Mamici de mai-iunie 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 7
inaioana spune:
Luana se vede ca n-ai facut logica la scoala, mamico, intrucat silogismul tau este...un sofism, asa ca nota 2, stai jos!![]()
Demonstratie:
Ipoteza 1 : Toate lauzele slabe sunt proaste
Ipoteza 2 : Eu sunt o lauza proasta
Concluzie : Deci sunt o lauza slaba
Wrong!
Se incalca mai multe principii ale logicii formale privind construirea unui silogism categoric prin inferentza deductiva corect: a)prezenta unei ipoteze false ( ipoteza majora - 1), b) incalcarea principiului identitatii (A=A , A nu= nonA in cazul nostru : lauza slaba nu= Proasta)
Prin urmare inferenta deductiva nu are cum sa-ti iasa.![]()
q.e.d. Si iote ca io ca lauza slaba nu sunt si proasta.
Corolar: Dupa ce ca-s lauza, slaba si nu proasta, mai sunt si blonda!
Corolar2: Ba port si rokii scurte!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
EllaX spune:
Luana, da' de caciula nu ne-ai spus nimic! Erau faaara caaciuuulaaa?!... Sper macar ca stateau cu geamurile inchise!
Maama, ce cald e!
EllaX
26octombrie spune:
ntz, ioana, ntz!
ha?! silogism??! nu, tzatza, io zisei altcumva. ca sa nu mai zic, ideea prezentata elimina, din start, orice depaseste propozitii simple...
fuse un soi de invocatie la zeul prostiei, adica daca tot is proasta macar slaba sa fiu...
si sa nu vorbim de rochii scurte, ca ma uit in dulap si m-apuca depresia...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005
EllaX spune:
Inaioana, eu cred ca n-ai scris tu acolo! Cum mama ei de treaba sa scrie asa ceva o blonda-slaba-faina-mama de doi copii-probabil mai tanara decat mine?! 
EllaX
26octombrie spune:
Doamne, Ella, ce prostii iti trec prin cap, evident ca erau inchise geamurile!!!!!!! puneau cearceafuri ude pe ele. da nu le deschideau. si nu, nu aveau caciulitze (cu toate ca, asta ar fi fost un lucru bun, ar fi facut febra si i=ar fi luat la terapie intensiva unde poate mai inghiteau o gura de aer...)
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005
inaioana spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
ntz, ioana, ntz!
si sa nu vorbim de rochii scurte, ca ma uit in dulap si m-apuca depresia...
Luana, scumpa mea, lasa dulapu', cand o sa slabesti, daca-ti place rokia ti-o donez am pus link cu poza sub cuvantul "rokii" din mesajul anterior . Si are siretzel ajustabil, merge si pentru lauze mai nonslabe si e ideala la color pentru roscate, zau.

Ella, nu stiu cum s-a intamplat sa scriu asa obscenitati!
Promit sa nu mai fac!Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004) pozici
26octombrie spune:
Ioana, saru-mana mult
, da dulapul meu e plin de rokii, una mai scurta si mai nostima ca alta, suportul pentru ele imi lipseste...
bine, acum mi-a venit o idee, as putea sa port mai multe deodata....
si, oricum, nu ti-as putea-o lua, iti vine prea bine tie
!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
Lisboa 2005
inaioana spune:
Lya si Ella, iote ce-am gasit :
quote:
Originally posted by Flaflo
Eu am baut asa numitul "coktail" provocator de contractii si rezultatul a venit prompt! E o reteta data de o moasa cu care am facut gimnastica de gravide! Asadar: 30 ml ulei de ricin, 30 ml vodka, 30 ml lapte. Rezultatul apare cam peste 4 ore de la administrare, la mine mi s-a rupt apa si au inceput contractiile.
Flavia si Bianca
Bia vijelia
Haideti, frumoaselor,
ca tre' sa va numar si v-as tot numara dar n-am ce!Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004) pozici
raalucutza spune:
intervin si eu
.....sic!sic!mai am doar 9.4 kg de dat jos ca sa ma incapa rokiile si fustele de prin dulap!
ca azi vanjoasa am probat cei mai largi mie pantaloni de pe vremea aia de demult si imi erau mici
....dar am dedus ca eu-s "dasteapta" prin urmare....nu de alta dar:SUNT GRASA!

.....sau macar asa ma pacalesc eu!
papadie spune:
quote:
Originally posted by inaioana
Lya si Ella, iote ce-am gasit :quote:
Originally posted by Flaflo
Eu am baut asa numitul "coktail" provocator de contractii si rezultatul a venit prompt! E o reteta data de o moasa cu care am facut gimnastica de gravide! Asadar: 30 ml ulei de ricin, 30 ml vodka, 30 ml lapte. Rezultatul apare cam peste 4 ore de la administrare, la mine mi s-a rupt apa si au inceput contractiile.
Flavia si Bianca
Bia vijelia
Haideti, frumoaselor,ca tre' sa va numar si v-as tot numara dar n-am ce!
Ioana cuSerghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
si aici se prescrie acelasi cockteil numa ca in lok de lapte pun suc de portocale

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush