Miresele anului 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 28
alinush2005 spune:
Fetelor, si noi ne-am facut diverse ganduri despre cum intram in biserica DAR chiar la intrare ne-a oprit preotul si ne-a zis ca mireasa si mirele intra amandoi odata in biserica si dupa aia nasii cu lumanarile, asa ca ne-am rearanjat rapid.
Chestiile alea cu mirele la altar si mireasa care apare dupa sunt la catolici!
Daca va casatoriti intr-o biserica/manastire ortodoxa, e bine sa faceti cum se face la ortodocsi, nu ca la catolicii de i-am vazut toate prin filme si am oftat cand intra mireasa si el o astepta emotionat.
Va pup o proaspata doamna!
PS: Pozicile mele sunt aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alyna1977/album?.dir=bc72re2&.src=ph
alinush2005 spune:
...si acum ca am ceva timp, sa incerc sa va povestesc nunta noastra...
Vineri a plouat. A plouat toata ziua torential de s-au facut rauri prin oras. Si era frig....da' frrrrig. Nici nu ziceai ca e vara. Asa ca vineri am alergat si mi-am luat pe fuga acel bolero din poze + o umbrela alba transparenta. (ca m-am gandit eu, cum as arata in poze sub o umbrela inflorata adusa pe fuga de o matusa?)
De grija vremii, sambata dimineata la ora 5 eram in picioare. Ca sa n-o trezesc si pe sora mea, (am dormit cu ea, nu cu ginerele, pentru ca asa am vrut eu, macar in noaptea dinainte sa stam separati) intre 5 si 7 dimineata am facut ture intre balcon unde fumam si ma uitam la cer si la norii cei negrii si pat unde incercam sa mai adorm fara nici un rezultat.
La 7.15 am luat-o pe verisoara mea, am baut o cafea pana pe la 8, si am fugit la coafor unde ne astepta si nasa, si ne-am asezat la coafat. Pentru economie de timp, dar si pentru faptul ca parul proaspat spalat se coafeaza mai greu, m-am spalat pe cap cu o seara inainte, astfel ca la coafor a trecut direct la aranjat. Aranjatul+machiajul au durat evident mai mult decat ne spusese initial, asa ca am facut o cursa infernala printre masini ca sa ajung sa ma mai si imbrac si sa ajungem la starea civila la ora planificata. Mi-am pus rochita cea verde pe fuga si m-am aruncat la ginerica in masina, care a apucat totusi sa imi spuna ca sunt superba...
La starea civila a fost totul atat de repede ca nici nu stiu cand a trecut. "cetatene...DA...cetateana...DA...gata!". Am semnat si gata. Apoi pupaturi, flori, muuuulte flori, cand nu mai puteam le mai pasam la mama si sora mea, ca ma doborau, simteam ca pic pe spate de greutatea florilor. Dupa aia am coborit in holul mare unde ne asteptau sampanie si prajituri, si unde am ciocnit cu fiecare, am schimbat 2 vorbe, am mai facut niste poze, apoi toti au iesit cu cate o floare in mana (cineva desfacuse o parte din buchete si le-a dat fiecaruia cate o floare). Ultimii am iesit noi pe sub flori. Langa starea civila, intr-un loc cu braduti frumosi, ne-am asezat la poze. Pooooze peste poze cu fiecare familie sau grupuri de interes (ex. colegi, etc). Dupa asta am fost acasa la el unde a mers un grup mare de oameni, ne-au mai felicitat un pic, dupa care eu i-am lasat sa manance, m-am schimbat in ceva comod si o bluza cu fermoar sa nu se scoata pe cap, si am fugit la coafat+machiat tura a doua.
Am avut la mine ace de par invizibile, 6 ace mai lungi cu stras in varf, de fixat cocul cu efect, un set de agrafe de par si voalul.
Coafatul a fost beton. A iesit exact cum am vorbit. (cu 4 zile inainte de nunta am facut si o proba cu coafeza si am stabilit exact ce imi face, ca sa nu ezitam in ziua nuntii si sa o pun sa desfaca si sa faca iar). La machiaj am pus-o sa stearga si sa refaca pe alocuri ca ma facuse ca o panarama de stridenta pe la ochi (niste cozi luuungi si rox cu argintiu de puteam iesi la produs), plus ca imi gresise nuanta de ruj si nu era rosu-rosu ca buchetul de mireasa .
