nu plecase ...si parca nici nu i-a fost asa dor de mine...si-si revenise la obiceiurile ei mai vechi...si am avut si citeva meciuri in trei zile!!!Noi mai mereu ne impungeam dar treceam peste si acum am crezut ca plecarea asta o sa-i schimbe putin conceptia vis-a vis de viata ...,dar m-am inselat si totodata am fost dezamagita.Este mama mea si asta este dar ,regret ca nu am mai multa rabdare sa o pot intelege si mai mult sa o las asa cum este ea ...si sa -mi vad de treaba mea!!!Multa sanatate iti doresc si sint sigura ca totul va fi bine,ai mare grija de comorile tale.Sint alaturi de tine
FATIMA,ai grija cu VENOTON-ul ca eu am intrebat la farmacie si nu este recomandat fara sa intrebi medicul in prealabil....si nici nu scria in prospect ca este pentru gravidute.Asta mi-a spus farmacista.Ai grija la orice fel de creme!
MIO 75,felicitari pentru baietel,sa creasca mare ,frumos si sanatos!
DOLORES,offfff,DOLORES,nici nu stii ce rau imi pare ca nu m-ai prins si pe mine la o plaja ,eu nici macar nu am reusit sa te sun,deoarece am intrat sa va spun ca plec dar nu am avut timp sa va citesc si deci ,tu draguta de tine imi scrisesei deja si eu neserioasa de mine...te-am lasat asa .Sper ca data viitoare cind mai vii sa ne vedem...Eu sint din C-ta ,dar in Eforie avem o terasa de care eu nu ma mai ocup,acolo este doar sotul meu ,eu merg doar la plaja Duminica ,in rest sint la magazin in centrul Constantei.Sper sa nu fii suparata .
IULY,esti cumva la Cristureanu?
DANITA,sper sa-ti fi trecut supararea pe sotul tau si sincer nu merita bb sa sufere pentru ca tati are crize,pune-l la punct si fa-l sa realizeze cine sufera de fapt.Daca chiar ai facut acea criza ,eu nu cred ca ai voie sa te superi si tu stii mai bine...
MONIQUE,am crezut ca voi scapa de dureri dar nu....,nu am scapat nici acum.Dupa acea dr din C-ta care ti-am povestit ce mi-a facut...,am mers la dr mea din Buc in care am mare incredere...a tot incercat maseluta cu pricina cu de toate(aer rece,apa rece, ace) si nimic este moarta pentru totdeauna ,cica.Acum ,ea zice ca s-ar putea ca de la maseluta de minte care este putin ingropata in gingie si care doreste sa iasa ...sa se duca durerea si mai departe si eu sa am falsa impresie ca durerea vine de la ce-ti spuneam...ea mi-a pus ceva antibiotic usor si mi-a acoperit-o.Am stat asa fara durere vreo doua zile,apoi a inceput...,numai seara sau noaptea in somn mi se intimpla si ma dor toti dintii de nu mai pot localiza ,la baie ma duc cu o ligurita si le bat pe toate pe rind ,poate ,poate asa simt vreuna ca ma doare mai tare...,da de unde...,ma dor toate.Aseara nu am dormit nici de durere si nici de caldura,stam la casa si am dormit dezbracata ...dar degeba...!!!!Azi dimineata imi venea sa ma duc sa-mi fac vreo cinci extractii...,daca le-ai vede cit de bine arata toate...,nici o carie si totusi ceva se intimpla.Curent nu prea are de unde sa ma ia ,dar nu stiu ce sa zic.Mersi mult ca ti-ai facut griji,te pup
V-am citit toate povestioarele despre 2 liniute si tare m-au impresionat...,am sa va povestesc si eu...!Pina atunci va pup pe toate si va imbratisez cu drag ca tare mi-ati mai lipsit!!!

