Mamici de mai-iunie 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 8
EllaX spune:
Inaioana, pana maine oricum nu intra in discutie cocktailul ala, dupa cum am mai zis (sa-mi vina doctorul!). Apoi... ulei de ricin? Adica n-am varsat eu niciodata in timpul sarcinii si va e ciuda pe mine? Si ala da si diaree, nu doar varsaturi!... Si 30 ml vodca? La cat as transpira, pe caldurile astea, cred ca asa duhoare as emana, ca nu ma mai primesc aia la Gine... si eu cum mai naaasc? Ramane laptele, da' sa stii ca nu provoaca nasterea!![]()
Ca mi-am adus aminte: cand eram in facultate, am stat cativa ani in aceeasi camera cu doua zapacite de fete, cu care si bateam coclaurile si chefurile. Daca in drumurile noastre intalneam vreo gagica faina, vesela... ma rog, sa nu fi avut ce sa-i reprosam, ne uitam una la alta si ziceam: "Da' noi suntem mai destepte!"
EllaX,
39w6d cu
Ana-mica-din-burtica
adelapop spune:
luana si eu a tot vazut in pozele de aici de pe forum bebei imbracati cu maneca lunga desi afara sunt 40 grade
nu toti recunosc dar ffff multi
imi explica si mie cineva de ce??? in primele zile trebuie sa fie body-uri cu maneca lunga dupa care ii poti tine si in pampersi, sau e asa de racoare in maternitati de ii infofolesc pe bietii pui?
36+
adelapop spune:
inaioana
aaaaaaaaaaa 

.
frumoasa rochie!!!!!
frumoase picioare!!!
ffffff frumoasa familie 

36+
quote:
Originally posted by inaioana
Luana se vede ca n-ai facut logica la scoala, mamico, intrucat silogismul tau este...un sofism, asa ca nota 2, stai jos!
Demonstratie:
Ipoteza 1 : Toate lauzele slabe sunt proaste
Ipoteza 2 : Eu sunt o lauza proasta
Concluzie : Deci sunt o lauza slaba
Wrong!
Se incalca mai multe principii ale logicii formale privind construirea unui silogism categoric prin inferentza deductiva corect: a)prezenta unei ipoteze false ( ipoteza majora - 1), b) incalcarea principiului identitatii (A=A , A nu= nonA in cazul nostru : lauza slaba nu= Proasta)
Prin urmare inferenta deductiva nu are cum sa-ti iasa.
q.e.d. Si iote ca io ca lauza slaba nu sunt si proasta.
Corolar: Dupa ce ca-s lauza, slaba si nu proasta, mai sunt si blonda!![]()
Corolar2: Ba port si rokii scurte!
Ioana cuSerghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
crisbar spune:
salutare fetelor,
cu intarziere si scuzele de rigoare intru si eu sa va anunt ca pe 12 iunie am nascut prin cezariana o dragalasa de fetita. stiu ca a trecut ceva vreme de atunci dar acomodarea ne-a dat batai de cap. si vad ca e din ce in ce mai greu. colicii, bat-ai vina!!! nu stim ce sa mai facem, am incercat si sab simplex si baby drink. parca au si n-au efect.
any way, am nascut cu dr. Nayel la CF2. operatia a decurs bine, dr. s-a purtat exemplar, eu ma simt foarte bine acum dar am fost foarte dezamagita de spital, de conditiile de acolo si mai ales de personalul medical. in a treia zi am si plecat de acolo. daca nu m-ar fi lasat sa plec s-ar fi lasat cu scandal. in a doua zi dupa cezariana mi-au adus fetita in salon sa am grija de ea chiar daca nimeni nu a venit sa ma ajute sa ma ridic din pat, sa vada daca chiar pot face asta fara sa pun viata copilului in pericol. evident ca m-am ridicat singura din pat pentru ca voiam sa prind puteri cat mai repede pentru a avea grija de fetita dar mi s-a facat rau de cateva ori. n-a venit nimeni sa-mi arate cum sa pun un pampers sau si mai important cum sa alaptez fetita. am facut-o si eu dupa ureche. oricum, nu stiu cum este in alte spitale dar pe asta nu l-as mai incerca a doua oara.
uff, m-am lungit destul si e si tarzior. fug sa mai prind si eu un pic de somn pana nu se trezeste micuta.
inchei prin a felicita pe toate proaspetele mamici si urez nastere usoara celor care urmeaza sa nasca.
pupici la toate fetele.
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by EllaX
Luana, da' de caciula nu ne-ai spus nimic! Erau faaara caaciuuulaaa?!... Sper macar ca stateau cu geamurile inchise!Maama, ce cald e!
EllaX
Pai cum sa stea cu geamurile deschise? N-ai citit care-i treaba cu corentu'? Scrise Papadie mai devreme nitel...