Simpatic a fost ca vroiam sa fumez si eu o tigara 10min pana era si nasa gata, dar nu aveau un loc de fumat, cica sa fumez in fata coaforului. Ei, cum as fi aratat eu in blugi si bluza sport cu fermoar si adidasi, dar coafata si cu voalul in cap, in fata coaforului pe trotuar??? Am iesit prin spate si am fumat in scara unui bloc. Si cum stateam eu acolo pitita, vine un locatar onorabil, care a inceput sa rada cand m-a vazut asa si mi-a urat "Casa de piatra!". Simpatic om!
Pe fuga am ajuns la rochita, m-am imbracat repejor, a venit si nenea de la agentie cu buchetul meu si al nasei si cu lumanarile, m-am topit de drag cand le-am vazut, am pus florile in piept nasului si rudelor apropiate si am fugit la biserica.
Acolo, in curte, astepta mirele , care nu vazuse rochia nici macar un colt.
Vreau sa va spun ca s-a intors spre mine si ramas blocat, a inceput sa inghita in sec de parca se sufoca...l-am luat in brate, l-am sarutat si i-am pus floarea in piept. Mi-a soptit la ureche ca sunt absolut superba, mult mai frumoasa decat in cele mei frumoase imagini ale lui.. Eu va dati seama ca m-am topit...
Am intrat in biserica, am ascultat slujba, am facut ce ne-a zis popa, a trecut repede.
Apoi am stins lumanarile de arcada bisericii la iesire, amandoi deodata (asa ne-a zis preotul) si am iesit la alt set de poze cu toata lumea.
Apoi am fugit la restaurant, amandoi in masina, unde mi-a zis din nou ca e foarte frumoasa si rochia si coafura si totul...ca am facut niste alegeri minunate si ca sunt foarte frumoasa...acolo cred ca a folosit prima oara exprimarea "am o NEVESTICA taaare frumoasa" .
La restaurant totul a trecut foarte repede, parca a fost un vis...am dansat aproape non-stop, la un mom. dat m-am schimbat in niste opincute albe brodate foarte dragute si foarte comode care oricum nu se vedeau de sub rochie, am fost furata la un mom. dat si dusa intr-o discoteca unde am dansat un dans cu o alta mireasa si apoi am vrut inapoi la iubitul meu si rapitorii s-au conformat, mi-am calcat de cateva ori la dansuri pe rochie de era sa cad in nas, mai ales la pasii inapoi (gen Brasoveanca) era o problema...si rochia mea nu a avut trena si dupa cum vedeti in poze a fost si masurata dupa pantofi si nu atarna deloc pe jos...nu stiu cum reuseam, dar reuseam.
Dansul de deschidere a fost "Dance me to the end of love" - Leonard Cohen, alegere care ne-a adus numai felicitari, si pe care am dansat-o foarte bine amandoi.
Am avut 4 feluri de mancare, aperitive, peste cu cartofi natur, sarmalutze si apoi gratar porc si carnati cu ciuperci si legume. N-am putut manca mai nimic dar am auzit ca a fost super-buna mancarea. De baut am avut Prigat cu pulpa, Cola, apa minerala tot timpul nuntii, gin tonic, campari orange si whisky la aperitiv, vin alb sec la masa si sampanie la primire.
La un moment dat a venit si tortul care a fost superb si foarte gustos, apoi alte dansuri, aruncat buchet, scos jartelutza, scos voalul, alte dansuri, pupici de plecare, pliculete in casuta de dar, felicitari, si gata, la nani.
Am ajuns in pat pe la 8 dimineata dar ce credeti ca am putu dormi? I-am zis lui pui: auzi, hai sa deschidem plicurile alea sa vedem daca avem sa achitam totul sau cat mai trebuie sa luam din credit, ca eu nu pot dormi. Am desfacut, am numarat, am constatat ca ne mai si raman, si am adormit fericiti unul in bratele celuilalt.
A doua zi am fost la restaurant unde ne-au dat inapoi tot ce a ramas (dragut din partea lor, nu?), si cu bautura ramasa am facut un mic depozit, din care dupa-amiaza am fost doar noi si nasii intr-o poienita pe munte unde am stat la povesti si am baut sampanie, iar seara am mai dat un mic chef cu prietenii de prin oras. Cu toate acestea, inca mai avem bautura de la nunta si acum ...
