Mamici de mai-iunie 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Salutari fetelor!!!

Intram f repede, nu am avut timp sa citesc din urma dar vom recupera!
Si mie imi place "paturici de mai-iunie!" e simplu...si doar e la mintea cocosului ca vom vb de bebei la topicul scutece si nu despre paturici! Asa ca putem pune un titlu simbolic, care ne aduce aminte de multe! noi suntem in gasca fara paturici totusi

Am facut botezul puiutei sambata! A fost foarte frumooos! Nu am mai vazut copil sa nu planga la botez! Asa a fost cupilu' meu!. Nici macar cand au bagat-o in cristelnita! A inceput sa o bata preotu' pe spate speriat, ea nimic! Se uita pe pereti! A fost o dulce! Avem si poze!

Iar acum, ca v-am innebunit cu intrebarile de colici tin sa mentionez ca de 3 zile stiu ce inseamna colici ! Incredibil! Acum stiu si eu ce inseamna nopti albe! ...dar de un alb orbitor!

va pupaam!

Avem si poze de la botez nu mi-a pozat nimeni rochita !

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Amiss_zip incredibil ce seama Petra cu fetitza mea! Robert a zis ca-i Sara!!! (dar numai in anumite poze- se pare ca Petrutza-i mai obrajoasa!).

Iuly_p nu te vaita! Cu marea langa tine esti intr-o permanenta vacanta! (Vacanta placuta!)

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

angelica si mie mi se pare ca fetita mea seamana cu alti bebelushi de aici de la noi! Chiar si cu baieteii Ia sa vezi si pozele lui Petru a lui Luc2!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luc2 spune:

Fetelor!

Am fost acum in Plaza si azi e reducere la "Z" de 50%.Am cumparat haine tare dragute si mai ales super body la 6 lei.
Daca reusiti sa ajungeti azi pana la 22.00 nu ratati!
Cel mai dragut lucru este ca am reusit sa si opresc cateva ptr. saptamana viitoare!

Luc 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

nu ne-am mutat inca la scutece???deci ramane 'paturici'??

gicutza si eu stau cam prost la capitolul mancare.....nu stiu ce am ca nu mi-e foame, nu am chef sa mananc nimic...si mi se intampla in special dimineta sa fiu asa de slabita ca mi-e si frica sa iau copilu in brate.....duminica m-o parat sotul la mama ca nu mananc..si s-o apucat si ea sa=mi tina critici si morale
ce sa fac daca nu mi-e foame????.....
partea naspa e ca nu mananc si din cauza ca sunt singura(mai stau p-afara cu copilu decat in casa)....sotul vine numai vinerea seara si pe parcursul saptamanii suntem numai noi 2 si pt mine sa fac papa....mi-e lene....mai comand cateceva dar pana vine acasa nu mai ai chef sa mananc
cine imi da un remediu....sa ies din starea asta???.....nu cred ca sunt deprimata ci mai degraba frustrata ca am o mie si una de chestii de rezolvat si nu prea pot sa-l trambalesc pe copil cu mine prin oras.

sa va zic azi ce-am facut....mama denaturata ce sunt ca mi-am lasat copilul in taxi cu taximetristul ...
am avut ceva de rezolvat la banca si apoi sa ma duc cu un tel fix la reparat ca nu-mi mai mergea afisajul....bunn, rezolv la banca si apoi iau un taxi sa ajung mai repede sa nu se inchida....si adoarme copilu....ajung la destinatie si ii zic la sofer sa ma astepte ca mai tre sa mergem apoi undeva....si dau sa iau copilu adormit si zice el "doamna nu vedeti ce frumos doarme??lasati-l ca doar nu stati mult si am eu grija de el!!"ofereta parea tentanta ca si mie imi era mila sa-l trezesc cu luatul in brate plus ca imi mai trebuia o mana sa tin si cutia cu telefonul si genata, sa scot documnetele de garantie......ma tot gandesc....si zic "bun si daca plange??" taximetristul de colo..."pai si eu am un nepotel de 7 luni si tare mi-e drag....cand nu lucru is cu el...babysitter"....si ii las pe amandoi si dau fuga sa predau telefonul ala ....dupa 3 min ma intorc ....fiu-mio statea de povesti cu nene taximetristul ii tot gangurea si dadea din manute....il vad treaz si-l intrab suspicios "a plans??" el de colo "nu doamna!!f cuminte copil aveti...a inceput numai sa-mi povesteasca "

angelica deci pana la urma renunti la concediu??eu tin minte ca mergeam in concediu cu parinti si cu bona dupa noi cand era frate-mio f mic(6 luni parca), dar in tara....ca sa-ti duci bona in strainatate, dar defapt am inteles ca mama ta te ajuta.....asa ca...
hmmm ce bine a fost si la mine in primele sapt cand a stat mama cu mine...acum sunt singurica

mi-a tras niste tura de voma in seara asta saracu...sper sa nu se desidrateze...acum doarme dus....sper sa nu aiba nimic...astept pana maine sa ved cum evolueaza....

ahhh si cred ca e stangaci.....oare pot sa-mi dau seama de pe acum??tot batzaie din piciorul stang si cand facem bicicleta il ala pune mai multa forta...cu manutza stanga prinde mai bine....in special parul meu

de ALEX (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Arleena … inca ma mai gandesc!... BUCURA-TE!!! Eu sunt disperata de o pofta de mancare: as manca tot timpul, si mai ales dulciuri. Mai grav este ca nici nu ma abtin, si nici nu vreau sa-mi aduc aminte cu cate kg am ramas in plus (ma complac inca in situatia de femeie care abia a nascut, desi au trecut aproape 2 luni; nici nu vreau sa ma gandesc ca cele mai multe dintre voi ati recapatat dimensiunile initiale!)

Fetelor, pun si eu poze si sa ma linisteasca si pe mine cineva ca fetitza mea nu are capul ingrijorator de tuguiat! M-au innebunit remarcile la adresa formei cutiutzei sale: chiar si in parc m-au oprit niste bunicute sa ma sfatuiasca sa-i “fac masaj la baie, ca se indreapta el!”

Botez Sara
Poze noi

Mergi la inceput

Papa ce au de gand germanii tai, ca nu mai pot de somn??!!!

Mergi la inceput

NA!!... CA TOCMAI AU MARCAT ITALIENII!!!! MAI BINE TACEAM!

.... imi pare rau, Papa!

Mergi la inceput

si chiar de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna fetelor
abia am asteptat sa vin sa va consult.
ieri am fost la pediatra. Miine implinim doar 7 iar dr a spus ca putem incepe sa-i dam progresiv o liingurita de suc de morcovi pe zi, a doua zi doua si tot mai mult pina inlocuim o masa de lapte cu suc de morcovi.!?!?asa repede? se poate?

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos

Mergi la inceput