Crisbar, felicitari si sa-ti traiasca!

Lacri si
Alexandru 30 mai 2006Album echo si burtik
arleena spune:
ella inca nu ai nascut???deci io cred ca maine totusi nasti...si la zax am cobit :)))) asa ca
HAI ELLA!!!
colac gasesti pe memorandumului la ceva magazin din ala 39.000 e pe colt cu straduta care da in napoca. eu nu am mai apucat sa-mi iau si dupa ce am nascut nu prea mi-a trebuit.....mama ma tot batea la cap sa-mi iau dar am avut o taietura f mica care s-a vindecat relativ repede si nu m-a deranjat inca de a doua zi dupa nastere.....dar cu toate aste am imediat 2 luni si parca nu ma bag la
adevarul e ca parca nici nu mi-e pofta....chiar tin minte ce apetit crescut aveam in sarcina si ma visam si eu cu altii
....
si eu m-am socat cand am citit cate kile ai papa

desi nu ar trebui sa ma plang ca numai vreo 3 kg am in plus dar mai aveam vreo 5 inainte asa ca plus cu plus is cam multe,....si Roxana Claudia16 kg ai slabit???cum???doar nu tii ceva dieta!?!?
....te-am mai intrebat parca cum reusesti ca io stagnez...si cu tate kilele mele tot port www.dropshots.com/photos/125309/20060621/b_181321.jpg" target="_blank">rochii scurte numai ca nu am picioare asa faina ca inaioana ![]()
am gasit un remediu natural si f bun pt colici, cel putin pt noi.....adica de la crizute de o ora am ajus la 5 min pana isi fac efectul...si anume banala bicicleta si exercitii de flexare a picioruselor si apasarea lor un pic pe burtica...cam cum facem si noi cand avem crampe...adoptam pozitia fetala(eu asa fac) si e mult mai suportabila durerea...tin sa cred ca l-am invatat pe
ALEX si cum sa impinga sa faca "iiihhhhhhhhhhhhhhhh" sa faca besinute si caca mai usor si asa se elibereaza de gazele alea nenorocite care le provoaca colicii.
lacri am citit ca iti scoti alexandrelul(btw - insanatosire grabnica) la plimbare in marsupiu...si eu mai fac asta cateodata ca mi-e cam greu carutul ...si mama ma tot bate la cap ca-i deformez coloana.....oare chiar nu e bine pana dupa 3 luni??
RAALUCUTZA si eu ma joc cu alex si tot asa reactioneaza,gangureste...."ghh","inghh","ahh","ehh","agahh"etc...plus ca mai scoate sunete ca si cum ar fi cuvinte....e ciudat rau....si se gadila si zambeste...mai si rade dar mai rar ca inca nu cred ca-si da semana ce face 
angelica_g tu cred ca esti supermami:servici, 3 copii dintre care micuta sara sugar,casa, sotul, si mai ai vreme si de forum...cum faci fata???cand mergi la servici ce faci cu bebelina???si eu mai lucru dar noroc ca pot de acasa, ca asa lucram si inainte .........dar doar cand doarme piciul....
de
ALEX (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
Roxana Claudia spune:
Arleena - pierzi esentialul: am pierdut eu 16 kg in aproape 4 sapt dar am ramas cu 12 kg. Sa stii ca n-am tinut dieta dar recunosc ca nu am prea mancat in primele 2 sapt mai ales ca am fost si depresiva
. Cred ca ce am pierdut pana acum a fost mai mult lichid...ca altfel nici eu nu-mi explic. Insa nu stiu ce voi face cu pielea asta care s-a lasat caci ma indoiesc ca vreo aerobica imi va trage burtica si implicit pielea..Pai eu am avut ditai burtoaica asa ca tu Luana nu te mai plange, sunt si eu in aceeasi situatie: nimic nu ma incape si am mari indoieli ca se va mai intampla vreodata.
Diana79 - imi pare rau sa aud ca micutta Evelyn refuza sanul; poate ar trebui sa insisti...Daca nu, treci pe formula intru totul si gata. Copii crescuti cu formula sunt la fel de ok ca si ceilalti. Eu una nu am observat diferente!
Dupa nastere m-am recuperat bine, desi anevoios si aici ma refer la epiziotomia afurisita care a durut ingrozitor vreo sapt. Acum sunt bine ma simt fff obosita cu toate ca eu nu am nevoie de mult somn sa recuperez..insa nu am parte nici de putinul de care am nevoie.
Eu am reusit sa reperez perioadele de colici ale lui Cata: are 2 mese linistite, urmatoarea..colici. Important e ca noaptea doarme, sunt alea 2 mese fara colici. Insa cateodata i se decaleaza "programul" si bucata de colici incepe pe la ora 4.
Roxana
si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
CamiM spune:
Salutare fete dragalase si bebei scumpicei!!!
Uf chiar nu reusesc sa intru sa scriu mai des , de fapt intru si citesc si cand vine vorba de scris se intampla cate ceva asa ca...nu apuc nicicum, acum scriu cu Soph in brate, am facut baita si am papat si a adormit ca de obicei la tzitzi asa ca profit de momentele libere si raspund prezent la apel!!
Uff am scapat de problema cu constipatia si am dat in cealalta parte... de imi vine sa mor de necaz 
,noroc ca luni mergem la doctor cu ea ca se intoarce pediatra ei cel putin asa ni s-a promis. 
Ela tinem pumnii pentru nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!! 