dandusa 22 + si
mica printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Fetelor, ce harnice sunteti! De o oera tot citesc si nu mai terminam... si doar am intrat ieri ultima data, nu saptamana trecuta :))
Dbunny, si eu o simt pe micuta ca o bula de aer plimbareata... am simtit-o de 3 ori in ultime 2 saptamani...dar cica e normal la inceput sa o simti asa, si nu zilnic, aia doar cand e mai mare si inghesuita :))
A intrebat cineva de remediu pt. balonari... la mine functioneaza (pe langa faptul ca mananc mese mici cantitativ) si faptul ca nu le amestec: de ex. la pranz mananc numai supa/ ciorba fara felul 2, pe care-l mananc dupa 2 -3 ore separat.... de asemenea, mananc 2 mese de fructe /zi, dar la distante de 2 ore de orice altceva; nu beau sucuri si apa minerala, numai plata; mananc cereale dimineata obligatoriu (cica e f. bine sa mananci cat mai multe cereale - e bine pt. digestie)...na, cam atat, la mine functioneaza de cand mananc asa, inainte ma balonam de nu ma mai puteam misca si parca nici sa respir sau sa stau jos nu puteam... acum mi-e bine si nici probleme cu scaunul nu am
Succes fetelor care-si fac TT, eu fac AFp-ul sapt. viitoare, si sunt f. stresata pe tema asta. Va tin pumnii sa iasa bine!

Dia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

merci fetelor pentru gandurile bune..sper ca totul o sa fie bine cu mama..abia astept ziua de luni..sunt multe raspunsuri de aflat..
Dbunny, asa il simti la inceput pe bebe, mai rar..eu zic ca acum de fapt il simti, ca niste bule de aer in josul burtii, acolo trebuie sa-l simti, si nu acum cateva zile, cand l-ai simtit in "in cosul pieptului"..nu stiu ce numesti tu asa, dar mi se pare totusi cam sus si cred ca a fost altceva, pentru ca bebe mai are pana va urca mai sus de buric..in ce priveste infectia, daca o ai, nu-ti fa giji, se trateaza fara probleme..
Dandusa, inca nu mi-am cumparat Venoton, cineva mi l-a recomandat, e drept, dar pana nu-mi intreb doctorul, nu folosesc nimic..
alexandra, o idee de bluzita sau rochita ar fi gen "babydoll", in bretelute, decoltata pe sani si de sub sani larguta, ca un clopotel..dintr-un material lucios sau cu aplicatii din paiete si margele, ca se poarta..

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Sa va ma spun si eu ofurile mele, legate in special de TT cu risc de SD: dr mea m-a trimis de urgenta la Dr Herghelegiu care e un echografist cu experienta, acolo m-a gasit ok dpdv echografic(mai putin sexul, ca bb ca avea cordonul ombilical intre picioare!!!).

Mi-a zis ca in principiu 1:276 e un risc scazut, dc era 1:50 poate erau motive de panica si, cam atit...
L-a masurat in fel si chip pret de cca 25 de min, e maricel are cca 155 de grame +/-23 de grame, capul e mare ca de 17 sapt desi eu am 16 si 1 zi, translucenta e de 1,6 dar de la virsta asta de sacoina inteleg ca nu are valoare prea mare masuratoarea.

Eu pina miercuri pe 5 iulie sunt plecata din tara...asa ca pe joi aflu ce pasi trebuie sa urmez. Cred ca o sa repet testul desi dr mea nu a luat in calcul varianta asta (apropo, la Geneticlab te primesc si fara trmitere?)Pe 11 am bilete la mare ,deci ...

oricum daca fac amnio in sapt 18-19, cind voi primi rezultatele voi fi deja in sapt 21-22 deci...

HAI CA V-AM PLICTISIT DESTUL.

Vestea buna e ca am inceput sa maninc, nu mai am asa greturi, poate iau si eu citeva kile ca pina acum am tot slabit...

Va pup si week-end placut si racoros ca nu mai pot de cald!!

Ruxmax 16 + cu bb sex incert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna ASIZA,

Acum sunt in 18 si 5 zile, in poze sunt in 15saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

ZINA, in legatura cu balonarile si eu simt la fel din prima luna cand am ramas insarcinata tineam post nici nu stiam ca sunt insarcinat si credeam ca ma balonez din cauza la mancarea de post dar dupa ce nu am mai tinut post afland ca sunt insarcinata balonarile au continuat si in fiecare zi e la fel orice as manca.

Pupici la toate fetele

Mergi la inceput