Mamici de mai-iunie 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 20
angelica_g spune:
Virgi, Adib multumesc de idee! Dar mi-a tot venit si mie si mi-a plecat destul de greu (ideea!).
Noi de vreo 6 ani mergem afara (5 ani Turcia, anul trecut Grecia). Este mai ieftin, conditiile sunt mult mai bune (cazare, mancare, servicii - fara pacaleli si tepe pt orice prilej), vremea este garantat buna de plaja si mai ales baie pt copii.
Anul trecut am luat bilete in Mamaia: nu am intrat 10 zile in apa (plina de mal vascos si urat mirositor; eu-care ador apa- abia amatins-o cu picioarele; copii s-au balacit intr-o piscina; masa a fost la limita suportabilului, dar extraordinar de scumpa; cazarea - cat sa nu fugi repede inapoi acasa; rezultatul: vreo 30 mil cheltuite, copii cu varsaturi tot drumul de intoarcere, temperatura, si-apoi, cel mic degenerat intr-un fel de raceala cu tuse, muci etc. ...
Concluzie: se exclude varianta litoralului romanesc.
Daca mergem in Turcia (de care m-am indragostit), locul preferat este sudul: exotic, linistit, mancare, cazare excelente, plaje si croaziere SUPER.
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
angelica_g spune:
...a venit mama (ajutorul meu de ultranadejde) si mi-a fost teama sa nu pierd ce-am scris! ...so - trebe sa plec la scarbici![]()
...sa contiunui:
Deci vrem Turcia! Pana acolo am mers numai cu masina personala, facem cam 24 ore, pauza, 3 zile Kusadasi, 12 ore drum, pauza 4-5 zile Oludeniz, drum acasa 36-40-44 ore (in functie de aglomeratie vame) dintr-o bucata - condus numai sotzu'!
Exclus varianta cu bb de 2 luni!
Ne gandim la avion! Sa schimbam destinatia: Antalia (fara bombe, speram)! Ce-ar implica: bb pe avion
; pasaport bb; 2 camere rezervate (exclus convietuirea de concediu cu 3 copii cu nevoi diferite in timpul noptii intr-o sg camera), poate un apartament... DEJA NU NE MAI PERMITEM SA PLECAM IN CONCEDIU! Depasim si bugetul pe anul viitor! Ca sa nu mai spun ce concediu ar fi pt tati daca ar sta tot timpul sa se tina la copii (imaginati-va cat de mult te solicita 3 copii, chiar daca unul iti poate fi de mare ajutor, daca numai cu unul pare ca nu mai ai timp de nimik); adik:
: odihna pe care o viseaza sotzu pt a-si reincarca bateriile este imposibil de obtinut!
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
angelica_g spune:
PAPA 

Deutschland!!!
...poate mai bine raman acasa

... si-asa nu am timp sa-mi duc planurile la capat.....
dar astea nu se termina niciodata!!!.....
uf! cat am mai scris despre tampeniile mele!!!!
cand ma gandesc ca vreau sa va scriu de 3 sapt sa va intreb ceva despre copii, si nu reusesc, vreau sa pun niste poze, ca sa ma lamuriti intr-o dilema si nu am timp, vreau sa...
... nu mai conteza!!! Trebuie sa le fac pe toate, pe rand, incet, cu rabdare! SI CU DUMNEZEU!
Doamne-ajuta-i pe toti cei deznadajnduiti!!!
Spor la trebi si la pupici pt bebici!
P.S. : Se vede ca am avut disponibile ambele maini, Nu?! (si guri, ..., pardon... ?ganduri?
(vreau sa spun ca iar am vorbit prea mult!!!

Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
marrycalu spune:
Carmina si eu am uitat sa spun ca ceaiul il bea fara probleme,de aceia am zis ca nu are rosu in gat,si noi tot pe perna il punem cand mananca,eu zic cai din cauza limbutei,maine pediatra ne va spune sigur,e alba limbuta,acum sa mai curatat dar nu de tot,dar nu ma e asa agitat cand mananca si nu mai plange,si al meu nu mai mananca asa mult,atunci cand plangea manca si mai putin,parca ii era frica sa inghita,ciuperca se face de la lapte si de la tetinele din latex,o sai dam din silicon dar sa vedem daca vrea,unor copii nu le place.
Sper ca ii va trece si lui Mihnea pentruca stiu cai greu,mie pediatra mi-a zis ca asa mai fac copii care au diarie dar al meu nu are diarie,din contra nu face chiar in fiecare zi kk.
Marilena si Robert(2 mai 2006)
papadie spune:
Si noi facem parte din clubul necacaciosilor: o data pe sapt. Atata avem, atata producem:)
Diana- fara indulcitori. ce fel de ceiut ii dai? io i-as baga la a mea niste musetel da pt kkare permanenta, nu pt colici![]()
virgi- spor la mutare si sa bagi poze cu camera frumoasei printese
MEGBENG FELICITARI ULTRASPECIALE. O sarcina usoara si un bebelush sanatos! 
Si daca nu v-ati luat portia de ras astazi va invit aici
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
26octombrie spune:
... mai e vreun site www.desprecopii.com pe care umbla femeile astea, de zice nenea ala tampit de ele??? ca io la cosmetica, de exemplu, n-am mai ajuns din luna a sasea de sarcina... iar cumparaturi... doar ce-am iesit cu papadie poate..
aaa, cheltuiesc mai mult, da da da! pe amniocenteze, spaga la medic, antibiotice si pampers. acum, daca ma gandesc, it makes sense!!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
Lisboa 2005
ILDI25 spune:
In speranta ca nu ne-ati uitat ,mi-am facut si eu un pic de timp si m-am gandit sa va trimit niste poze sa vedeti ce mari ne-am facut.Noi am implinit duminica 2 luni si pe aceasta cale le urez LA MULTI ANI si bb ROBERT si SERGHEI care s-au nascut in aceasi zi cu noi.Multi
tuturor bb si mamicilor.
POZE;http://pg.photos.yahoo.com/ph/pityu_ildi/album?.dir=49d0re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/pityu_ildi/my_
gicutza spune:
Buna dimineata mamici si pitici... si burtici (?)
Eu nu prea mai reusesc sa scriu, desi va citesc zilnic... dar evenimentele se tot precipita si nu-mi prea mai lasa timp liber...
Si trec printr-o perioada cumplita din punct de vedere psihic, oboseala si lauzia sunt de vina
.
Saptamana trecuta m-am procopsit cu o cistita pe cinste, asa ca joi am stat mai mult in baie de la 4 dimineata pana seara pe la 4. Am chinuit si copila ca ii dadeam 10-15 ml de lapte si trebuia sa o las in patut si sa fug la baie.. si tot asa.. Nici sa dorm nu puteam ca mai mult de 1 minut nu rezistam in pat.. Vineri a fost ceva mai bine dar sambata si duminica am suferit din nou, asa ca am trecut pe Cyprinol si s-au mai reglat lucrurile.
Colac peste pupaza, de 1 saptamana mai am si crize de plans isteric din o gama larga de motive, neintemeiate de altfel si puerile si la orice ora din zi sau din noapte. Nici cand am fost insarcinata nu am plans atat.
Mai rau insa e faptul ca nu prea pot manca si ca atare ma mai loveste din cand in cand si o stare de slabiciune de mi-e si frica sa tin copila in brate sa nu cumva sa o scap!
Weekend-ul trecut l-am luat pe Vlad de joi acasa ca mi-era dor de el.. si am crezut ca ajung la nebuni. Vlad tocmai ce a inceput sa vorbeasca si deja vrea sa stie cat mai multe.. asa ca vorbeste, mai clar sau mai pe limba lui, non stop. Si invariabil, fiecare propozitie incepe cu ma-maaaaaa... Si nici nu prea intelege el acum ce inseamna nu fa aia, nu ai voie aia... etc. Sambata seara a luat o palmuta la fund, ca deja ajunsesem la limita. Lui nu prea i-a pasat in schimb pe mine m-a bushit plansul instantaneu! Nu mi se parea corect fata de el faptul ca eu sunt obosita pe motiv de Ana si hranit noaptea din 3 in 3 ore. Vlad a ramas atat de nedumerit si a venit, m-a pupat si avea si el lacrimi in ochisori, de mie mi se rupea sufletul deja
. Nu stiu daca a fost o intamplare sau chiar l-a impresionat plansul meu, cert e ca duminica dimineata, de la 8 la 11 cat am fost doar noi doi (sotul si copila dormeau bustean
), ne-am inteles excelent. Am facut amandoi mancare, am spalat biberoane, am colorat, am facut piramide....
Weekend-ul asta a fost mult mai bine, chiar daca a continuat sa vorbeasca non stop
. Dar cred ca nu m-as descurca cu amandoi zi de zi. Inca nu am puterea fizica pentru asta.
Mai voiam sa va spun multe, dar iar m-am pierdut pe drum...
Cel mai important cred e ca bebelina ia bine in greutate, la 2 saptamani avea 2850g, de la 2300 cat avea in maternitate.
Si pentru listuta: e nascuta la ora 12.20, pe 15 iunie, 2400g, 45.5 cm, scor Apgar 10.
Mai scriu...
Vlad si Ana
Sa traim bine!
adib spune:
gicutza
ia-o incet. la noi care sintem la prima "aventura" primele 3 saptamini au fost crunte. eu care eram obisnuit sa dorm neintors noapte de noapte am avut un soc cind alimentarea trebuia facuta la 2-3 ore zi si noapte. si toate celelalte. la un moment dat si eu si mami eram disparati. dar am luat decizia de a lasa toate treburile neimportante deoparte, adica tot ce nu era legat de Raluca. curtea n-a mai fost maturata 2 saptamini, masina nespalata multa vreme, facut mincare pt mami, iar tati ce apuca, ... adica totul cit mai lejer. altfel ...
succes si numai bine

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos
iulyp spune:
Megbeng superfelicitari si de la mine. Iti urez o sarcina usoara, fara nici un fel de peripetie negativa, plina numai de fericire. Si iti urez si o nastere superusoara si rapida si mai ales sa fie la termen, sau poate sa depasesti termenul cu cateva zile?![]()
![]()
Angelica sa ai parte de un superconcediu, ca la ce planuri ai........parca as veni si io cu voi ca tare bine suna.
Gicuta multi
iti dau si te inteleg perfect. Si eu am patit ce pove tu acolo. Bine cel putin ca avem cupii de treaba si le trece repede supararea, chiar daca noua nu ne trece asa repede supararea pe noi insine. Cu timpul osa fie mai bine. Multa rabdare si putere si
pt. piticii tai cei dulci.