Miresele anului 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 26
cri. spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Cri, lumanarile le tin nashii.
Mersic de sugestie, dar nu prea as vrea sa se intre cate 3, ci tot cupluri, ca un simbol al duo-ului conjugal.
Nunta noastra
PregatiriTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
Aha, am inteles, atunci e super cum ai zis tu.
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
Alynutza spune:
karamel, eu eram aia cu probleme cu socrii, nu Andreea.
Oricum, m-am prins de idee, mersic la toate.
Nunta noastra
Pregatiri
Alynutza spune:
Raza, in Ardeal nu am vazut niciodata sa tina altcineva lumanarile in afara de nasi. In plus, exclus sa-mi puna altcineva verigheta in deget decat iubi meu, ca eu pe el il iau (de altfel asa a zis si preotul ca va face si o sa ma asigur ca asa a ramas, ca daca-i vin alte idei il de nu se vede).
Nunta noastra
Pregatiri
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Raza, in Ardeal nu am vazut niciodata sa tina altcineva lumanarile in afara de nasi. In plus, exclus sa-mi puna altcineva verigheta in deget decat iubi meu, ca eu pe el il iau (de altfel asa a zis si preotul ca va face si o sa ma asigur ca asa a ramas, ca daca-i vin alte idei il de nu se vede).
ce de obiceiuri frumoasa aveti voi in ardeal!!! Mai ales ala cu intratul in restaurant ultimii, cand deja toata lumea va poate vedea si aplauda.Nu ca la noi, stai pe post de portar la intrare pana ti se acreste. dc stiam din timp imi cautam un ardelean
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Giova spune:
Neatza!!!
Azi fiul meu face 6 luni!!!Doamne ce a mai trecut timpul. de fapt a si facut 6 luni, caci la ora asta era nascut. Imi dau lacrimile.
si acum sa revin on topic:
Alynutza sa stii ca si eu m-am gandit sa ma duca tata la altar.Mai ales ca ne cununa un preot super deschis la nou. trebuie sa vb. cu el sa vedem. Mirele intra primul si te astepata la altar, nu? Eu ma gandesc sa intre mirele cu o domnisoara- sora-mea, caci tot ea merge acasa dupa el, pe urma nasii, si eu cu tata. Mama si socrii sa fie in biserica.
Dar inaintea noastra vor intra 3 copii, baiatul cu pernitza cu verighete-am gasit la salon Gabriela una frumoasa, incadrat de nepoata si o alta fetita care sa imprastie petala de trandafiri- asta in cazul in care ne lasa.
Socrul meu este recasatorit si de aceea nu-mi permit sa intre cu sau dupa noi. lasa ca e mai bine sa fie in biserica.
Raza ati fost frumosi, felicitari si Casa de piatra!!!
Magda Ralucaati fost superbi.de ce ti-ai pus aripioarele? au fost misto. eu as vrea sa-l imbrac pe fiul meu in ingerash, nu stiu inca, dar ar merge super cu textul de pe invitatie.
Andreea felicitari pt. licenta. spor la pregatiri.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
magda raluca spune:
Alynutza, multumesc frumos, sper sa functioneze! (acusica vad, cand postez)
Andreea, , felicitari!
Giova, aripioarele le-am primit cadou chiar la nunta, de la o prietene, si se vroiau de ingerash (asa au unii, viziuni bune asupra mea :)). le-am pus un pic, o ora, cat sa m amaimutaresc un pic si sa fac poze! dar mi-au placut si mie tare mult!
Naty, te astept!
Poze nunta
clau77 spune:
Hip-hip Uraaaaaaaaaaaaaa
Am depus actele la Starea civila.
Parca mi s-a luat un pietroi de pe inima.
Felicitari "proaspetelor doamne". Casa de piatra! O viata plina de fericire alaturi de sotii vostrii. Am vazut pozele tuturor. Ati fost niste miresici absolut superbe.
Giova Sa-ti traiasca baiatul si sa te bucuri de el!!!
Cat despre intrarea in biserica eu m-am gandit la planul urmator:
1.D-rele si d-rii de onoare
2.Nasa cu mirele
3.Nasul cu mireasa
Nu intra si parintii in scenariu fiindca tatal meu e decedat si atunci nu ar fi etic. Parerea mea.
Aynutza daca vrei sa te duca tatal tau la altar si daca tii sa se intre cate doi in biserica ai putea sa-l insoteasca la altar pe mire o domnisoara de onoare principala, care ar avea numai acest rol sau chiar mama lui, daca vrea.
pregatiri de nunta
Carmen_Marieta spune:
Magda, eu acum am vazut pozele sunteti o pereche frumoasa iar tu ai fost cu adevarat superba.. Sa fiti fericiti toata viata!!!! si sa fiti la fel de frumosi la nunta de aur!!!!
Dya casa de piatra!!!!!!!!!! asteptam poze duamna!!!!!!!!!!!!!
Giova sa-ti traiasca baiatul sa se faca mare si frumos!!!!!!!!!!!!!!
Andreea felicitari pt rezultate!!!
Jesia bine ai venit din luna de miere!!!!! asteptam pozeeeeeeeeeeeee!!!!!!! ce credeai ca scapi???????? ai vazut ce zi superba am avut???? a tinut DD cu noi........
Poze diverse
Poze nunta....
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.