Amiss mie pediatra mi-a zis ca se considera ca bebe are colici dupa regula de trei: bebe plange cel putin trei ore de cel putin de trei ori pe saptamana in special seara dupa ora 6, si dureaza chiar pana la 3 sau 4 luni, dar nu toti bebeii fac si poate tu ai noroc si bebele tau nu face.

Diana79 bine ai revenit!! Imi pare rau ca ai problemute cu alaptatul dar nu renunta, nu te da batuta chiar si asa cu completare cu formula !! Iti tinem pumnii sa vina laptic mult, mult!! Oaaaaa ce mult doarme bebelina ta .. la noi dupa cel mult 4 ore de somn( asta noaptea ca ziua nu avem parte de bonus din asta)Sofia se trezeste sa pape.

Mihaelaf eu am facut mastita si mie primul lucru pe care mi l-a spus doctorul a fost sa nu opresc alaptarea la sanul afectat ca e mai rau si ca mastita se face din cauza unei bacterii care se gaseste in gurita la bebei... Sper ca deja te simti mai bine!! 

Steluta eu am intrebat pe al meu doctor( nu de alta dar socrela s-a si grabit sa imi trimita burtiera ..fara comentarii!!) si mi-a spus ca mai bine sa nu port si dupa ce imi revin complet sa fac exercitii si o sa isi revina burtica mult mai bine.
Monnica stai departe de cofeina in primul rand asta inrautateste situatia cand e vorba de colici!!
Inaioana trebuie sa iti gasim musai un defect major, nu se poate; si slaba, si desteapta si blonda si cu rochii scurte si picioare asa faine.. e nedrept fata de restul celor dintre noi care nu ne bucuram de asa multe daruri ale naturii!!

Crisbar felicitari si sa va traiasca bebele drag!!
Cami & Sofia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/album?.dir=9318re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
CamiM spune:
Abia astept sa vina toti
nazdravani si sa ne mutam la clubul scutecelor!! Cred ca titlul cu mamici cu paturici este tare simpatic chiar daca, dupa cum mai remarca cineva nu toate avem acele
paturici!!
Cami & Sofia
poze Sofia
adelapop spune:
cum v-ati gasit voi pediatrul??? ti se recomanda in maternitate sau trebuie sa il gasesti tu.
si trebuie sa vina acasa de cate ori ai nevoie cand e bebe mic sau...cum?
la intrebarea asta va rog sa imi raspundeti chaiar daca sunt mai mica
spun asta ca vad ca ma sariti cu raspunsurile
, si eu apelez la voi ca sunteti mai experimentate 
fetele cu kg alea putine ce bine sunaaaa...auzi 4, 5 kg in plus
36+

Katja (30 martie 2004)