Miresele anului 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 27
emilyjeuly spune:
salutare fetele!
andreea, felicitari pentru examen!
giova, sa-ti traiasca Marcolino, sa fie sanatos si fericit si sa va umple viata numai de bucurii!
si... fetele cu nuntile pe 15 iulie... simtiti ceva...emotii???? ca eu n-am nici o treaba! adica am treaba da la servici!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
ginutza2002 spune:
Va pup pe toate!
Felicitari Giova sa-ti traiasca baiatul sa fie sanatos!
Andreea felicitari pt rezultate!!! Bravo!!
Jesia bine ai venit si casa de piatra inca o data!
Va pup si sa aveti o zi usoara!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
camelia1 spune:
Raza ai avut cununia religioasa la Biserica Sf. Maria din parcul Regina Maria...acolo o fac si eu...
pentru nunta
noi
The big day
Alynutza spune:
Gio, sa-ti traiasca prichindelul (de fapt voinicelul, ca-i mare deja) si sa creasca mare, sanatos, frumos si destept. si mamica si bebelul shmecherel.
Briza, asa-i, sunt frumoase obiceiurile noastre, dar nici pe tine nu te opreste nimeni sa aplici ceea ce iti place (de exemplu eu am imprumutat de la voi obiceiul de a da marturii). Schimbati regula. Puneti firma care va decoreaza sa va faca un mire si o miresa din baloane si puneti-i la intrare, apoi mama, tata, domnisoarele si cine o mai fi sa primeasca invitatii si pe urma apareti si voi...
Emily, eu am emotii deja...
Edit: am dat azi comanda la flori... acum am alte emotii: sa iasa bine, ca tipa cu care am tot vorbit va fi in concediu saptamana viitoare...
Nunta noastra
Pregatiri
magda raluca spune:
Naty, pantofii au fost facuti la comanda, dupa un model Chanel. Nu prea se vede, poate gasesc o poza mai buna. Modelul original era din doua tipuri de piele. Ai mei, la fel, doar ca partea mai intinsa era dintr-un alb care dadea in argintiu, iar cealalta cam mata, asa ca i-am pus si niste cristalute ffff frumoase, care faceau sa dea bine tot pantoful, plus ca luceau foarte placut. rochita mea a avut argintiu si strasuri pe corset, foarte discrete. dar, daca vrei cu auriu, are ce materiale ai tu chef.
Numai ca joi, cu doua zile inainte de nunta, a trebuit sa stau langa ea sa-i termine! cam intarzie, dar a meritat, calapodul e foarte bun. Si au costat si fff putin, fata de ce-am vazut in oras.
Poze nunta
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by camelia1
Raza ai avut cununia religioasa la Biserica Sf. Maria din parcul Regina Maria...acolo o fac si eu...
Da! si a fost minunat! nu pot decat sa te felicit pt alegere.
Multumesc inca o data tuturor pt urari! Gio, sa fie sanatos Marco!
Aly, mda...eu la Bucuresti si mai ales la cazul meu m-am referit.
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
elara spune:
Cateva urari si din partea mea:
Dya, CASA DE PIATRA!
Andreea, bine ai revenit si felicitari pentru reusita.
Gio, sa va traisca Marco si sa fie sanatos si fericit.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
ramonzca79 spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Fetelor, .
Dati-mi si mie o idee de scenariu pentru intrarea in biserica (cu precizarea ca facem cununia intr-o biserica ortodoxa, dar ne lasa sa intram in biserica asa cum dorim, iar eu vreau sa intru la bratul tatalui meu).
Eu ma gandeam ceva de genul:
1. mirele + nasha
2. mama + nashul
3. domnisoara onoare 1 + cavaler de onoare 1
4. domnisoara onoare 2 + cavaler de onoare 2
5. tata + mireasa
I-as introduce si pe socrii in schema sa nu faca fitze si figuri ca lor nu li s-a dat importanta la intrarea in biserica, dar nu stiu cand ar fi mai bine sa intre ei.
Voi cum procedati/ati procedat?
Nunta noastra
PregatiriTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
Alynuta , noi vom intra astfel......
- un baietel care duce Biblia
- mirele singur
- o pereche draga noua - ii vom numi nasi
- o fetita cu un cos cu petale de trandafir pe care le va arunca pe jos si cu buketul pe care i-l va da mirelui cand ajunge in fata
- mireasa(adica eu ;)) cu tatal
nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august
Tizabela spune:
Dya CASA DE PIATRA si tot ce iti doresti sper ca ai avut parte de o zi superba si pentru sambata iti urez la fel!!!
Giova LA MULTI ANI lui bebe Marco sa fie norocos si sanatos pana pe la 100 de ani!!!
Andreea felictari pentru licenta si spor la pregatiri!!!
fotoIZA
magda raluca spune:
total off topic: pentru mamici si matusici, daca aveti timp, va rog sa va uitati la postarea de la discutii generale: hainute si jucarii pt copiii din maternitati, pusa de mine.
va multumesc si ma scuzati, dragi miresici!
Poze nunta