Asta a fost aventura nuntii...a treia zi am plecat in luna de miere in insulele Dalmate (Croatia), Viena si Budapesta, trei saptamani pe total.
Absolut superb!
Va pup si sper ca nu v-am plictisit cu povestea asta asa lunga!
Poze vedeti aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alyna1977/album?.dir=bc72re2&.src=ph
Giova spune:
Alinush super .
Noi am fost la dr. cu bebe, e perfect sanatos si arata si e dezv.ca unul de 9 luni.
Ne-au sunat cei de la Dinasty si am mers dupa costum. pantalonii vin perfect, sacoul larg si scurt in maneci. Nu stiu ce naiba au facut cei de la Piatra Neamt, cert e ca il trimit inapoi si ii fac altul, dar ajunge la sf. lui iulie.
Pantalonii n-i i-a dat acasa- caci am dat un avans mare, ca sa putem cauta pantofi. sapt. viitoare cu papucii ii ducem sa le faca tivul.
Cred ca muream de nervi daca mi se intampla la fel cu rochia mea.
Cine stie cum va fi si aia, mi-e groaza de pe acum.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Alynutza spune:
Alinush, foarte frumoasa povestea ta. Inca o data iti urez sa fiti fericiti! Cat despre intrarea in biserica, noi am vorbit cu preotul cand am facut rezervarea la biserica si ne-a spus ca putem intra cum vrem.
Gio, nasoala faza cu sacoul, noroc totusi ca l-au adus din timp si mai puteti modifica.
Nunta noastra
Pregatiri
dyadya spune:
Neata fetelor!
Gata, m-am maritat! V-am pus 3 poze in album, ultima e mortala, am ras cand am vazut ce privire ii aruncam dupa!
Fetelor am avut niste emotii ieri cum n-am avut niciodata in viata. Sa spun sincer nu stiu de ce, dar tremuram din toate incheieturile. A venit multa lume, am primit muuuuulte flori, stau acum si nu ma mai satur uitandu-ma la ele...a fost frumos dar inca nu constientizam ca suntem casatoriti.
Va multumesc mult pentru urari si profit acum de ocazie sa urez si eu
CASA DE PIATRA pentru toate miresele de maine:
alishaa, anamariame, briza_marii, contactnicole, prisi, wantoknow
Diverse pentru nunta
Alynutza spune:
Dya, sa fiti fericiti! Chiar ca e simpatica a treia poza. Imi place teribil rochitza ta de civila.
Nunta noastra
Pregatiri
cri. spune:
Fetelor, am si eu o nedumerire. Voi cum procedati cu cadoul pt nasi(cele care le dati cadou, ca stiu ca unele din voi nu dati)? Le dati cadoul cu mai mult timp inainte, sau atunci inainte de nunta.....sau cum?
Eu mai am aproximativ 2 luni pana la nunta, dar am luat deja un set e tacamuri de 12 persoane pt ei.....sa le mai iau ceva? Habar n-am. Deci, le dau cadoul acum....sau mai astept?
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
M&M spune:
AM ramas in urma cu felicitatul...
Andreea felicitari !!!
Giova LA MULTI ANI !!! pentru Marco, sa fie sanatos si sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!!
Dya CASA DE PIATRA!!!!! dar eu nhu vad nici o poza!!!!
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
Rallu spune:
Fetele, am si eu un anunt de facut...poate e cineva interesat.
Din cauza domnisoarelor de onoare care nu prea si-au facut treaba, noi am ramas cu foarte multe cocarde (cu care acum, evident, nu mai avem ce sa facem).
Asa ca ... vand aproximativ 100 cocarde (sunt o suta si un pic) si cosuletele aferente.
Am poze cu ele in albumul meu, la Pregatiri pt. nunta.
Daca le doreste cineva...astept PM.
Sorry daca am fost off-topic.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Alynutza spune:
Eu as vrea sa urez inca de pe acum:
CASA DE PIATRA
alishaa
anamariame
briza_marii
contactnicole
dyadya
prisi
wantoknow
Sa aveti o nunta minunata, mai frumoasa decat va puteti imagina, si o casnicie plina de iubire si intelegere!
Nunta noastra
Pregatiri